29 / 04 / 2024

öğer inşaat mecidiyeköy fiyat

öğer inşaat mecidiyeköy fiyat

Öğer İnşaat, Esentepe Emekli Subay Evleri'nde büyük oranda anlaşmaya vardı. Ortaklar Caddesi'nde ise 40 katlı rezidans yapacak olan Öğer, metrekaresini 10 bin dolardan satacak.

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Yıldız ve Yakup Yıldız tarafından kuruldu.

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 8,8 düştü!

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis) sanayi üretimine ilişkine ilişkin verilerine göre Şubat ayında ülkede inşaat üretimi yüzde 8,8 oranında düşüş yaşadı. 

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 12,2 düştü!

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis) sanayi üretimine ilişkine ilişkin verilerine göre Ocak ayında ülkede inşaat üretimi yüzde 12,2 oranında düşüş yaşadı. 

2020 yılı 3. çeyrekte inşaat faaliyetleri yüzde 6.4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2020 yılı üçüncü çeyrek gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) sonuçlarını açıkladı. Buna göre 2020 yılı üçüncü çeyreğinde inşaat faaliyetleri yüzde 6.4, gayrimenkul faaliyetleri yüzde 2.8 arttı.

ABD'de inşaat izinleri yüzde 14,4 artışla 1 milyon 220 bine yükseldi!

ABD'de açıklanan verilere bakıldığında inşaat izinleri yüzde 14,4 artışla 1 milyon 220 bine çıktı.

Deprem yönetmeliği sonrasında yapılan binalarda inşaat kalitesi yükseldi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem yönetmeliği sonrasında yapılan binalarda inşaat kalitesinin yükselmesi, düz demirden nervürlü demire geçilmesi, yapı denetim sisteminin ortaya çıkması gibi önemli uygulamalara geçildiğini söyledi.

Edremit'te 50 yılda yapılacak inşaat, 25 yılda dikildi!

Kaz Dağları’nın dibindeki Edremit Körfezi’nde 25 senede, 3,5 milyon zeytin ağacı imara açılan araziler sebebiyle kesildi. 50 yılda yapılacak inşaat, 25 yılda dikilerek büyük bir ağaç katliamına imza atıldı

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli açıldı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında yüzde 20 ilerleme!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, inşaatında yüzde 20 ilerleme sağlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapımında biyoçeşitliliğe özel önem verdiklerini belirtti.

AKM'nin inşaatı 2 yıl içerisinde tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın, yıkımı sırasında "Sözünü aldım, 2019'un ilk çeyreğinde bitecek” dediği Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı 2 yıl içerisinde tamamlanacak.

Veli Göçer inşaat işine geri döndü!

Veli Göçer inşaat ve arsa ofisi şirketini yeniden açtı. Göçer,  1999 depreminde 195 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanmış ve 18 yıl 9 ay hapis cezası almıştı.

KİPTAŞ Süleymaniye projesinde inşaat bu yıl başlayacak!

3 yılda tamamlanması planlanan KİPTAŞ Süleymaniye projesinde inşaat bu yıl içinde başlayacak. Proje kapsamında 1.528 adet lüks konut inşa edilecek.

öğer inşaat mecidiyeköy fiyat Haberi

öğer inşaat mecidiyeköy fiyat


Şişli'de Alman Hofmann İnşaatı'nın bırakıp gittiği 40 milyon dolarlık Palms Studios&Shopping'in yapımını tamamlamak üzere olan Öğer İnşaat, İstanbul'un en gözde alanları olan Mecidiyeköy ve Bağdat Caddesi'nde rezidans projeleri yapacak. Öğer İnşaat'ın Mecidiköy'deki projesi Ortaklar Caddesi'nde yer alacak ve 40 katlı olacak. Bağdat Caddesi'ndeki proje ise Suadiye'de ve 23 katlı olacak. Öğer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Öğer, Mecidiyeköy'deki projenin Ortaklar Caddesi cepheli bir proje olacağını anlatarak, "6 tane bloğun birleştirilmesiyle elde edilen proje 5 bin 850 metrekare üzerinde hayata geçirilecek. Biri 40 katlı iki tane kulede oluşan proje 900 metrekare alan üzerinde inşa edilecek, geriye kalan 4 bin 900 metrekarelik bölüm ise

yeşil alan olacak. 220 rezidans dairesinin yer alacağı projenin içinde yüzme havuzları bulunacak. Metrekare

fiyatları ise 10 bin dolar...