04 / 05 / 2024

Okay Ayvaz

Okay Ayvaz

Ortam Peyzaj İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Okay Ayvaz, Bekir Şimşek tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Temmuz'da kuruldu.

Okay Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okay Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Okay tarafından kuruldu.

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten deprem açıklaması!

Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum'da meydana gelen depremde birkaç köyde yıkım ihbarı aldıklarını belirtti.

Ahmet Okay Karaata ve Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Genel Müdürü Ahmet Okay Karaata ve Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Zafer Barış Dikmen görevlerinden istifa etti.

Gülçin Okay: Ev almak isteyenler acele etmeli! 

FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, gayrimenkul sektöründe durağanlık yaşandığını bu nedenle konut almak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini dile getirdi. 

Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikası kiraya veriliyor!

Niksar Belediye Başkanlığı Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikasını aylık 60 bin TL bedelle kiraya verecek. ihale 2 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Mehmet Okay: Herkes bildiği işi yapsın!

Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde hayata geçirdiği iyi yaşam evleri Antwell'in toplantısında konuşan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Herkes bildiği işi yapsın ve bu işi daha iyi nasıl yaparım ona baksın" dedi.

Mehmet Okay'dan gülümseten seçim hikayeleri!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Haziran-Temmuz  2019 sayısındaki "Seçim ve geçim" başlıklı yazısında, "Ne olursa olsun kazanan Cumhuriyet olsun, Demokrasi olsun, Türkiye olsun." dedi...

Mehmet Okay: Yılmadan mücadeleye devam!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Nisan-Mayıs 2019 sayısındaki "Hayatı ertelemeyin..." başlıklı yazısında, "Yılmadan mücadeleye devam" dedi...

Mehmet Okay: İstikrara ihtiyaç var, bunları da aşacağız!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Bloomberg HT’de sektörün içinde bulunduğu durumu değerlendirdi ve çözüm önerilerini paylaştı.

Mehmet Okay: Bir kadın 'tamam' demezse hiç bir konut satılamaz!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Şubat-Mart 2019 sayısındaki "Kadınlar..." başlıklı yazısında, 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı...

Mehmet Okay: Yurtdışı projelerde gaza basacağız!

Rusya, ABD, İngiltere ve Türkiye'de 3,2 milyar dolarlık iş yürüten Ant Yapı, yurtdışına odaklandı. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Yurtdışında gaza basıp yurtiçindeki projelerimizi tamamlayacağız" diye konuştu.

Mehmet Okay'dan yeni yıl fıkrası!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Aralık-Ocak sayısındaki "2018...2019" başlıklı yazısında, 2019 yılının ülkemize ve dünyaya barış, huzur ve zenginlik getirmesini diledi...

Mehmet Okay: Ülkemize ve potansiyeline çok güveniyoruz!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Ekim-Kasım sayısındaki "Herşey güzel olacak" başlıklı yazısında yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinden bahsetti. Okay, "Güzel ülkemize ve potansiyeline çok güveniyoruz" dedi...

Okay Ayvaz Haberi

Okay Ayvaz

Ortam Peyzaj İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Okay Ayvaz, Bekir Şimşek tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu. 


Ortam Peyzaj İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; BAHÇE KÜLTÜRLERİ a.Seralar kurmak bu seralarda çiçek soğanları, çiçekler ve her türlü süs bitkileri yetiştirmek. b Fide, fidan, tohum, yem ve katkı maddelerinin üretimini yapmak. c. Toprak alım ve satımını yapmak. d. Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları yapmak, yaptırmak. Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat ve ihracatını  yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak, hazırlatmak, etüd yapmak, yaptırmak, danışmanlık hizmeti vermek. İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına...