30 / 04 / 2024

oğlakçı grup

oğlakçı grup

Güney Ege'de yatırımları olan Oğlakçı Grup, Fethiye'deki Lykia Botanica oteline bir yenisini ekledi

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğlak ve Orhan Oğlak ortaklığında kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Erken emeklilik formülü ayyuka çıktı: İşte gelecek sene emekli olacak o şanslı grup!

Erken emekli olmak isteyen milyonlarca kişi emeklilik fırsatlarının detaylarını merak ediyor. İşte 2024 yılında emekli olacak o şanslı grup...

Efzail Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Efzail Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Alperay Kocabaşoğlu tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Omr Grup Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omr Grup Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Osmancıoğlu tarafından kuruldu.

Emeklileri zil takıp oynayacak! Zamlı maaşlar o tarihte yatacak

En düşük emekli maaşının 5.000 TL'den 7.500 TL'ye çıkarılmasının ardından, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) da dahil olarak milyonlarca emekliyi rahata kavuştu. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, konuyla alakalı ön çalışmaların yürütüldüğünü, önümüzdeki hafta düzenlemenin yasalaşma

EYT için net tarih az önce duyuruldu! İşte maaşların hesaplara yatacağı o tarih!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili bu kez net tarih verildi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, düzenlemenin yasalaşmasını bekleyen EYT mensupları için hem düzenlemenin TBMM’ye geleceği tarihi hem de yaklaşık 2.5 milyon kişinin ilk maaşlarını alacakları tarihi duyurdu.

EYT'liler müjde! Maaşlar o ay tıkır tıkır hesaplara yatacak! AK Parti'den EYT açıklaması...

Milyonlarca EYT'linin beklediği müjdeyi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu verdi. Akbaşoğlu, EYT'lilerin mart ayında maaşlarını alacağını belirtti...

Mtn Grup Yapı Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mtn Grup Yapı Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Engin Çoşkun tarafından kuruldu.

Mefis Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mefis Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Oğlak tarafından kuruldu.

Kg Grup Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kg Grup Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Enes Karatay ve Seyfi Başoğlu ortaklığında kuruldu.

oğlakçı grup Haberi

oğlakçı grup

St. Nicholas Park ismiyle açılan yeni otel 100 oda 300 yatak kapasiteli. Oğlakçı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Oğlakçı St. Nicholas Park Oteli'ni alarak turizmdeki genişleme çalışmalarına başladıklarını söyledi. Sektörde 25 yıldır bulunduklarını kaydeden Oğlakçı, şehir otelciliği standartlarıyla güneş ve denizi biraraya getirip pazarlamayı planladıklarını anlattı.
Sabah...