27 / 04 / 2024

öib izmir özelleştirme ilanı

öib izmir özelleştirme ilanı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından alınan karar gereğince İzmir'deki 4 arsa ve 80 daire satış yöntemi ile özelleştirilecek..

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

ÖİB 2 gayrimenkulün özelleştirme ihalesini erteledi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 2 gayrimenkulün özelleştirme ihalesini ertelendi. Erteleme ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

İzmir ve Siirt'te özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Siirt ve İzmir'de bulunan 2 gayrimenkul alanını özelleştirecek. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB 2 ildeki 3 gayrimenkulün özelleştirme tarihini uzattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 8 Ağustos 2018 tarihinde ihaleye çıkılan Antalya ve Muğla'daki 3 gayrimenkulün özelleştirilme tarihi uzatıldı..

ÖİB'den Eskişehir Alpu'da özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından alınan ve bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar gereğince, kömüre dayalı elektrik üretim tesisi kurulması amacıyla özelleştirme yapılacak..

ÖİB'den Ankara'da 22 alanda özelleştirme kararı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'daki 22 alan satış usulü ile özelleştiriliyor. İhaleler 5 Eylül ve 12 Eylül'de yapılacak..

ÖİB'den Ankara Yenimahalle'de 7 alanda özelleştirme kararı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Yenimahalle'deki 7 alan satış usulü ile özelleştiriliyor..

ÖİB'den Ankara'da 11 alanda özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Gölbaşı'nda 11 alanda özelleştirme kararı alındı.

ÖİB'den Ankara Gölbaşı'nda 7 özelleştirme kararı!

ÖİB, Ankara Gölbaşı'nda bulunan 7 gayrimenkulü özelleştiriyor. İhale bilgilerinin yer aldığı özelleştirme kararları bugünkü Resmi Gazete'de..

ÖİB'den 9 ilde 16 özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Tokat, Sinop, Samsun, Erzurum, Bilecik , Bayburt, Balıkesir, Aksaray ve Ankara'da 16 özelleştirme kararı verildi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

ÖİB'den Ankara Yenimahalle'de 11 özelleştirme!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Yenimahalle'deki 11 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor. Özelleştirmeler için son teklif verme tarihi 26 Nisan 2017 olarak belirledi.

öib izmir özelleştirme ilanı Haberi

öib izmir özelleştirme ilanı

Mülkiyetleri Maliye Hâzinesine ait İzmir'de bulunan 4 adet taşınmaz ile 2 bloktan oluşan 80 adet bağımsız bölümün özelleştirme kapsam ve programına alındı.


Satış yöntemiyle yapılacak özelleştirme işlemleri 31 Aralık 2020 tarihine kadar tamamlanacak.


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih : 15/08/2017 

Karar No : 2017/66

Konu : Maliye Hâzinesine Ait Taşınmazlar


Kurulumuzca;

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının, 12/05/2017 tarihli ve 3191 sayılı yazışma istinaden,

1. Mülkiyetleri Maliye Hâzinesine ait ekli listede yer alan İzmir ili ve ilçelerinde bulunan toplam 4 adet taşınmaz ile 2 bloktan oluşan 80 adet bağımsız bölümün özelleştirme kapsam ve programına alınmasına,

2. Söz konusu taşınmazların satış yöntemiyle özelleştirilmesine,

3. Özelleştirme işlemlerinin 31.12.2020 tarihine kadar tamamlanmasına karar verilmiştir.