18 / 05 / 2024

ofis projeleri avrupa yakası

ofis projeleri avrupa yakası

Yeni ofis projelerinde ihtiyaçlarına yönelik özellikler giderek ön plana çıkıyor. Kat bahçeleri, toplantı ve spor salonları, dinlenme alanları ve hobi alanları ile dikkat çeken A sınıfı yeni ofis projelerinde, artış söz konusu.

Avrupakent GYO'dan dev satın alma: Avrupa Konutları Esentepe'den 14 adet dükkan ile 2 adet ofis alındı!

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Esentepe'den 13 adet asma katlı depolu dükkan, 2 adet ofis ile 1 adet depolu dükkan satın aldı. İşte o satın alma ile ilgili detaylar...

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Avrupa Konutları Saklıvadi'yle 235 konut, 222 ofis geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi projesiyle 235 konut, 222 ofis ve 5 ticari ünite inşa edecek.

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

İstanbul Avrupa Yakası konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul Avrupa Yakası konut projeleri 2021...

TOKİ İstanbul projeleri Avrupa Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul'da hangi projelere başladı? İşte TOKİ İstanbul projeleri Avrupa Yakası 2021...

Pandemide paylaşımlı ofisler nasıl olmalı?

Başarılı ofis projeleri ile ulusal ve uluslararası düzeyde başarıya imza atan XL Mimarlık+Mühendislik Kurucusu Mimar Arda Işık, pandemi döneminde paylaşımlı ofislerde alınması gereken yapısal ve mekansal önlemleri anlattı.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

İstanbul'da markalı 8 ofis projesi!

İstanbul'da markalı konut projelerinin yanı sıra ofis projeleri de yoğun ilgi görüyor. İşte son dönemde ön plana çıkan 8 markalı ofis projesi...

İstanbul’da büyüyen ofis stoku rekabeti kızıştırdı!

Yılın üçüncü çeyreğine, dövizle kiralama ve satışı sona erdiren düzenleme damga vurdu. İstanbul’da A sınıfı ofis kiraları ortalama yüzde 7 düşerken, devam eden ofis projeleri, İstanbul’daki ofis stokunun 2021’e kadar büyümeye devam edeceğini gösteriyor. 

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Ofis projeleri en karlı yatırım aracı!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı yatırım olma ile ön plana çıktığını anlatarak “Kira gelirine ihtiyacınız varsa önceliğiniz ofis projeleri olmalı” diye açıklama yaptı. 

ofis projeleri avrupa yakası Haberi

ofis projeleri avrupa yakası

Ankara ve İzmir'de A sınıfı yeni ofis projelerinin sayısı hızla artıyor. Kurum imajına önem veren ve çalışanlarının konfor standardını artırmak isteyen firmalar, artık daha modern ofisleri tercih ediyor. Geniş kat planları olan ve açık ofis standardına uygun A sınıfı ofisler hem kullanıcı hemde yatırımcı tarafından daha çok rağbet görüyor. Bin 300 ile 2 bin 500 metrekarelik açık ofisleri tercih eden şirketlerin sayısı hızla artıyor. Ofis konforu ve teknolojisi konusunda çıtayı yükselten şirketlerin son yıllarda yatay ve geniş kat planları olan açık ofis sistemine uygun alanları tercih ettiğini vurgulayan uzmanlar, ofis binalarında yer alan kuaför, lostra, kuru temizleme, market ve spor salonu gibi sosyal alanların da önem kazandığını belirtiyor. 



OFİS YATIRIMLARI ARTTI 

İstanbul'da Zincirlikuyu-Maslak arasındaki merkezi iş alanında (MİA) yoğunlaşan ofis pazarı,...