04 / 05 / 2024

öğrenci yardım

öğrenci yardım

Dar gelirli ailelerin çocuklarına okula başlamadan hemen önce ayda bin 417 liraya kadar nakdi yardım yapıldığı ve ilkokuldan üniversite düzeyine kadar tüm öğrencilerin yararlanabileceği bir destek hakkında ayrıntılar paylaşıldı. İşte başvuru ayrıntıları...

Anne babalara müjde! Kırtasiye yardımı başvuruları başladı! 1 Eylül’den itibaren hesaplara yatacak! Hemen başvurun!

Okulların açılmasına sayılı günler kala kırtasiye yardımı başvuruları başladı. Kırtasiye yardımı başvuruları e-Devlet sisteminden online olarak alınacak. Ekonomik destek çerçevesinde kırtasiye yardımı için öğrenci başvuru süreci 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için merakla araştırılıyor.

2023 e-Devlet kırtasiye yardımı! SGK resmen açıkladı! Başvurmak için hemen bakın!

Okulların açılmasına sayılı günler kala binlerce öğrenci ve veli kırtasiye yardımı başvuru ayrıntılarını merak ediyor. E-Devlet üzerinden alınacak maddi desteğe yeni eğitim öğretim yılında okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen ama ekonomik gücü yetersiz vatandaşlar müracaat edebiliyor.

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

Öğrenci başı 300 TL yardım! Ödemeler başladı

Ankara sınırları içinde yaşayan 180 bin öğrenciye bugün kişi başı 300 TL olmak karşılıksız kırtasiye yardımı Yapılacak. Ödemeler bugün başlıyor.

Suruç'taki 250 öğrencilik Kur'an Kursu yardım bekliyor!

Kosan Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı tarafından Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapımı süren 250 öğrenci kapasiteli yatılı Kur’an-ı kerim kursu, hayırseverlerin yardımını bekliyor.

İnsani Yardım Vakfı Pakistan'a okul açtı!

İnsani Yardım Vakfı, Pakistan’ın başkenti İslamabad’a 70 kilometre uzaklıktaki Haripur kampüsünde 750 öğrenci kapasiteli bir okul daha açtı. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun bilgisayar, fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarları bulunuyor.

Bayraklı Belediyesi nakdi para ve eşya yardımı yaptı!

Bayraklı Belediyesi geçtiğimiz yıl engelli, öğrenci, yaşlı, hasta, yatalak ve maddi durumu iyi olmayan toplam 7 bin 953 kişiye nakdi para, gıda, erzak, giysi ve eşya yardımı yaptı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2015?

Kentsel dönüşümde konut ve işyeri tahsisi yapılamaması halinde ise, Bakanlık tarafından belirlenen aylık kentsel dönüşüm kira yardımı yapılabiliyor. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2015?

Kentsel dönüşümde kira yardımı arttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelinde 6.5 milyon konutun yıkılıp yeniden yapılacağı kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımlarını arttırdı. 2013'te 650 lira olarak ödenen kira yardımı 680 liraya yükseltildi...

Kentsel dönüşümde kira yardımı süresi!

Kentsel dönüşümde hak sahiplerine geçici konut veya işyeri tahsisi yapılamaması halinde kira yardımı yapılıyor. Peki kentsel dönüşümde kira yardımı süresi ne kadar? İşte kentsel dönüşüm kira yardım süreleri...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere yer tahsisi ya da kira yardımı yapılıyor. Ağustos ayında kira bedelinde artış yapıldı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere kira yardımı yapılıyor. Kira yardımı miktarı, bölgeye göre değişiyor. Peki, İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliğine göre hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor. Peki Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte yanıtı..

öğrenci yardım Haberi

öğrenci yardım

Dar gelirli ailelerin çocuklarına okula başlamadan hemen önce ayda bin 417 liraya kadar nakdi yardım yapıldığı ve ilkokuldan üniversite düzeyine kadar tüm öğrencilerin yararlanabileceği bir destek hakkında ayrıntılar paylaşıldı.  Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından öğrencilere verilecek olan yardım parası hakkında başvuruların da başladığı belirtildi.

ÖĞRENCİLERE 1.417 TL PARA VERİLİYOR

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre; İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine maddi yardımda bulunulduğu, sosyal yardımlar sağlandığı, dar gelirli ailelerin okuldaki çocukları için, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik 1417 liraya kadar destek yapıldığı...