21 / 05 / 2024

ÖİB Legend Hotel Riva özelleştirme

ÖİB Legend Hotel Riva özelleştirme

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Beykoz İlçesi, Çayağzı (Riva) Mahallesi'ndeki Legend Hotel Riva'nın arsasını satışa çıkarıyor. Otelin işletmesini ise 49 yıllığına veriyor...

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Peker GYO'dan Solingen projesi açıklaması: B-B Hotel ile yıllık 426 bin Euro'ya kiralama sözleşmesi imzalandı!

Peker GYO Solingen projesi kapsamında, projede yer alacak olan 75 odalı otelin B&B Hotel grubu'na 20 + 5 yılllığına kiralanması için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Peker GYO'dan Solingen projesi açıklaması! 74 odalı otel B-B Hotel Grubu'na kiralanacak!

Peker GYO Global GMBH şirketi bünyesinde süren Solingen projesinde yer alan mevcut binanın 74 odalı otele dönüştürülmesi ile ilgili konsept çalışmaları tamamlandı. İşte son dakika gelişmeleri...

Büyükdağ Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi The Charm Hotel Şubesi açıldı

Büyükdağ Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi The Charm Hotel Şubesi Fatih’te 13 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Fadıl Büyükdağ tarafından açıldı.

BN Hotel Thermal Mersin'de açıldı!

BN Hotel Thermal Mersin'in İçmeler bölgesinde hizmete açıldı.  Otel Adana Havalimanı'na 45 dakika mesafede bulunuyor. 

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Büyük Avanos Hotel 36.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Avanos İcra Dairesi, Nevşehir İli, Avanos İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan beş katlı Büyük Avanos Oteli'ni satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 36 milyon 242 bin 232 TL olarak belirlendi. 

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Radisson Hotel Group'tan yatırım atağı! Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Dünyanın en iyi üç otel markasından biri olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren Radisson Hotel Group, bugün 120 ülkede faaliyet gösteriyor. 2020'nin ikinci çeyreğinde EMEA bölgesine yönelik 15 yeni otel anlaşmasını duyuran Radisson Hotel Group, İstanbul'da da iki yeni otel açacak.

Marmaris Hermes Hotel 7.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Marmaris 2. İcra Dairesi, Armatalan bölgesinde bulunan Hermes Hotel'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otel için satış bedeli 7 milyon 940 bin TL olarak belirlendi. 

Ünal Aysal'ın Hotel Les Ottomans'ın icra itirazına mahkemeden ret!

Ünlü iş adamı Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, Ortaköy’deki Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına itiraz etti. Mahkeme, Ünal Aysal’ın itirazını ret kararı verdi. 

Mersin BN Hotel Thermal & Spa 350 milyon TL’ye inşa ediliyor!

Turizm sektörünün en büyük yatırımlarından biri olacak 646 yatak kapasiteli BN Hotel Thermal & Spa, Mersin'de 350 milyon TL’ye inşa ediliyor.

ÖİB Legend Hotel Riva özelleştirme Haberi

ÖİB Legend Hotel Riva özelleştirme

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Beykoz İlçesi, Çayağzı (Riva) Mahallesi'ndeki Legend Hotel Riva'nın arsasını yeniden satışa sunuyor. 

186 odalı turizm işletmesi bulunun arazi, geçtiğimiz yıl Haziran ayında da satışa çıkarılmış, ancak yeterli teklif gelmeyince satışı gerçekleşmemişti.

Arazinin üzerinde bulunan Legend Otel'i 2009 yılından bu yana Metro Turizmin sahibi Galip Öztürk işletiyor. Metro’dan önce de otel Milli Takım’ın oteli olarak hizmet verdi.

Arazinin satış ve otelin işletme hakkının verilmesi hakkındaki yeni ihalesinde son teklif verme tarihi 18 Ekim 2018 olarak belirlendi.  Otel arsasının satış duyurusu şu şekilde;

DUYURU

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) tarafından 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde aşağıda belirtilen taşınmazlar “Satış” ve “İşletme Hakkının Verilmesi” yöntemleri ile birlikte bir bütün olarak özelleştirilecektir.

İhale Konusu:  Maliye Hazinesi adına kayıtlı,...