29 / 04 / 2024

ofis tasarımları

ofis tasarımları

Capıtal Dergisi yazarlarından Ali Özgenç bu ayki yazısında, gün geçtikçe artan tüketim çağında, yoğunlaşan iş hayatının ofis tasarımlarına etkisini kaleme aldı. İşte Ali Özgenç'in o yazısı...

Dijitalleşmeyle birlikte yeni ofis anlayışı oluşuyor! 

Ev ve sosyal yaşam konforunda ofis ortamı yaratmak öncelik haline geldi. Birçok kurum ofislerinde farklı tasarımlar uygulamaya başladı. 

Mod Tasarım'dan ofislere özel koleksiyon!

Çoğumuz günün büyük bir bölümünü ofislerde yoğun bir tempoda çalışarak geçiriyor. Çalışanların tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için Mod Tasarım tarafından kurulan Ofisci, modern ve fonksiyonel koleksiyonlarıyla sektörün çıtasını yükseltiyor.

Ofis tasarımında son trendler!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyet gösteren JLL’nin proje yönetimi uzmanları, önümüzdeki bir yıl boyunca ofis tasarımına yön verecek trendleri derledi.

Özer+Tulgan Mimarlık'tan eğlenceli ofis tasarımı!

Hem Türkiye’de hem de yurt dışında ödüllü ve sürdürülebilir projelere imza atan özer+tulgan Mimarlık’ın doğadan ilham alarak tasarladığı “Doğuş Otomotiv Değer ve İlgi Merkezi” alışılagelmiş ve sıkıcı ‘çağrı merkezi ofisi’ anlayışına eğlence katıyor.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Yükselen Anadolu projesi için düğmeye basıldı! 100 bin konutun tasarımları tamamlandı! 

‘Yükselen Anadolu’ projesiyle deprem bölgesinde çalışmalarını hızlandıran GYODER, 25 mimarlık ofisiyle 100 bin konutun tasarımları tamamlandı.

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Evini yenilemek isteyenlere Bellona’dan büyük kampanya! 2023 tasarımlarını alın 2022’nin fiyatlarını ödeyin!

Evini yenilemek isteyenler, ihtiyaçlarını almak için uygun zamanı bekleyenler… Bu fırsat kaçmaz. Evinizi Bellona’nın 2023’ün tasarımlarıyla donatın, 2022’nin fiyatlarını ödeyin. Üstelik kampanya bununla da sınırlı değil. 24 parça porselen yemek takımı hediyenizi de istemeyi unutmayın. Kampanyada siz

Fossil fark yaratan tasarımlarıyla Saat ve Saat’te yüzde 10 indirimle satışta! İşte 27 Eylül 2022 Fossil fiyat listesi

Fark yaratan tasarımlarıyla her kesimden zevke hitap eden Fossil, yeni modeli FES5197 ile detaylara önem veren zevk sahibi kadınları etkisi altına alıyor. İşte FES5197 modeli ve diğer Fossil modellerinin fiyat listesi.

Kovid-19 kent tasarımlarını nasıl etkileyecek?

Küresel olarak tüm ülkeleri etkisi altına alan Kovid-19 salgını bireysel ve sosyal yaşam kalıplarını hemen her alanda değişmesine neden oldu. Peki salgın kent tasarımlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Pandemi yeni ofis tasarımlarını nasıl etkiledi?

Pandeminin çalışanlara ve çalışma hayatına etkileri sürerken, ofis tanımları ve sınırları genişlemeye devam ediyor. Farklı ofis konseptleri geliştiren Assembly Buildings de, Workplace Hospitality Club kapsamında anlaştığı restoran, otel ve müzelerle esnek ve bağımsız çalışma atanları sunuyor. 

Konutta dönüşebilir tasarımlar ön plana çıkacak!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, pandemi sebebiyle tasarımda ortak alanların hızlı dönüşeceğini vurgulayarak, artık ev ortamında ofis de istenildiğini fakat satın alma gücü düşeceği için bunun daha çok inovatif çözümlerle mümkün hale getirileceğini belirtti.

Mod Tasarım'dan 4 milyon TL’lik ofis ve müşteri deneyimi!

Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile her gün gelişmekte olan dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı tasarımları ile sektörün yön belirleyici firmaları arasında yer alan Mod Tasarım; Ofiste Her Şey'i 2021 yılında hizmete açacak. 

İstanbul'da meydanların yeni tasarımları için oylama başladı!

Çalışmalarına devam eden İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yarışmaya açılan Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımlarının ödül kazanan projelerin hayata geçirileceği süreçte, bugünden itibaren artık İstanbullular da söz sahibi oluyor.

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yetim tarafından kuruldu.

Konut tasarımlarında yeni dönem: Balkon ve teras trendi!

Koronavirüs salgını sebebiyle konutta tercihler değişti. Salgın sebebiyle uzun vadede kentsel tasarım, toplu konut ve konut mimarisi için yeni kriterler ortaya çıkacak. Yapılarda kendine ait açık havaya çıkmaya imkan sağlayan balkon, teras veya bahçesi olan tasarımlar ön planda olacak...

ofis tasarımları Haberi

ofis tasarımları

Gün geçtikçe kalabalıklaşan, sürüklenen hayat temposundan ofisler nasıl etkilendi? yapay zeka, makine öğrenmesi, robotik, loT, otonom sistemler gibi teknolojilerin gelişmesi ofisleri nasıl etkiliyor? Ali Özgenç, merak edilen soruların cevaplarını keleme aldı.

Bir dostum zamanında “İstanbul verimsizlik üzerine kurulmuş bir şehirdir” demişti. Gerçekten de bir şehir düşünün ki sabah Anadolu ' Yakası’ndan Avrupa Yakası’na, akşam da tersine bir kitle göçü oluyor. Haftanın her günü bu tekrarlanıyor. Bir dönem ben de bu göç kervanının içindeydim. Şimdi dönüp baktığımda, insanlar buna her gün nasıl katlanıyor diye düşünmeden edemiyorum.

İstanbul bu konuda yalnız değil. Örneğin New York’ta da gündüz Manhattan’a, akşam da banliyölerdeki evlere bir seyahat var. Yolda kaybedilen zaman bir yana, insanların işlerine yorgun gitmesi de bir verimsizlik kaynağı. Neyse ki teknolojik gelişmesiyle birçok...