02 / 05 / 2024

Ofisci Bade koleksiyonu

Ofisci Bade koleksiyonu

Herkes çalışma ortamında rahat hareket etmek için kişisel alana ihtiyaç duyar. Günümüz ofisleri için özel mobilya sistemleri tasarlayan Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis çalışanlarının beğenisi ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışma alanları yaratıyor.

Altınbaş'tan bir ilk! Besties Koleksiyonu'nda kaçırılmayacak dev fırsat! Altınbaş 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Karakter isimleri gerçek yıldız isimlerinden alınan Besties Koleksiyonu, Altınbaş'ta. Arkadaşlarınıza ve kendinize alabileceğiniz özel tasarımlardan biri olan Besties koleksiyonunda büyük fırsat başladı. İşte Altınbaş Besties koleksiyonu 30 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altınbaş'tan denge koleksiyonu! Tüm denge koleksiyonu takılarda net yüzde 43 indirim! 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş, denge koleksiyonu ürünlerinde büyük indirim kampanyası başlattı. Denge kolye, yüzük, küpe ve bilekliklerde net yüzde 43 indirim fırsatı başladı. İşte Altınbaş 11 Kasım 2022 fiyat listesi.

Çocuğuma bugün ne giydireceğim derdine son! De Facto’nun yeni çocuk koleksiyonu çıktı! 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okullar yarın açılıyor. Evde anneleri bir telaş sardı. Bütün anneler çocuklarına ne giydireceğim  diye düşünürken, De Facto çıkardığı çocuk koleksiyonu ile bütün anneleri rahatlattı. İşte De Facto 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Herkesin favori markası HM’den okula dönüş koleksiyonu! 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi…

Çok sevilen HM’den çok beğenilen yeni bir koleksiyon. Herkesin gözde markası olan, her avm bin uğrak yeri olan HM, okullu minikler için çok renkli ve çok rahat okula dönüş koleksiyonu. İşte 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi..

Bade Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bade Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Ali Özdemir ve Eyüp Baktır ortaklığında kuruldu.

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Tokat tarafından kuuldu.

Bade Konaklama Turizm İnşaat Gıda Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Konaklama Turizm İnşaat Gıda Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 500  bin TL sermaye bedeli ile Evren Demirbilek ve Ulaş Bardakcı tarafından kuruldu.

Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı!

Oyuncu Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı. İşçil yeni villası için 4 milyon TL ödedi.

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Suat Kaçhan tarafından kuruldu.

Bade İşçil Zekeriyaköy'den ev bakıyor!

Bade İşçil, oğlu Azur ile Kovid-19 döneminde daha rahat olmak için Zekeriyaköy'den ev baktığı ortaya çıktı...

Bade İşçil'in evini soyan hırsızlara ikinci darbe!

Güzel oyuncu Bade İşçil'in evini soydukları için hapse mahkum edilen üç hırsız, bu defa da çaldıkları televizyonun satılmasına aracılık ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkarılacak.

My Bade Otel icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi'nde yer alan 4 yıldızlı My Bade Otel icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan otel için 150 milyon TL bedel isteniyor. 

English Home'dan Blue Voyage koleksiyonu!

Ev tekstili ve dekorasyonunda öncü marka English Home, yaz evlerini mutlu edecek koleksiyonu “Blue Voyage” ile tüm mağazalarında.

Ofisci Bade koleksiyonu Haberi

Ofisci Bade koleksiyonu


Herkes çalışma ortamında rahat hareket etmek için kişisel alana ihtiyaç duyar. Günümüz ofisleri için özel mobilya sistemleri tasarlayan Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis çalışanlarının beğenisi ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışma alanları yaratıyor. Sahip olunan alanın etkin bir şekilde kullanılmasına imkân veren Bade, ayrıca estetik formu sayesinde işyerlerine hareketlilik ve canlılık kazandırıyor.


Bade farklı ihtiyaçlara pratik çözümler sunuyor

Tüm çalışanlar için kişisel alanlar oluşturmaya özen gösteren yapısıyla Bade; tekli, ikili, dörtlü ve sekizli oturumları ile kişisel ofis mantığını departman gruplarına taşıyor ve başarı için ideal atmosferi hazırlıyor.  Çoklu çalışma ortamları için modüler ve fonksiyonel çözümler sunan Bade, kullanıcılar için keyifli çalışma alanları yaratıyor.  


Masadan, çekmeceye, kişiselleştirilebilir aksesuarlardan, seperasyon üzeri priz gruplarına kadar bir ofisin ihtiyaç duyabileceği her şeyin en kalitelisini kullanıcılarla buluşturan Bade...