19 / 05 / 2024

Okay Yapı Okay Rezidans satılık

Okay Yapı Okay Rezidans satılık

Okay Rezidans Kartal projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. 89 daireden oluşan Okay Rezidans Kartal projesinde teslimlerin 2016 yılının ilk yarısında yapılması planlanıyor...

AFAD Başkanı duyurdu: 42 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek!

AFAD Başkanı Okay Memiş, inşası devam eden 200 bin konuttan 42 bin 46'i hak sahiplerine yıl sonuna kadar teslim edileceğini duyurdu. Ayrıca Okay Memiş, 337 bin 204 haneye kira yardımı yapıldığını açıkladı.

Okay Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okay Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Okay tarafından kuruldu.

Quasar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quasar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Okay tarafından kuruldu.

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Nuran Şahinoğlu Çokay ve Sonay Aydın ortaklığında kuruldu.

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten deprem açıklaması!

Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum'da meydana gelen depremde birkaç köyde yıkım ihbarı aldıklarını belirtti.

ANT Yapı'dan İstanbul ve Bodrum'a yatırım atağı!

ANT Yapı CEO'su Mehmet Okay, şirketin Rusya ülkesinde ve diğer ülkelerde yer alan 30 senelik tecrübe ve çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. 

Ahmet Okay Karaata ve Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Genel Müdürü Ahmet Okay Karaata ve Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Zafer Barış Dikmen görevlerinden istifa etti.

Gülçin Okay: Ev almak isteyenler acele etmeli! 

FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, gayrimenkul sektöründe durağanlık yaşandığını bu nedenle konut almak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini dile getirdi. 

Radisson Collection Anthaven ile Bodrum'a geliyor!

Ant Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirdiği Anthaven'ın birinci etabı teslim edildi. İkinci etap için çalışmaların başladığını söyleyen  Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Radisson Collection'ın Türkiye'ye Anthaven projesiyle giriş yapacağını dile getirdi.

2020, müteahhitlikte ezberleri bozdu!

Londra'da Miami'ye çok önemli projelere imza atan Ant Yapı'nın patronu Mehmet Okay, 2020'nin gayrimenkulde ezberleri bozan bir yıl olduğunu dile getirdi. 

İnşaat sektöründe ezber bozuldu!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Kovid-19 ile hayatımıza giren 'yeni normal' kavramıyla birlikte her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de ezberlerin bozulduğuna dikkat çekti. Okay, "Faiz indirimi hem sektöre hem de konut satın almayı planlayanlara can suyu oldu" dedi.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi Üsküdar'da 250 milyon TL sermaye bedeli ile Esen Türkmen, Kadir Tokman, Mehmet Okay ve Hasan Hüsnü Yılmaz tarafından açıldı.

Gayrimenkul fonuyla sektör daha da canlanacak!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Rusya, İngiltere ve Amerika'da devam eden projelerle birlikte yurt dışında 1 milyar dolarlık ciroya ulaştıklarını söyledi.

Okay Yapı Okay Rezidans satılık Haberi

Okay Yapı Okay Rezidans satılık


Okay Yapı tarafından hayata geçirilen Okay Rezidans projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da yükseliyor. Kartal Okay Rezidans projesin 28 katlı tek blok olarak inşa ediliyor.


Temel aşamasında olan Okay Rezidans Kartal projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Okay Rezidans Kartal fiyat listesi dahilinde 75 metrekarelik 1+1'lerin fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.


Okay Rezidans Kartal projesi 89 adet daireden meydana geliyor. Okay Rezidans projesi Kartal E-5 üzerinde Mai Residence projesinin karşısında kalıyor. Kartal Okay Rezidans teslim tarihi 2016 yılının ilk yarısı olarak belirtiliyor.


Okay Rezidans Kartal satış ofisi ile 0216 420 70 14 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Okay Rezidans Kartal projesinde 2 katlı kapalı otopark, fitness center, sauna, açılıp kapanabilen yüzme havuzu ve en üst katta Adalar manzarasına sahip bir...