19 / 05 / 2024

ÖİB Hatay ve Sakarya onay

ÖİB Hatay ve Sakarya onay

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hatay ve Sakarya'daki bazı taşınmazların satış işlemini onayladı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o kararlar..

Hatay ve Antalya'daki 67 gayrimenkul kiraya veriliyor!

Hatay ve Antalya'da yer alan toplam 67 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Antalya'daki eğlence merkezinin kira süresi 1 yıl, Hatay'daki iş yerlerinin kira süresi ise 5 yıl olarak açıklandı.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

SON DAKİKA! Peş peşe deprem! Hatay ve Kahramanmaraş sallandı!

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Hatay ve Kahramanmaraş'ta deprem meydana geldi.

 Mercedes Ekim 2023 fiyat listesi: A, B, C ve E Serisi modelleri ne kadar oldu?

Alman otomotiv üreticisi Mercedes-Benz, her yıl olduğu gibi Ekim ayında güncel fiyat listesini yayınladı. Bu fiyat güncellemesi, Mercedes'in A, B, C ve E serisi modellerini içeriyor. İşte Mercedes'in Ekim 2023 güncel fiyat listesi ve bazı önemli modellerin fiyatları...

Kocaeli Derince'de 5 konut, 2 büro ve 9 arsa satılıyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Kocaeli Derince Belediyesi, Kocaeli ili, Derince ilçesinde yer alan 5 konut, 2 büro ve 9 arsa olmak üzere 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya'da son dakika! IPARD projelerine verilen hibe 710 milyon TL'ye çıkıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya'da IPARD projelerine verilen hibenin 710 milyon TL'ye çıkarılacağını açıkladı. İŞte ayrıntılar...

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Yeni sanayi alanları müjdesi, deprem bölgesindeki sanayicileri sevindirdi!

Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş'taki bazı yerlerin sanayi alanı olarak belirlenmesine ilişkin verilen karar, Gaziantepli sanayicileri memnun etti. Bölge sanayicileri, verilen kararın yeni yatırımların yolunu açacağını öngörüyor.

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağına kırmızı bülten ve iade talebi! 

Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten ve iade talebi Adalet Bakanlığına gitti. İşte ayrıntılar...

TOKİ'nin deprem bölgesindeki 133 bin 759 konutu depremden etkilenmedi! Tünel kalıp detayı binalardaki hasarı engelledi!

TOKİ’nin, 9 saat arayla önce 7,7 ardından 7,6 büyüklüğündeki depremlerin meydana geldiği Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman’ın da aralarında yer aldığı 10 şehirde 133 bin 759 konut inşa ettiği belirlendi. Bu evlerin hiçbiri hasar görmedi. İşte ayrıntılar...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Fitch’ten Avro Bölgesi ve İngiltere raporu! Resesyona girecek

Fitch, şirketler için daha yüksek faiz giderinin ve aynı zamanda kötüleşen iş koşullarının 2023 yılı ve sonrasında temerrüt oranlarını yükselteceği uyarısında bulunup, Avro Bölgesi ve İngiltere'nin son çeyrek diliminde resesyona girmesinin beklendiğini bildirdi.

ÖİB Hatay ve Sakarya onay Haberi

ÖİB Hatay ve Sakarya onay

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hatay ve Sakarya'daki bazı taşınmazların satış işlemini onayladı


Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Hatay'ın Dörtyol ilçesi, Yeniyurt Mahallesindeki tta Gayrimenkul AŞ’ye ait 3 bin 103 metrekare yüzölçümlü konut alanı imarlı taşınmazın üzerindeki 18 bağımsız bölüm numaralı dubleks meskenin satış yöntemiyle yapılan ihalesi sonucunda, taşınmazın, 81 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Cafer Sarı’ya satılmasına ilişkin verilen karar onaylandı.


Ayrıca, şirkete ait, aynı konut alanı üzerindeki 17 bağımsız bölüm numaralı dubleks meskenin özelleştirme ihalesi sonucunda, taşınmazın, özelleştirme ihalesinde 76 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Cafer Sarı’ya satılması kararına da onay verildi.


Cafer Sarı’nın sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminat İdare lehine irat kaydedilecek ve ihale iptal edilecek.


Aynı şirkete ait Sakarya'nın Tekeler Mahallesi'ndeki...