01 / 05 / 2024

ÖİB muğla

ÖİB muğla

Özelleştirme Şdares iBaşkanlığı ( ÖİB ) özelleştirme ihalelerine katılmak üzere Denizli ve de Muğla ihaleleri için teklif sahipleri listesini yayınladı. Teklif sahiplerinin isimlerini haberimizde görebilirsiniz...

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Son dakika Muğla - Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

Son dakika AFAD tarafından Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 59 gayrimenkulü kiraya verecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan 59 adet taşınmazı kiraya verecek. İşte 23 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan ihale detayları...

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Muğla'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muğla Bodrum'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim! 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerine ait olan taşınmazların kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Muğla Menteşe'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Menteşe ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muğla Büyükşehir'den Menteşe Arasta’ya 2.1 milyar TL'lik tarihi dokunuş!

Muğla arasta bölgesinde bulunan tarihi Yağ Hali yeniden canlanıyor. Yüzde 51’lik kısmı tamamlanan Yağ Halinde taş duvar örüm işleri tamamlanırken, bodrum katta seramik döşemesi, kapı montajı ve badana işlemleri de tamamlandı.

Yılmaz Özdil'in villasındaki yıkımı Muğla Bölge İdare Mahkemesi durdurdu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in Bodrum'daki evine ilişkin alınan yıkım kararını, Muğla Bölge İdare Mahkemesi durdurdu...

Muğla'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Ortanca ve Dalaman ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muğla Ortanca'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Ortanca ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31108 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB muğla Haberi

ÖİB muğla

ÖİB tarafından yapılan açıklama şöyle;


Maliye Hazinesi adına kayıtlı;

- Muğla İli, Ula İlçesi, Akyaka Köyü, 3943 No’lu Parseldeki 10.845,01 m2 ile 3944 No’lu Parseldeki 39,67 m2 (Muğla/Ula, Akyaka Köyü Taşınmazı) olmak üzere toplam 10.884,68 m2 yüzölçümlü arsa,

T.C Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı;

- Denizli İli, Merkez İlçesi, Kirişhane Mahallesi, 4885 Ada, 1 No’lu Parselde kayıtlı 2.388,98 m2 (Denizli/Merkez, Kirişhane Mahallesi, 4885 Ada, 1 Parsel No’lu Taşınmaz) yüzölçümlü arsa ile

- Denizli İli, Merkez İlçesi, Kirişhane Mahallesi, 657 Ada, 11 No’lu Parselde kayıtlı 554,00 m2 (Denizli/Merkez, Kirişhane Mahallesi, 657 Ada, 11 Parsel No’lu Taşınmaz) yüzölçümlü arsanın

özelleştirme ihalelerine katılmak üzere, 06.03.2014 tarih, saat 17:00’a kadar bu ihalelere ilişkin alınan teklif sahiplerine ait liste aşağıda belirtilmiştir.  

Muğla/Ula, Akyaka Köyü Taşınmazı

1) Demircioğlu Mermer...