03 / 05 / 2024

ofis projelerine talep

ofis projelerine talep

AB Grup Holding İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, “Yatırımcısına yüksek getiri sağlayan gayrimenkullerden biri de ofisler oldu. Ofis projelerinde, gelecek 3 yıl içerisinde 6,5 milyon metrekare ofise ulaşılması bekleniyor." dedi.

KİPTAŞ Maslak Koru ofisleri ön talep topluyor! 

KİPTAŞ ve Invest ortaklığı ile inşa edilen Maslak Koru projesinde yer alan ofisler için ön talep dönemi başladı. Maslak Koru projesinde 704 konut ve 334 ofis bulunuyor. 

İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması: Yerli de yabancı da ofis kiralamak istiyor!

Nisan ayında açılan İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması yaşanıyor. Yerli ve yabancı yatırımcılarının ofis kiralamak için başvuru yapmasıyla yatırımcı talebi kısa sürede yüzde 60'ı aştı. İşte detaylar...

Konuttaki arz talep dengesizlikleri fiyat artışlarını tetikliyor!

Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yaptığı açıklamada konuttaki arz talep dengesizliklerinin fiyat artışlarını tetiklediğini söyledi.

Taşınabilir evlere talep yağıyor! İster ofis yap, ister ev! İşte 8 ülkenin talip olduğu o akıl almaz evler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile insanların tercihleri de değişmeye başladı. Kovid-19 salgını ile birlikte üretilmeye başlayan ''taşınabilir evlere'' talep yağıyor. Hem ofis hem de ev olarak kullanılabilen aynı zamanda taşınabilen bu evler herkes tarafından merak ediliyor. İşt

İstanbul'da yüksek kaliteli ofis binalarına talep artıyor!

Cushman - Wakefield tarafından yayınlanan "Türkiye Pazar Analizleri Üçüncü Çeyrek” raporuna göre; İstanbul'da ofislere dönüş artarken yüksek kaliteli binalara talep attı.

Kovid-19'la hangi ofislere talep arttı?

2020'nin başından itibaren tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını hayatın pek çok alanında olduğu gibi ofis kullanımında da ciddi değişikliklere neden oldu. Pandemi sürecinde uydu ofislere talep arttı.

Sinpaş Koru Aura ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Koru Aura projesi için ön talep topluyor.

İstanbul'un en pahalı ofis kirası Levent'te!

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 4. Çeyrek 2020 Raporu yayımlandı. Rapora göre; İstanbul'da 2020 dördüncü çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının 30 ABD Doları/metrekare/ay (yaklaşık 236 TL/metrekare/ay) olduğu belirlendi.

3S Kale Topaz Residence ön talep topluyor! Yeni proje!

Konut, dükkan, mağaza ve ofis gibi birimlerin yer alacağı 3S Kale Topaz Residence ön talep topluyor...

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Güvenli ve akıllı şehir projelerine talep artıyor!

Güvenli ve akıllı şehir projeleri 40 milyar dolarlık dev bir pazar oldu. Hızlı nüfus artışı ve hızlı kentleşme güvenli ve akıllı şehir projelerine olan talebin artmasına sebep oluyor...

Koronavirüsle ofis ve konutlarda yüksek kulelere talep azalacak mı?

Koronavirüs yaşam pratiklerimizde ve gündelik hayatımızda birçok değişime sebep oldu. İç mimar Ahmet Güneş, koronavirüsün mimari tasarımları nasıl etkileyeceğini anlattı. Güneş, konutlarda balkonun önemli bir kriter olacağını ve ofis ve konutlarda yüksek kulelerin tercih edilmeyeceğini söyledi.

İstanbul'un en yüksek ofis kirası hangi bölgede?

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2020 1. Çeyrek raporu yayınlandı. Rapora göre, En yüksek kira rakamının MİA’da yer alan Levent ve Zincirlikuyu Esentepe-Gayrettepe bölgelerinde talep edildiği belirtildi...

ofis projelerine talep Haberi

ofis projelerine talep

Son yıllarda sayısı hızla artan ofis projeleri, yatırımcıların gözdesi haline geldi. Yılın ilk yarısında ofis projelerinde, toplam 140 bin 500 metrekareye ulaşan yeni ofis kiralama hacmi, bunun en büyük ispatı. Fakat ofis projelerinde minimum 120 metrekare standardının olması, KOBİ ölçeğindeki işletmelerin apartman dairelerine yönelmesine neden oluyor. Basın Ekspress’te hayata geçireceği projede, daha küçük metrekarelere sahip ofisler yapacağını söyleyen AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, KOBİ’ler için iyi bir alternatif oluşturduklarını sözlerine ekledi.


Ofis projelerinde önemli bir açık olduğunu belirten Muhsin Bayrak, “Minimum 120 metrekare standardının olması, daha küçük ofis tercih eden KOBİ’leri apartman dairelerine mecbur bırakıyor. Biz Basın Ekspres’te hayata geçireceğimiz Bayrak Tower projesinde; 70, 120 ve 200 metrekarelik ofis seçenekleri sunacağız. Böylece iş ve yaşam alanı arasında...