07 / 05 / 2024

okçuluk ihtisas derneği inşaat

okçuluk ihtisas derneği inşaat

Ankara Çayyolu'ndaki parkın 29 yıllığına Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddia edildi. Dernek, parkta okçuluk alanı, 25 adet dükkan ve ofis inşa etmek için çalışmalara başladı. 

Hatay Depremzede Derneği'nden yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Çok büyük sakıncaları var!

Hatay Depremzede Derneği, yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında çok büyük sakıncalar olduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

Şok Marketler, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifasını istedi!

Şok Marketler Yönetim Kurulu, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın iktidara yakınlığıyla bilinen medya kuruluşları ile ilgili sözlerinin ardından Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı’ndan istifaya çağırdı. İşte ayrıntılar...

Emekliler Derneği Başkanı'ndan promosyon açıklaması!

Emekli promosyonlarıyla ilgili açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" şeklinde

Emekli maaş promosyonlarında son dakika şoku! Türkiye Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! Hemen bakın!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emekli promosyonları ile ilgili konuştu ve "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" dedi.

2022'nin en çok satan araba modelleri İşte yıldızı parlayan araçlar

ODD yani Otomotiv Distribütörleri Derneği çok merak edilen verileri açıkladı. ODD verilerine göre Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazar 2022'nin ilk yarısında 2021 yılının ilk yarısına göre %9,3 oranında azalarak 357.904 adet oldu.

OYAK Çimento, Etik ve İtibar Derneği üyesi oldu!

OYAK Çimento Fabrikaları AŞ, Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla 160'tan çok üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği'nin (TEİD) yeni üyesi oldu.

Birleşmiş Markalar Derneği'nden 'AVM'ler kira almasın' önerisi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, koronavirüs tehdidi ortadan kalkana kadar AVM yönetimlerinin kira ve genel gider almayacaklarını çok net bir şekilde ilan etmelerini, ayrıca bankalardan da çek borçluları için kredi kolaylığı istediklerini bildirdi. 

Bağdat Caddesi 'Bağdat Caddesi Derneği' ile kurumsallaşıyor!

Kadıköyün simgesi olan ve dünyada birçok alışveriş caddesini geride bırakan Bağdat Caddesi, Bağdat Caddesi Derneği ile kurumsallaşıyor...

Kayseri'ye Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Ankara Çayyolu'ndaki parkın Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddiası! 

Ankara Çayyolu'ndaki parkın 29 yıllığına Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddia edildi. Dernek, parkta okçuluk alanı, 25 adet dükkan ve ofis inşa etmek için çalışmalara başladı. 

İBB’den 7.3 milyon TL’ye okçuluk müzesi!

İnşaatına başlanan Beyoğlu Okçuluk Müzesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesinden 7.3 milyon TL çıkacak. 

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği yeni binası açıldı!

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Yeni Dernek Binası Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı. Malatya Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Açılış Törenine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve çok sayıda Muhtarlar ve Vatandaşlar Katıldı.

Küçük Oteller Derneği Kır Zincirlerini zirvesinde!

Küçük Oteller Derneği’nin ülke genelindeki 200’ün üzerindeki üyesi, “ Kır Zincirlerini ” toplantısında, teknolojiden ekonomiye, misafir sadakatinden ağırlamaya, mutfakta yerelleşmeden slowcity’e kadar birçok konuyu masaya yatırdı.

okçuluk ihtisas derneği inşaat Haberi

okçuluk ihtisas derneği inşaat

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna döneminde Ankara Çayyolu'nda yer alan park alanının Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü Derneği’ne 29 yıllığına verildiği iddia edildi. Okçuluk Derneği 10 bin 420 metrekarelik alanın 6 bin 621 metrekaresinde inşaat çalışmasına başladı. 

Birgün Gazetesi'nden İsmail Arı'nın haberine göre, 31 Mart Seçimlerine iki gün kala alelacele Okçuluk Derneği’ne inşaat yapım ruhsatı verdiği ortaya çıktı. Okçuluk Derneği, 29 Mart’ta aldığı yapım ruhsatıyla park alanında sondaj ve inşaat çalışmalarına başladı.

Koru Metro İstasyonu’nun konumlandığı park alanının güney kısmındaki 10 bin 420 metrekarelik alan 25 yıl süreyle Okçuluk Derneğine verildi. Çankaya Belediye Başkanlığı’nın Ankara Okçuluk Spor Kulübü ile 2015 yılında imzalanan protokolün ve yapılan plan değişikliklerinin iptali için dava açtı. Dava sonucunda işlemler iptal edildi. İptal kararından sonra...