18 / 05 / 2024

Ofton Kavacık mayısta satışta

Ofton Kavacık mayısta satışta

Elysium konseptiyle projeler üreten Ofton İnşaat Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yer alıyor. Ofton Kavacık projesinin Mayıs ayında satışa sunulması planlanıyor.

Doğalgaz faturasına mayıs ayarı! Doğalgaza zam geldi mi? Mayısta doğalgaz faturası ne kadar olacak? 

Milyonlarca vatandaş mayıs ayı doğalgaz tarifesinin nasıl olacğaını merak ediyor. Peki mayısta doğalgaza zam geldi mi? Bu ay doğalgaza zam var mı? İşte mayıs doğalgaz tarifesi...

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Cari açıkta büyük tehlike! Son 11 yılın rekoru kırıldı!

Cari işlemler dengesi mayısta 7,9 milyar dolar açık verirken, kesintisiz açık verilen dönem 19 aya, beş aylık açık 37,7 milyar dolara ulaştı. Yıllık cari açık yaklaşık 60 milyar dolarla son 11 yılın en yüksek düzeyine çıktı.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kiracıysan yandın! Kışın ev kiralayana mayısta çıkma şartı!

Bodrum’da pandemiden sonra tüm sene yaşayanların sayısı katlanarak artarken, bu durum kiralık ev bulmayı neredeyse imkansız hale getirdi. Gelen bilgilere göre, kış sezonunda kiracılarla sözleşme imzalayan ev sahipleri, mayısta tahliye şartı koyuyor.

Merkez’den KİT’lere 1,8 milyar dolarlık döviz satışı 7 ayda 23,5 milyar doları buldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Mayısta kamu iktisadi teşekküllerine 1,8 milyar dolarlık döviz satışı gerçekleştirdi. Bu satışla birlikte son 7 ayda KİT'lere yapılan döviz satışı 23,5 milyar doları buldu. Nisan ayında ise TCMB KİT'lere 3,3 milyar dolarlık döviz satışı yapmıştı.

Toprak Mahsulleri Ofisi mayısta yem bitkilerini yem sanayicilerine destekli fiyattan satmaya devam edecek!

TMO'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, Ofis, mayısta yem bitkilerini yem sanayicilerine destekli fiyattan satmaya devam edecek!

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Tüketici güven endeksi mayısta düşüşe geçti!

Tüketici güven endeksi, mayıs ayında aylık bazda yüzde 3,6 düşüşle 77,3'e geriledi.

Bakan Pakdemirli'den yeni müjde! Ödemeler mayısta yapılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli  "Kıyı balıkçılarımıza da bir müjde vermiş olalım. Her yıl onlara da bin lira ödüyorduk, genelde sene sonuna kalıyordu. Bunu da inşallah bu yıl en yakın zamanda, mayıs ayı içinde ödemeyi planlıyoruz" dedi.

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi mayısta arttı!

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), mayıs ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 1,47 arttı.

Ofton Kavacık mayısta satışta Haberi

Ofton Kavacık mayısta satışta

Elysium konseptiyle projeler üreten Ofton İnşaat Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yer alıyor. Ofton Kavacık projesinin Mayıs ayında satışa sunulması planlanıyor. 


Elysium Soul Beyoğlu, Elysium Art Şişli, Elysium Elit Koşuyolu ve Elysium Serenity Kandilli projelerini fuarda tanıtan firma Bodrum ve İstanbul'da yeni projeleri için hazırlanıyor.


Bodrum'da hayata geçirmeye hazırlandığı Yalıkavak projesinin henüz tasarım aşamasında olduğu Ofton İnşaat İstanbul Kavacık'taki projesi için ön talep topluyor. Kavacık projesinin Mayıs'ta satışa sunulması öngörülüyor. 


Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yer alan Ofton İnşaat'ta 60 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme imkanı sunuluyor. Ofton İnşaat kentsel dönüşüm departmanı ile çalışmalarını sürdürüyor.


http://www.ofton.com.tr/


Ezgi...