14 / 05 / 2024

Ofis Tekin projeleri

Ofis Tekin projeleri

Ofis Tekin'e Yılın Mobilya Firması ödülü verildi. Sanayici, iş adamları ve medya mensupları, ekonomi dünyasının prestij dergisi olan Ekosanayi dergisinin Ankara Swiss Otel’de düzenlenen ödül törenine Başkent’in tanınmış simaları katıldı.

Ofis Tekin Exclusive Mağazası'nın kapılarını açtı!

Ofis Tekin, evlerinde olduğu gibi ince zevklerini gün boyu vakit geçirdikleri iş yerlerinde görmek isteyenler ile tasarımcılar için buluşma noktası olacak Exclusive Mağazası'nın kapılarını açtı.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

İstanbul'da markalı 8 ofis projesi!

İstanbul'da markalı konut projelerinin yanı sıra ofis projeleri de yoğun ilgi görüyor. İşte son dönemde ön plana çıkan 8 markalı ofis projesi...

İstanbul’da büyüyen ofis stoku rekabeti kızıştırdı!

Yılın üçüncü çeyreğine, dövizle kiralama ve satışı sona erdiren düzenleme damga vurdu. İstanbul’da A sınıfı ofis kiraları ortalama yüzde 7 düşerken, devam eden ofis projeleri, İstanbul’daki ofis stokunun 2021’e kadar büyümeye devam edeceğini gösteriyor. 

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Ofis projeleri en karlı yatırım aracı!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı yatırım olma ile ön plana çıktığını anlatarak “Kira gelirine ihtiyacınız varsa önceliğiniz ofis projeleri olmalı” diye açıklama yaptı. 

İşte İstanbul'un en yeni ofis projeleri!

Klasik ofis algısını yıkan yeni ofis projeleri, çalışan verimliliğini artırırken konforu ihmal etmeyen modem tasarımları ile dikkat çekiyor. İşte İstanbul'un en yeni ofis projeleri...

Premier Kampüs Ofis'te teslimler başladı!

372 ofisten oluşan projede teslimler başladı. İstanbul'un en önemli merkezi iş alanlarından Maslak'a alternatif olarak öne çıkan Kâğıthane bölgesinde konutların yanı sıra markalı ofis projeleri de artıyor.

Nurol GYO 2 projesinin ofis kiralaması için Cushman and Wakefield ile anlaştı!

İstanbul’a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO, Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin ofis kiralamaları için dünyanın en büyük ticari gayrimenkul hizmeti veren şirketlerinden Cushman & Wakefield ile çalışmaya başladı.

Ofis projeleri yatırmcıların gözdesi oldu!

Son yıllarda sayısı hızla artan ofis projeleri, yatırımcıların gözdesi haline geldi. Yılın ilk yarısında ofis projelerinde, toplam 140 bin 500 metrekareye ulaşan yeni ofis kiralama hacmi, bunun en büyük ispatı.

İşte İstanbul'un ofis bölgeleri!

İstanbul birbiri ardına yükselen lüks konut projeleri ile değil, gözde ofis yatırımları için de en önemli şehir haline geldi. İşte İstanbul'un ofis bölgeleri ve özellikleri..

İzmir'de konut ve ofis üretimi hızlandı!

İzmir'deki ilk projeleri olan Çamdibi Konutları ve Kent Bornova'yı taahhüt zamanından önce tamamlayarak sahiplerine teslim ettiklerini belirten İsmail Coşar "MevaPort olarak İzmir'de konut ve ofis üretimine hız verdik'' dedi.

Avrupa'nın en iyi AVM ve ofis projesi Vadistanbul Bulvar seçildi!

Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde Ödüller aldı. Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi.

Vadistanbul Bulvar, Avrupa'nın En İyi AVM ve Ofis Projesi seçildi!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi. Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde Ödüller Aldı

Ofis Tekin projeleri Haberi

Ofis Tekin projeleri

Ekosanayi dergisi “Yılın Mobilya Firması” ödülünü, Ankara'da ofis mobilyasının önde gelen markası Ofis Tekin Exclusive'e verdi.


Sanayici, iş adamları ve medya mensupları, ekonomi dünyasının prestij dergisi olan Ekosanayi dergisinin Ankara Swiss Otel’de düzenlenen ödül törenine Başkent’in tanınmış simaları katıldı.


“Yılın Başarılı İş İnsanları” kapsamında Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun "Yılın Bakanı", Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ise “Yılın Belediye Başkanı” ödülü aldığı gecede, ofis mobilya sektörüne önemli katkılar sağlayan Ofis Tekin Exclusive “Yılın Mobilya Firması” ödülüne layık görüldü.


Mobilya sektörünün kalbinin attığı Ankara Siteler’de modern, sıra dışı çizgileriyle ince zevklere hitap eden Ofis Tekin Exclusive, iş dünyasının birçok isminin vazgeçilmez tercihi olarak biliniyor.


“Hiçbir başarı tesadüf değildir” diyen Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, aldıkları bu ödülün çok değerli...