21 / 05 / 2024

ofis üretimi çok fazla

ofis üretimi çok fazla

Ofis geliştirme ve kiralama konularında faaliyet gösteren TNL Gayrimenkul Geliştirme Yönetici Ortağı Emre Yazıcı, Türkiye' de ofis pazarında ihtiyaç fazlası bir üreten olduğuna dikkat çekti

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Öğrenciler ve ofis çalışanları için bütçe dostu laptoplar: İşte fiyatları...

Son dönemde bilgisayar fiyatlarındaki artışlar, öğrenci ve ofis çalışanlarını uygun fiyatlı ve performanslı laptoplara yönlendirdi. Dolar kurundaki yükselişe bağlı olarak pek çok ithal üründe yaşanan fiyat artışları, popüler markaların laptoplarını 20 bin TL'nin üzerine çıkardı. 

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

 Video konferans sunumu AnkerWork SR500 Hoparlör ile çok zevkli! İşte özellikleri

AnkerWork SR500 Hoparlörü video konferansları daha verimli hale getirmek için kullanışlı, çok amaçlı bir ofis aksesuarıdır.

İstanbul’da ofis açan Dubaili emlak şirketinden Türklere çağrı

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında son dönemlerde kurulan ilişki pek çok alanda olduğu gibi ticarete de olumlu yansıdı. Merkezi Dubai’de bulunan gayrimenkul şirketi Homebond Türkiye’de ofis açtığını duyurdu.

Tavuk üretimi arttı! Peki fiyatlara yansıdı mı? İşte BİM, ŞOK, MİGROS; CarrefourSa tavuk eti Mart 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de tavuk eti üretimi yükselişe geçmesine rağmen fiyatlarda beklenen düşüş yaşanmadı. Peki 2022 yılında zincir marketlerde tavuk eti fiyatları kaç TL? İşte BİM, ŞOK, MİGROS; CarrefourSa tavuk eti 18 Mart 2022 fiyat listesi...

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

Firmaların bulutunda Bitcoin üretimi yapılıyor!

Bitcoin'e yönelik yeni bir tehlike daha ortaya çıktı. Çok sayıda hacker firmaların bulut sisteminde yer alan serverlarda Bitcoin üretimi gerçekleştiriyor. 

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

Ofis tercihlerinde hangi kriterler değişti?

Kovid-19 salgınının en çok etkilediği sektörlerden biri ofis pazarı oldu. Peki salgınla birlikte ofis piyasasında neler değişti? İşte detaylar...

Ofis kiralama sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Pandemi nedeniyle birçok ofis çalışanı uzaktan çalışma sistemine geçti. Bu durum ile kuşkusuz ofis kiralama sektörünü büyük ölçüde etkiledi. Peki, ilerleyen günlerde ofis kiralama sektörünü neler bekliyor?

RE/MAX 2021'de 50 yeni ofis açacak!

RE/MAX Türkiye, pandemi döneminde 112 ülke arasında en çok yeni ofis açan operasyon oldu. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "Mayıs ayından itibaren ofis açma talebinde bir patlama yaşandı. 2021 hedefimiz 50 yeni ofis açmak" açıklamasında bulundu. 

ofis üretimi çok fazla Haberi

ofis üretimi çok fazla

Ofis geliştirme ve kiralama konularında faaliyet gösteren son yıllarda buna endüstriyel gayrimenkul danışmanlığını da ekleyen TNL Gayrimenkul Geliştirme Yönetici Ortağı Emre Yazıcı, Türkiye ofis pazarında ihtiyaç fazlası bir üretim olduğuna dikkat çekti. Pazarda arz talep dengesinin bozuk olduğunu aktaran Yazıcı şunları söyledi: "Yılda ancak 350 bin-400 bin metrekare ofis kiralanırken bunun 10 katı proje var. 


Bunların bir kısmı hakikaten güzel projeler olmasına karşın maalesef bir kısmı tamamen satışa odaklı ama kullanımı ve fiyatı sıkıntılı projeler." Özellikle ufak ofislerin konutlardan çıkacağını dile getiren Yazıcı, bunların ise kira ve giderleri makul olacak şekilde tasarlanmış ofislere ihtiyaç duyacağım kaydetti. 


Büyükdere Caddesi alıyor İstanbul'un en rağbet gören bölgesinin Büyükdere Caddesi aksı olduğunu vurgulayan Yazıcı, Levent te 45-50 doları bulan metrekare fiyatlarının Maslak'ta 2025 dolarlara kadar...