16 / 05 / 2024

ÖİB Bingöl Karşıyaka gayrimenkulü

ÖİB Bingöl Karşıyaka gayrimenkulü

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bingöl Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklif Alaettin Asan tarafından verildi.

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

SON DAKİKA DEPREM: Bingöl 4.2 büyüklüğünde deprem oldu!

Son dakika: Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Bingöl'ün Sarıbudak ilçesinde 4.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem listesi...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

İzmir Karşıyaka'nın imar planlarına Büyükşehir vetosu!

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezi haline gelmesi beklenen Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nİn gündeminde görüşüldü.

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

İzmir Karşıyaka'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Karşıyaka ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar endişesi: Planlar gözden geçirilsin!

Karşıyaka Belediyesinin hazırlamış olduğu Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin tamamını Örnekköy’ün ise bir bölümünü kapsayan imar planları tartışması sürüyor. Mahalleli plana itirazda bulundu.

Karşıyaka'da 16.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 3. İcra 3. İcra Dairesi, İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyükçiğli Mahallesi'nde bulunan arsayı 16 milyon 482 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Karşıyaka'da 12.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 3. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi, Büyükçiğli Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 768 bin TL olarak belirlendi. 

Feyzi Bingöl: Van bölgesinde 6'nın üzerinde büyük depremler yaşanabilir!

Jeoloji Profesörü ve Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, dün Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "an bölgesinde olan Çaldıran fayı tektonik olarak aktif fayların olduğu bir bölge, bu bölgelerde her an 6'nın üzerinde depremler yaşanabilir” dedi

Bingöl'de daha büyük depremler olabilir!

Bingöl Üniversitesi Enerji Çevre ve Doğal Afet Araştırmaları Merkezi Müdürü Kenan Akbayram, "Burada çok daha büyük depremler maalesef olacak. Burası uzun süredir bizim bildiğimiz bir sismik boşluk. Burada, 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz" dedi...

ÖİB Bingöl Karşıyaka gayrimenkulü Haberi

ÖİB Bingöl Karşıyaka gayrimenkulü

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bingöl Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklif Alaettin Asan tarafından verildi.


TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


KARAR


Tarih         : 14/03/2016

Karar No  : 2016/ÖİB-K-18

Konu         : Taşınmaz Satışı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nca;

1 – TTA Gayrimenkul A.Ş. (Kuruluş) adına kayıtlı; Bingöl ili, Merkez ilçesi, Karşıyaka Mahallesi, 324 ada, 5 no.lu parseldeki, 806,00 m2 yüzölçümlü taşınmaz (Taşınmaz)’ın, 4046 sayılı Kanun, İhale İlan Metni ve İhale Şartnamesi hükümleri çerçevesinde “Satış” yöntemi ve “Pazarlık Usulü” uygulanmak suretiyle özelleştirilmesini teminen yapılan ihale sonucu İhale Komisyonunca;

“Taşınmaz’ın; 139.000.- (yüzotuzdokuzbin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Alaettin ASAN’a İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Alaettin ASAN’ın sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde, geçici teminatının Kuruluş lehine irat kaydedilerek ihalenin...