18 / 05 / 2024

ofisler için ses yalıtımı

ofisler için ses yalıtımı

İnovatif bakış açısı ve sektöre dinamizm katan tasarımları ile klasikleşen ofis algısına yepyeni bir boyut getiren Mod Tasarım, kendi çatısı altında topladığı markalarıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Boş ofisler konut oluyor! Dönüşüm için ilk adım geldi

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde yapılan düzenlemeyle atıl durumdaki boş ofislerden şartları uygun olanların, toplam konut oranı en fazla yüzde 50 olabilecek şekilde konuta dönüştürülebilmesi için belediye meclislerince karar alınabilmesi imkanı verildi.

Boş ofislerin, konuta dönüştürülebilmesi için belediye meclisine yetki!

Atıl durumdaki boş ofisler konuta dönüştürülecek. Bu kapsamda toplam konut oranı en fazla yüzde 50 olabilecek şekilde konuta dönüştürülebilmesi için belediye meclislerince karar alınabilmesi imkanı getirildi.

Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin değeri belli oldu! Şube ve ofisler için tam bu kadar değer biçildi! 

Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin inşaatına başlanması için gayrimenkul değer tespiti yapıldı. Peki Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

iPhone 15 Pro için Ses Tuşları Yeniden Tasarlanıyor: Tek Uzun Düğme Olacak! 4 Mart 2023 Fiyat Listesi...

Bir teknoloji analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda iPhone 15 Pro modelinin ses tuşları için tasarım değişikliği olduğunu açıkladı!

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Haftada 4 gün mesai ses getirdi, ünlü isimden bir adım ilerisi için öneri geldi!

Dün Aksa Akrilik’in 3 ay süreyle 200 personeli için haftada 4 gün mesai uygulamasına başladığını duyurması, iş dünyası ve çalışanlar arasında yankı bulurken, ünlü isimden bir adım daha ilerisi için yeni bir öneri geldi.

''Dolar düşecek 10 lira olacak'' diyenler için Selçuk Geçer ilk hedefi açıkladı! 19,50 TL hayırlı olsun...

Dolar yorumları ile ses getiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son dakika yorumu geldi. ''Dolar düşecek 10 lira olacak'' diyenler için Selçuk Geçer ilk hedefi açıkladı. İşte son dakika Selçuk Geçer'in o dolar yorumu...

Mini ev ofisler iş dünyasında çalışma düzenini sil baştan değiştiriyor!

Hollandalı mimarların dizayn ettiği mini ev ofisler, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla daha yaygın hale gelen uzaktan çalışma uygulaması için evde ofis ortamı ihtiyacına yanıt veriyor.

TMMOB, İZFAŞ binasının tahsisinin iptali için dava açtı!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, İZFAŞ binasının SES Vakfı'na ait Özel Tınaztepe Üniversitesi'ne 3 yıllığına tahsis edilmesi kararının iptali için dava açtı.

Aşçıoğlu İnşaat Zöet ile işbirliği gerçekleştirdi!

Gayrimenkul yatırımcısı Aşçıoğlu, Ataköy'de inşa ettiği Selenium Ataköy projesi için ses ve görüntü sistemleri markası Zöet ile işbirliği gerçekleştirdi.

Aşçıoğlu Selenium Ataköy Projesi için Zöet ile işbirliği yaptı!

Gayrimenkul yatırımcısı Aşçıoğlu, Ataköy'de inşa ettiği Selenium Ataköy projesi için ses ve görüntü sistemleri markası Zöet ile işbirliği gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Bayramı havai fişek gösterileri için seyir noktaları açıklandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için gerçekleştirilecek havai fişek gösterilerini seyir noktalarını ve ses sistemi kurulacak alanları açıkladı. İşte İBB'nin Cumhuriyet Bayramı töreni açıklaması....

Akıllı Evler için yeni TP-LINK programı!

TP-LINK, akıllı ev ve ofisler için yüksek hızlı iki yeni yönlendiriciyi (router) satışa sunuyor. 300Mbps kablosuz bağlantı hızına sahip yeni TL-VVR840N ve TL-VVR841ND model yönlendiriciler beyaz, şık kasaları ile göze de hitap ediyor.

ofisler için ses yalıtımı Haberi

ofisler için ses yalıtımı


İnovatif bakış açısı ve sektöre dinamizm katan tasarımları ile klasikleşen ofis algısına yepyeni bir boyut getiren Mod Tasarım, kendi çatısı altında topladığı markalarıyla hizmet vermeye devam ediyor. Çağrı merkezlerinin tüm ihtiyaçlarına etkin ve fonksiyonel çözümler sunmak için Mod Tasarım tarafından kurulan Rubi By, Modpro ses izolasyon sistemi ile açık ofis ortamında çalışanlarının en büyük sorunu olan ses problemlerini ortadan kaldırıyor.


Çağrı merkezlerinin akustik problemlerinin çözümü için uzun AR-GE süreçleri ve birçok ürün üzerinde yapılan yoğun testler ofis içi insan sesine yönelik çınlamanın etkisi için önemli doneler yarattı. Bu testler ile 6 ürün üzerinde ses sertifikasyonu sağladı. Özellikle MOD PRO ürün segmenti, ortamdaki sesin büyük bir kısmını yutma özelliği (0.45 ses yutma katsayısı) sayesinde daha konforlu bir ortam sunarken dekoratif etkide...