19 / 05 / 2024

Okan Üniversitesi Konfüçyüs Enstitüsü

Okan Üniversitesi Konfüçyüs Enstitüsü

Okan Üniversitesi'nin Konfüçyüs Enstitüsü'nün açılışı okulun Tuzla kampüsünde gerçekleştirildi...

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! 8 Mart’a kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın!

İstanbul Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını duyurdu. İlan Başlama-Bitiş Tarihi: 22.02.2023–08.03.2023 olarak açıklandı. İşte detaylar…

Herkes başvurabiliyor! Yozgat Bozok Üniversitesi Sözleşmeli Personel alıyor!

Yozgat Bozok Üniversitesi 2022 Yılı KPSS (B grubu) puan sıralaması esas alınarak çok sayıda personel alıyor.

KPSS’den 70 alanlar kaçırmayın! Trabzon Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alıyor! İşte kadro dağılımı…

KPSS’den 70 alanların kaçıramayacağı bir iş ilanı duyurusu geldi. Trabzon Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Peki hangi alanlarda alım yapılacak? İşte detaylar…

İstanbul Okan Üniversitesi 49 Öğretim Üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 9 Şubat 2023!

İstanbul Okan Üniversitesi 49 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 9 Şubat 2023 olarak belirlendi.

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Meriç Nehri kıyısına millet bahçesi müjdesi!

Edirne'de bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Meriç Nehri kıyısına millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı.

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Okan Üniversitesi Konfüçyüs Enstitüsü Haberi

Okan Üniversitesi Konfüçyüs Enstitüsü
Türkye'nin ilk Çince Mütercim Tercümanlık Bölümü'nü açan Okan Üniversitesi'nde kurulan  Konfüçyüs Enstitüsü ve Mevlana Akademisi 14 Mayıs Salı günü üniversitenin Tuzla Kampüsü'nde düzenlenen törenle...