16 / 05 / 2024

ÖİB 12 ilde özelleştirme

ÖİB 12 ilde özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), aralarında İstanbul ve Bursa'nın da olduğu 12 ilde toplam 15 gayrimenkul satış yöntemiyle özelleştirecek. İhaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandı

Bu şehirlerde yaşayanlar hızlı trene kavuşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu geçtiğimiz ay hızlı tren gelecek illerin bildirdi. Bakan Uraloğlu, 12 ilde Yüksek Hızlı Tren hattının faaliyette olduğunu bildirdi. Kısa bir süre zarfında hayata geçirilecek bu yeni projelerin detayları da belli oldu.

O ilde 12 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

İzmit Belediyesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Kadıköy Mahallesi'nde yer alan 12 adet konutu satıyor. Peki İzmit Kadıköy'de yer alan konutların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte detaylar... 

Samsun Büyükşehir 345 milyon 154 bin TL'ye 12 kat konut imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan 19 bin 723 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 12 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan, üç ilin daha deprem riskini açıkladı! Şimdi bakın: Hangi ilde kaç büyüklüğünde deprem olabilir?

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, il il deprem beklentilerini açıklıyor. Ercan, geçtiğimiz gün üç il için daha beklentisini açıkladı. Peki Hangi ilde kaç büyüklüğünde deprem olur?

Opel Corsa'da büyük fırsat! 200 bin TL kredi, 12 ay vade yüzde 1.99 faiz seçenekleriyle! Opel Corsa güncel fiyat listesi

Opel otomobil markası Corsa modeli için büyük fırsat başlattı. Opel Corsa araba almak isteyenler için 200 bin TL'lik kredi 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz avantajı sunuyor. Peki Opel Corsa Ağustos fiyatı ne kadar? Opel Corsa 19 Ağustos 2023 fiyat listesi.

BİM’de yine yok yok! Büyük kesme panosu 39,50 TL’ye, 12 parça panç seti 99 TL’ye, wireless mouse 79 TL’ye düştü!

Her zaman en uygun ürünleri satan zincir marketlerden biri olan BİM, yeni indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 18 Ağustos’ta büyük kesme panosu 39,50 TL’ye, 12 parça panç seti 99 TL’ye, wireless mouse 79 TL’ye düşecek. İşte 18 Ağustos Cuma BİM fiyat listesi...

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

O ilde yüzde 20 indirim fırsatıyla 12 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan büyük fırsat! 

Bursa Keles Milli Emlak Şefliği, Bursa ili, Keles ilçesinde yer alan 12 adet araziyi yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Keles'te yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika Malatya ve Van açıklaması: Bu iki ilde büyük deprem olur mu?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Malatya ile Van'da meydana gelen depremlerle ilgili konuştu. Görür, 'Bu iki ilde büyük deprem olur mu?' sorusunu da yanıtladı. İşte o açıklamalar...

Dolar 12 saat sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'nın faiz beklentisi açıklandı!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı tüm dünyada merakla bekleniyor. Ekonomide gergin bekleyiş devam ederken Amerika Merkez Bankası'nın faiz beklentisi açıklandı. Dolar 12 saat sonra böyle olacak.

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Deprem bölgesindeki 11 ilde 142 bin konutun temeli atıldı! 

Türkiye'de meydana gelen depremden sonra çalışmalar hızlandırıldı. Öyle ki bugüne kadar deprem bölgesi 11 ilde 142 bin konutun temeli atıldı. Peki, yeni inşaa edilecek daireler nasıl olacak? İşte detaylar...

O ilde 12 adet arsa ile 3 adet iş yeri satılıyor! 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın ili, Efeler, Çine ve Nazilli ilçelerinde yer alan 12 adet arsa ile 3 adet iş yerini 157 bin 40 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki ihalesi ne zaman? 

ÖİB 12 ilde özelleştirme Haberi

ÖİB 12 ilde özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), aralarında İstanbul ve Bursa'nın da olduğu 12 ilde toplam 15 gayrimenkul satış yöntemiyle özelleştirecek. 


Resmi Gazete'de yayımlanan konuya ilişkin duyuruya göre, ÖİB, İstanbul'un Üsküdar, Malatya'nın Doğanşehir, Samsun'un Çarşamba, Bafra ve İlkadım, Muğla'nın Datça, Bursa'nın İnegöl, Adana'nın Seyhan, Çorum, Kars ve Niğde'nin Merkez, Hatay'ın Dörtyol, Ordu'nun Ünye ve Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçelerinde bulunan toplam 15 gayrimenkulü özelleştirecek. 


İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek. 


İhaleye katılabilmek için gayrimenkullere ilişkin ayrı ayrı ihale şartnamesi alınması ve tekliflerin "Ziya Gökalp Cad. No: 80 Kurtuluş/Ankara" adresine 13 Ağustos 2014 saat 17.00'ye kadar elden teslim edilmesi gerekiyor. 


Son...