15 / 05 / 2024

öğrenci ulaşım yardımı nasıl alınır

öğrenci ulaşım yardımı nasıl alınır

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

Öğrencilere büyük müjde! Aile Bakanlığı 2023 öğrenci ulaşım desteği nereden, nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki aylarda, ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerine ulaşım desteği sağlanacağını söylemişti. 2023 ile birlikte, söz konusu destek ödemeleri için de harekete geçildi. Peki, öğrencilere 2023 ulaşım desteği başvurusu n

Bakanlıktan ulaşım yardımı! 81 ilde başvuranlar bedavaya binecek! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ulaşım desteği başvurularına başladı. İşte ulaşım desteğine dair detaylar!

Ulaşım desteğinde detaylar belli oldu! 5 bin TL verilecek, işte şartlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren ulaşım desteğinde detaylar netleşti. Peki, öğrenci ulaşım desteği ne kadar, başvuru nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? Öğrenci ulaşım desteği nasıl yapılır?

Öğrencilere verilen ulaşım yardımına dair detaylar araştırılıyor. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmişti. Peki Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? İşte detaylar!

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

2022 İETT toplu ulaşım ücreti tarife listesi: Tam ve öğrenci aylık akbil ne kadar?

İstanbul'da geçtiğimiz ay itibariyle toplu ulaşım ücretlerine yüzde 40 oranında bir zam yapıldı. Bununla birlikte tam ve öğrenci aylık akbil (abonman) fiyatları da yükselmiş oldu. Toplu ulaşımı kullanan milyonlarca vatandaş, tam ve öğrenci akbil ücretlerin ne kadar olduğunu merak ediyor.

İstanbul'da zamlı ulaşım bugün itibari ile başladı!

İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine yüzde 35 zam yapıldı. Bugün uygulamaya konulan yeni toplu ulaşım tarifesine göre, 2,60 lira olan tam elektronik bilet 3,50 lira, 1,25 lira olan öğrenci bileti 1,75 lira, 205 lira olan tam mavi kart 275 lira, 40 lira olan öğrenci mavi kartı 50 liradan satılıyor.

İzmit ulaşım projelerinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Tahir Büyükakın ile, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, İzmit'teki ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi.

2035 Hedef Yılı Malatya İli Ulaşım Ana Planı çalışmaları sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ‘2035 Hedef Yılı Malatya İli Ulaşım Ana Planı’ çalışmaları devam ederken, bu çalışmaya yardımcı olacak verilerin toplanması için istişare toplantısı düzenleneceği bildirildi.

Edirne'de ikametini getirene ulaşım yardımı yapılıyor!

Edirne Belediye Başkanı Gürkan 'ın, kentin İller Bankası'ndan aldığı payı arttırmak için ikametini getirene ulaşım yardımı yapılacağı açıklaması, üniversite öğrencilerini harekete geçirdi

öğrenci ulaşım yardımı nasıl alınır Haberi

öğrenci ulaşım yardımı nasıl alınır

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde duyurduğu öğrenci ulaşım yardımı için detaylar da açıklandı. Konu ile ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ulaşım yardımı ailelerinin yaşadığı kentlerden uzak yerlerde eğitim-öğretim gören yaklaşık olarak 150 bin öğrenciye yılda 2 kez okullarına gidiş ve dönüşleri için veriliyor.

Peki öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Öğrenci ulaşım desteği nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği hesaplara mı yatacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SON DAKİKA ULAŞIM DESTEĞİ MÜJDESİ

Sözcü'de yer alan habere göre, ulaşım desteği ile ilgili önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ailelerinin yaşadığı kentlerde uzak yerlerde eğitim-öğretim gören öğrencilere, okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği sağlayacaklarını dile getirerek, senede iki kez verilecek olan bu destek sayesinde,...