18 / 05 / 2024

Ofişleşme

Ofişleşme

Emlak İstasyonu Franchise Dikertörü Dilara Kılınç, “ofisleşirken aynı oranda teknolojininde gelişmesi gerekli” diyerek teknolojik alt yapıya vurgu yaptı.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Çin için büyüme beklentileri kötüleşiyor! Bankalar önlem için hangi kararı aldı!

Ekonomistler Çin’in büyüme tahminlerini aşağı yönlü revize etmeye devam ediyor. Çinli bankalar ise büyümeyi desteklemek için mevduat faizlerinde ilave indirimi masaya yatırdı.

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

Durmuş Öztek kimdir? Ne işle meşgul?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Durmuş Öztek kimdir? Ne işle meşgul? İşte ayrıntılar...

Petrolün varil fiyatı 100 dolar mı olacak? Petrol fiyatlarında şok gelişme...

Petrol fiyatları, üst üste üçüncü haftayı da yükselişle kapatmaya hazırlanırken petrolün varil fiyatına 100 doları aşabileceği konuşulmaya başlandı. Petrol fiyatlarında şok gelişme. İşte detaylar...

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

New York borsası haftanın son gününü sert bir düşüşle tamamladı!

New York borsası, enflasyon ve büyüme odaklı telaşlar nedeni ile haftanın son işlem gününü dev bir düşüşle sonlandırdı.

Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek sıcak gelişme! Saatler kaldı

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken ilerleyen saatlerde altın fiyatlarının seyrinin değişmesi bekleniyor. İşte o sıcak gelişme...

JP Morgan, Merkez Bankası’nın faiz kararını değerlendirdi! JP Morgan’a göre karardaki ‘anlamlı tek değişiklik’ nedir?

JP Morgan tarafından yayımlanan notta, enflasyondaki istikrarlı artış ve beklentilerdeki kötüleşme göz önüne alınınca, politika faizinin reel olarak daha da negatif hale geldiği kaydedildi. İşte detaylar...

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

Tresette Mutfak ile mekanlara lüks dokunuş!

Tresette Mutfak, kullanıcılarına kaliteli bir mutfağın ötesinde yeni bir yaşam alanı da sunuyor. 8 model, 2834 eşleşme sayesinde hayallerdeki mutfaklar Tresette Mutfak ile gerçeğe dönüşüyor.

TOKİ Uşak Eşme 511 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak İli Eşme İlçesi 2. Etap 511 Adet Konut, 6 Dükkanlı 1 Adet Ticaret ve 8 Derslikli İlköğretim Okulu (MEB 2004-45) İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

Çeşme Jardin Eden'e En İyi Müstakil Konut Ödülü!

Pana Yapı tarafından İzmir Çeşme’de bölgenin en büyük A+ villa projesi olarak hayata geçirilen “Jardin Eden”, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödülleri Sign Of The City Awards 2016’da ‘En İyi Müstakil Konut’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ofişleşme Haberi

Ofişleşme

Emlak İstasyonu Franchise Dikertörü Dilara Kılınç, “ofisleşirken aynı oranda teknolojininde gelişmesi gerekli” diyerek teknolojik alt yapıya vurgu yaptı.Emlak Sektöründe faaliyet gösteren Franchise Markaları her gün ağlarına ekledikleri yeni ofislerle bir yandan büyürken bir yandan da bu ağı yönetmek ve başarıya taşımak için bilgi teknolojilerine yatırım yapıyorlar. Emlak İstasyonu Franchise Direktörü Dilara Kılınç, “ofisleşirken aynı oranda teknolojininde gelişmesi gerekli” diyerek teknolojik alt yapıya vurgu yaptı.

Ülkemizde son dönemde emlak denildiğinde bir yanda projeler, bir yanda bireysel emlakçılar, bir yanda sanal emlakçılar ve diğer yanda ise hızla büyüyüp gelişen markalı franchise emlak ofisleri akla geliyor.


2013 ile birlikte franchise markaların ofisleşme ve pazar hakimiyetini genişletme stratejileri doğrultusunda ofis sayıları artmaya ve bu ağların yönetilmesi zorlaşmaya başladı. Bu durum şirketlerin bu güne kadar göz...