01 / 05 / 2024

Oğuzeli Büyükşehir Parkı açıldı mı

Oğuzeli Büyükşehir Parkı açıldı mı

Gaziantep Oğuzeli’ne ilçenin en büyük parkını yapan Büyükşehir Belediyesi, parkın açılışı için bir program düzenledi. Açılış programına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de katıldı.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu için yapım ihalesine çıkıldı! Ankara Büyükşehir detayları açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından "Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Hattı Yapım İşi" için yapım ihalesine çıkıldığı açıklandı. İşte detaylar ve önyeterlilik şartlarını sağlayıp ihaleye davet edilen o firmalar...

Büyükşehir Belediyesi o ilçede beş arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 433 metrekare alana sahip.

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! O ildeki konut alanı imarlı 3 arsanın fiyatı dudak uçuklattı! 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Denizli Merkezefendi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir 10 bin metrekarelik arsa satacak! Sanayi alanı imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 10 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir, 4 ilçede konut, iş yeri ve arsa satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Çubuk, Sincan ve Mamak'ta yer alan arsa, mağaza ve konutları satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Denizli Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Haziran tarihinde yapılacak.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Belediyede işe girmek isteyenlere müjde! Büyükşehir Belediyesi personel arıyor! Başvurular bitmek üzere acele edin!

İstanbul’da iş arayanlara güzel haber. Büyükşehir Belediyesi o kadrolarda personel alacağını duyurdu. İşte detaylar!

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 3 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan üç adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. 

O büyükşehir son dakika kararıyla memur alımı yapacak! Detaylar ve şartlar belli oldu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi memur alımı yapacağını duyurdu. Ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından 90 kişilik memur alımı gerçekleştirilecek.

Oğuzeli Büyükşehir Parkı açıldı mı Haberi

Oğuzeli Büyükşehir Parkı açıldı mı

Oğuzeli’ne daha önce Bursa’dan milletvekili arkadaşı olan Canan Candemir Çelik’in daveti üzerine geldiğini belirten Arınç, Başkan Fatma Şahin’in bakanlığındaki çalışmalarını Gaziantep’te de sürdüreceğini ve başarılı projelere imza atacağını aktardı. Arınç, Fatma Şahin’in Gaziantep’e belediye başkanı olmasının büyük bir şans olduğunu kaydetti.


Her ilçenin yaşam kalitesini yükseltmek için çalıştıklarını ifade eden Şahin, “Ben göreve geldikten sonra çalışma arkadaşlarıma şunu söyledim: ‘Şahinbey ve Şehitkâmil’de ne varsa aynısı diğer ilçelerimizde de olacak.’ Bunun için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.


Oğuzeli insanın mert ve dürüst olduğunu aktaran Şahin, ilçenin Karpuzatan tesisi ve Nar’ı ile meşhur bir ilçe olduğunu kaydetti. Karpuzatan tesis işletmecisi ile görüştüğünü ve tesisin yenilenmesi için anlaştığını belirten Şahin, “Biz Karpuzatan tesisinin havalimanından gelenlerin muhakkak burayı görüp öyle Gaziantep’e gitmesini istiyoruz. Onun...