05 / 05 / 2024

ÖİB 13 ildeki 29 gayrimenkul

ÖİB 13 ildeki 29 gayrimenkul

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 13 ildeki 29 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor. Gayrimenkullerin geçici teminat tutarı toplam 5 milyon 495 bin TL.

Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 13 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 13 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyatları

Her geçen gün yeni zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bir zam haberi de bugün hurdadan geldi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! İnşaat sektöründe gerilim arttı! 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük bir zam geldi. Son günlerde peş peşe gelen zamlar inşaat sektöründe gerilimi artırdı. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Dolar 13 gün sonra tam da böyle olacak! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde avucunda dolar olanlar acil!

Dün 19,99 TL'den kapanış yapan Dolar kuru bugün güne sakin başladı. Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı yakından takip ediliyor. Yatırımcılar dolar ne olur? sorusunun yanıtını merak ediyor. Dolar 13 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı!

Dakikalar içerisinde şarj olan Xiaomi 13 Ultra herkesi hayran bırakacak! İşte özellikleri ve fiyat listesi

Türkiye pazarında büyük paya sahip olan Çinli firma ve ürettiği Xiaomi 13 Ultra modeli, hızlı şarj desteği ile piyasaya çıktı. Bahsi geçen model dakikalar içerisinde şarj olacak.  İşte ortaya çıkan tüm detaylar.

Deprem bölgesindeki 13 bin 400 köy evinin inşaatı başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada deprem bölgesinde inşa edilecek olan 143 bin köy evinden 13 bin 400'ünün yapım sürecini başlattıklarını kaydetti.

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

Arçelik'ten öğrenciler için büyük indirim! Laptop, telefon ve kulaklık fiyatları dip yaptı! 13 Aralık 2022 fiyat listesi

Arçelik’ten üniversiteli öğrencileri için büyük indirim başladı. Kampanya kapsamında pek çok ürün kampanyaya dahil edildi. Peki, Arçelik'te hangi ürünler indirime girdi? İşte 13 Aralık 2022 Arçelik fiyat listesi…

Bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü yüzde 46 artarak 13,5 trilyon TL oldu!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan resmi verilere göre, Türk bankacılık sektörünün toplam aktif büyüklüğü ekim ayı itibarıyla 2021 yılı sonuna kıyasla yüzde 46 arttı ve 13,5 trilyon TL'ye ulaştı.

Cebinde 1 doları bile olanlar sizi ilgilendiriyor! Dolar 13 gün sonra böyle olacak

Dolar kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Cebinde 1 dolar bile olanlar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Güne yatay başlayan dolar kurunun yönü 13 gün sonra böyle olacak...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max BİM'e geldi! A101'i Migros'u bırakın! 1 Ekim 2022 fiyat listesi...

BİM, Apple'ın resmi internet sitesinden kaldırılan iPhone 13 Pro Max'i satışa sundu! Hemen  Alın! Peki, BİM'de iPhone 13 Pro Max fiyatları ne kadar? İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi...

ÖİB, İstanbul, İzmir ve Kütahya'daki 7 gayrimenkulü satıyor! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 3 ildeki 7 gayrimenkulü satıyor. İşte fiyat bilgileri...

ÖİB 13 ildeki 29 gayrimenkul Haberi

ÖİB 13 ildeki 29 gayrimenkul

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Bitlis'te 1, Kahramanmaraş'ta 1, Edirne'de 1, Diyarbakır'da 2, Samsun'da 3, Mersin'de 1, Malatya'da 9, Şanlıurfa'da 6, Zonguldak'ta 1, Van'da 1, Karaman'da 1, Ankara'da 1, Elazığ'da 1  gayrimenkul olmak üzere toplamda 29 gayrimenkul satış yöntemi ile özelleştirilecek. 

Gayrimenkullerin geçici teminat tutarı toplam 5 milyon 495 bin TL olarak belirlendi. 


TAŞINMAZLAR “SATIŞ” YÖNTEMİ İLE ÖZELLEŞTİRİLECEKTİR

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan muhtelif taşınmazlar, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) tarafından 4046 sayılı Kanun hükümleri
çerçevesinde “Satış” yöntemi ile özelleştirilecektir.


1 - İhaleler, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle “pazarlık usulü” ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonu’nca gerekli görüldüğü
takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacak açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilir.

2 -...