09 / 05 / 2024

öğrenim kredisi ve burs ödemeler

öğrenim kredisi ve burs ödemeler

Öğrencilere öğrenim kredisi ve burs ödemelerinin tarihi erkene çekildi. Her ayın başında 6'sı ile 10'u arasında hesaplara yatan öğrenim kredisi ve KYK burslarının bayram öncesinde yatırılacağı açıklandı. Öğrenciye burs ve kredi ödeme tarihiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.

Akbank'tan konut kredisi imkanı! Ayda 10 bin TL'den az ödeyerek ev sahibi olma imkanı...

Ev sahibi olmak isteyenler vatandaşlara Akbank'tan çok güzel bir haber var. Buna göre, ayda sadece 10 bin Türk Lirası ödeyerek istediğiniz evin sahibi olabilirsiniz. Yüzde 2,94 faizli konut kredisi ve detayları.

Konut kredisi hesaplama! 900 bin TL konut kredisi veren bankalar hangileri? 900 bin TL konut kredisi aylık taksit tutarı

Ev sahibi olmak isteyenler için bankalar konut kredisi ve aylık ödeme taksit tutarlarını açıkladı. 900 bin TL konut kredisi veren bankalar hangileri? 900 bin konut kredisinde aylık taksit kaç TL?

Konut alacaklar dikkat! 2 milyon TL'lik konut kredisi ve banka banka geri ödeme seçenekleri!

Bankalar konut kredisi ödemleri ile ilgili olarak kredi oranında ve geri ödeme sisteminde değişiklikler yapıyorlar. Buna göre, bankaların 2 milyon TL'lik konut kredisi ve uyguladıkları geri ödeme planı!

Konut sahibi olmak isteyenlere ucuz ev kredisi! 10 yıl vadeli konut kredisi ve ödeme seçenekleri!

Yükselen faizler ve sonrasında yaşanan ekonomik kriz vatandaşların konut alma maliyetlerini zorlaştırıyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların kredi ve faiz oranlarını takip ediyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin banka banka 10 yıl vadeli konut kredisi ödeme seçeneği ne kadar oldu?

Kredilere faiz ayarı geldi! Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar?

Konut, taşıt ve ihtiyaç kredilerine faiz ayarı geldi. Peki 1 milyon TL konut kredisi, 400 bin TL taşıt kredisi ve 100 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar?

Giraudlar'ın çiftliği askıya çıktı! İzmir'e Koç Üniversitesi mi geliyor?

Kamuoyunda Giraudlar'ın çiftliği olarak bilinen ve sahipleri arasında Koç Holding’in de bulunduğu 28 hektarlık yeşil alan statüsü, "Yüksek Öğrenim Alanı" ve Kentsel Gelişme Alanı" olarak değiştiren imar planı askıya çıktı.

KYK burs ödemeleri başladı! İşte 2023-2024 KYK burs-kredi ödeme takvimi!

KYK burs ve öğrenim kredisi ödeme tarihleri az önce belli oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödemeleri T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre 3 farklı günde yapılıyor. İşte 2023-2024 KYK burs-kredi ödeme takvimi...

OHAL ilan edilen illerdeki yükseköğretim öğrencilerinden katkı payı ve öğrenim ücreti alınmayacak!

Kahramanmaraş’taki depremler yüzünden, kendisi veya ailesi OHAL ilan edilen illerdeki üniversite öğrencilerinin ve OHAL bölgesinde örgün öğretimini sürdüren öğrencilerin, öğrenim ücreti ve katkı payının devlet tarafından karşılanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bakanlık duyurdu! KYK burs sonuçları açıklandı...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını bildirdi. İşte haberin ayrıntıları...

9 aylık dönemde bireysel borçlanma enflasyonun üzerinde büyüdü!

Tarım, madencilik, imalat sanayii, enerji, inşaat ve hizmetler sektörlerinin toplam kredi hacmindeki büyümesi yüzde 35,1 olurken; tüketici kredisi ve kredi kartları ile bireysel borçlanma yüzde 57,9 olarak gerçekleşti.

2023-2024 Eğitim Yılı için KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Ne Zaman? Başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) KYK yurtlarına dair son açıklamaları sonrasında öğrenci burslarına olan ilgi arttı. Ön lisans ve lisans öğrenci adayları için üniversiteler kapılarını yeniden açtı. Özellikle başka bir şehirde eğitim gören öğrenciler bu tarihleri merakla araştırıyor.

Fek yazısı nedir? Fek yazısı nasıl alınır?

Fek yazısı, önemli bir terim olarak karşımıza çıkıyor. Konut kredisi ve konut ipotek terimlerinden olan fek yazısının ne olduğunu bilmekte fayda var. Ev kredisi ve ipotekle ilgili olan bu kavramın ne olduğu merak edilir. Peki fek yazısı nedir, nereden, kaç günde ve nasıl alınır?

Kredi oranlarında sert yükseliş kapıda!

Merkez Bankası'nın Perşembe günü açıklayacağı politika faizi öncesinde ihtiyaç kredisi faiz oranları yükselişine hız vererek 20 yılın zirvesine yükseltildi. Taşıt kredisi ve konut kredisi oranları da yükseliyor. Oranların TCMB'nin kararı sonrasında bir kez daha değişmesi beklenmekte.

öğrenim kredisi ve burs ödemeler Haberi

öğrenim kredisi ve burs ödemeler

Öğrenim kredisi ve burslar ne zaman yatırılıcak. Devlete kredi ve burs başvurusunda bulunup hali hazırda ödeme alan öğrencilerin Mayıs ayı burs ve kredi ödemeleri erkene çekildi. Son dakika açıklamasına göre, hükümetin burs ve kredileri ödeyeceği tarih değişti. 

850 LİRA HESAPLARA GEÇECEK

Üniversite öğrencilerine bayram harçlığı sürprizi hükümetten geldi. Öğrenciler üniversite eğitim hayatı sırasında eğer KYK'dan burs alma hakkı kazanmışsa 850 lira burs veya kredi veriliyor. Bu rakam yüksek lisansta bin 700 liraya doktora da 2 bin 550 liraya çıkıyor. Sadece bu yıl kredi veya burs alan 1 milyon 374 bin öğrenci var. Her ay bu ödemeleri ayın 6’sı ile 10’u arasında yatıyordu Kredi ve burs ödemeleri mayıs ayına özel erkene çekildi. Öğrenci kredi ve bursları bayram öncesinde Nisan'ın 25'inden sonra hesaplara yatırılacak.  

ÖĞRENİM KREDİSİ VE BURSLAR BU AY HESAPLARA...