01 / 05 / 2024

Okan Yapı Kimin

Okan Yapı Kimin

Okan Yapı Denetim Limited Şirketi Ali Özaçmak tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mien Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mien Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Aşçı tarafından kuruldu.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketic Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Okan Başgürboğa tarafından kuruldu.

Estem İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Estem İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Okan Çiçek tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Okan Tüysüz: Deprem beklenen kentlerde bu asla yapılmamalı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, sosyal medyada sıkça deprem uyarıları ve tavsiyeleri paylaşan bir isim olarak dikkat çekiyor. Son ABD depremini örnek göstererek, Tüysüz çarpıcı bir hatırlatmada bulundu. İşte, Okan Tüysüz'ün depremle ilgili yorumları...

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Kodaklar Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kodaklar Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Okan Kemal Kodak ve Kemal Kodak ortaklığında kuruldu.

Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır?

Tapu, bir arazi ya da evin kimin üzerine olduğu yani sahipliğini gösteren hukuki bir belgedir. Peki Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır? Tapu devri noterden oluyor mu? İşte o detaylar!

Boz Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boz Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Avni Boz, Hasan Boz ve Okan Boz ortaklığında kuruldu.

Okan İnce Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan İnce Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Okan İnce tarafından kuruldu.

Emekliler için bankaların promosyon yarışı kızıştı! Yapı Kredi promosyonu ne kadar?

Bankalar tarafından emekli aylıkları için verilen yarış giderek kızıştı. Bankaların art arda promosyon tutarlarını açıklamasının ardından en yüksek rakamı kimin verdiği de merak konusu oldu. İşte Yapı Kredi'nin verdiği promosyonla ilgili detaylar...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

Albayrak34 Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yakuplu Şubesi açıldı!

Albayrak34 Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yakuplu Şubesi Yakuplu’da  50 bin TL sermaye bedeli Okan Baykal  tarafından kuruldu.

Okan Yapı Kimin Haberi

Okan Yapı Kimin

Okan Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amacı; can ve mal güvenliğini teminen imar planlama fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetimile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar


Okan Yapı Denetim Limited Şirketi Adres; Küçükyalı Merkez Mah.Barbaros Hayrettin Sk.No.8a/2...