04 / 05 / 2024

ögrenci yurdu ihaleleri

ögrenci yurdu ihaleleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yüksek öğrenim öğrencilerinin kalacağı mekanların konfor ve kalitesini artırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Bakanlık, bu yıl 6 bin 977 öğrenci kapasiteli yurt inşaatının ihalesini yaptı...

Bilecik KYK Öğrenci Yurdu bu yıl açılacak!

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay,Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) ortaklığında yapılan 500 kişilik Öğrenci Yurdu’nda incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.

Trabzon Ortahisar 500 kişilik öğrenci yurdu ihaleye çıktı!

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ortahisar'da yapılması planlanan 500 kişilik öğrenci yurdu yapım işi için ihaleye çıktı. Yurdun ihalesi 12 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleştirilecek...

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi kız öğrenci yurdu tamamlandı!

Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün, Bursa Bölge Müdürlüğü vasıtasıyla Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi içerisinde yaptırdığı sadece kız öğrencilerin kalacağı 500 kişilik öğrenci yurdu tamamlandı.

Gölcük kız öğrenci yurdu inşaatında sona gelindi!

Gölcük Düzağaç Mahallesi'nde yapımı devam eden 300 kişilik yatılı kız yurdu, 2015- 2016 Eğitim ve Öğretim Yılı'na hazır olacak. İnşaatta büyük yol kat edildi ve inşaat bitme aşamasına geldi.

Cide Kız Yurdu'nun temeli atıldı!

Kastamonu’nun Cide ilçesinde Kız Kuran Kursu ve Yurdu’nun temeli yapılan törenle atıldı. İlçe Müftülüğünce PTT binası bitişiğindeki arsaya, yurt binasının temeli törenle atıldı. İşte ayrıntılar...

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 3. kez ertelendi!

3.Boğaz Köprüsü kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 7 Temmuz ve 30 Haziran olarak açıklanmıştı.Kurktköy-Akyazı bağlantı yolu kesim ihalesi 31 Ağustos'a, Kınalı-Odayeri bağlantı yolu kesimi 7 Eylül 2015 tarihine ertelendi.

Alanya'da 160 kişilik Kız Öğrenci Yurdu'nun ihalesi gerçekleşti!

Alanya'da merkeze uzak mahallerdeki öğrencilerinin barınma sorununu çözecek, Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu'nun ihalesi yapıldı. 60 kişilik kapasiteye sahip kız yurdunda, 2 kişilik de engelli odası bulunuyor.

Alanya Kız Öğrenci Yurdu'nun ihalesi yapıldı!

Alanya merkeze uzak mahallerdeki öğrencilerinin barınma sorununu çözecek, Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nun ihalesi yapıldı. Zeminle birlikte 4 kattan oluşan bina, 160 kişilik kapasiteye sahip...

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliği değişikliği!

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 12 Haziran 2015 tarihinde 29384 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliği değişikliği esasları..

Bitlis Oğuzhan Bulut Erkek Yurdu inşaatı ne zaman bitecek?

Bitlis’in Mutki ilçesi eski kaymakamı olan ve geçirdiği trafik kazasında hayatının kaybeden Oğuzhan Bulut’un ismi yapımı devam eden erkek öğrenci yurduna verildi. Peki Bitlis Oğuzhan Bulut erkek yurdu inşaatı ne zaman bitecek?

Hanımağa Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanımağa Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve Ticaret Limited Şirketi, Saime Öztel tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Ataşehir İçereneköy Mahallesi Döndü Sokak'ta kuruldu.

Mersin İdman Yurdu tesisinin temeli bu ay atılacak!

Mersin İdman Yurdu Başkanı Kahramanlı, yıllardır beklenen tesis müjdesini sonunda verdi. Kahramanlı, "Tesis meselesindeki imar planı konusu çözüme kavuştu. 5 binlik imar planı meclisten çıktı. Tesisimizin temelini Haziran ayı içerisinde atacağız. " dedi.

Yenimahalle 50. Yıl Yetişme Yurdu yıkılıyor!

Yenimahalle’de 5 yıldır boş olan, madde bağımlılarının 2 kez yangın çıkardığı 50. Yıl Yetişme Yurdu yıkılmaya başlandı. Yıllarca mahalleliye kâbus yaşatan bina, Hükümet Konağı olacak.

ögrenci yurdu ihaleleri Haberi

ögrenci yurdu ihaleleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yüksek öğrenim öğrencilerinin kalacağı mekanların konfor ve kalitesini artırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Bakanlık, bu yıl 6 bin 977 öğrenci kapasiteli yurt inşaatının ihalesini yaptı. Öğrenci yurtları, Yurtkur tarafından hazırlanan ihtiyaç programları doğrultusunda kullanıcı sayısı ve kitlesi (kız/erkek) dikkate alınarak projelendiriliyor. Yurtkur tarafından öngörülen arsalarda inşa edilen yurtların yatak odaları birbirini görmeyecek şekilde yapılıyor. Arsanın eğimine uyumlu yerleştirilen yurt yatak bloklarının planlamaları da gün ışığından en yüksek oranda faydalanmaları hedeflenerek gerçekleştiriliyor. 


GÜVENLİK İLK SIRADA


Yurt kampusu girişine bir bütün olarak danışma, ziyaretçi salonu ve tuvalet yapılıyor. Araç giriş kapısı ise içeriden kumandalı, raylı veya açılır kapanır bariyerli inşa ediliyor. Bakanlık imar sınırına göre, tesislere ihata duvarı yapılarak yurt kampüslerinin en iyi şekilde güvenlikleri sağlanıyor. 


YURTLARA YEŞİL STANDART


Yurtlar inşa edilirken,...