01 / 05 / 2024

Okmeydanı Okçular Vakfı tapu töreni

Okmeydanı Okçular Vakfı tapu töreni

Ahmet Misbah Demircan, "15 ayda 5 bine yakın tapu verdik. Önümüzdeki iki yılda da buranın yüzde 60 - 70oranda tapuları vermiş olacağız. Ama bu süre içerisinde asıl hedef kentsel dönüşümdür,” dedi.

Enflasyon, en çok toplumun en savunmasız ailelerini vuruyor

Bugünkü krizin ana sebebi, düşük gelirli insanların bütçelerinde daha iyi halde olanlara oranla çok daha büyük bir paya sahip olan gıda ve enerji ücretlerindeki keskin yükselişlerdir. Joseph Rowntree Vakfı aracılığı ile yapılan araştırma, 2017 ile 2019 bandında Birleşik Krallık'ta yoksulluğun yüzde

Betona su katan müteahhitler için Deprem Vakfı Başkanı Erdik’ten çok önemli çağrı!

Asrın büyük deprem felaketinin ardından binalardan alınan örnekler daha incelemeye gitmeden bile ‘pes’ dedirtirken, özellikle inşaatlarda kullanılan betona su katılması meselesi ile ilgili çok önemli bir çağrı geldi.

Bingöl'de Türkiye Diyanet Vakfı kiracılarına zam yaptı iddiası!

Kovid-19 salgını döneminde bile bütçesi çok sayıda bakanlığı geride bırakan Diyanet, kirasını ödemekte zorlanan esnafı zora soktu. Türkiye Diyanet Vakfı, Bingöl’de kiracısı olan onlarca esnafın kiralarını ertelemediği gibi yüzde 12 zam yaptı. Esnaf, CİMER’den de sonuç alamadı.

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Bulgaristan'da Başmüftülük Vakfı'na ait bina icrayla satıldı!

Sofya'da Bulgaristan Başmüftülüğü Vakfına ait İslam Enstitüsü binasının icra yolu ile çok düşük fiyata satılması, Müslümanlar arasında şoke etkisi yarattı.

Bizim Mahalle'de at binip ok atacaklar!

Emlak Konut GYO'nun 1.8 milyar liraya iki yıl önce aldığı Halkalı’daki arazi üzerinde Bizim Mahalle adlı projeyi geliştirmişti. 960 bin metrekarelik arazinin bir bölümü Okçular Vakfı’na tahsis edildi.

Okmeydanı dönüşüm projesi MIPIM'e damga vurdu!

Beyoğlu, 25 yatırımcı ve 25 proje ile katıldığı MIPIM 2018 Gayrimenkul Fuarı’nda yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. Beyoğlu Belediyesi tarafından Okmeydanı’nı yeniden inşa etmek için hayata geçirilen Okmeydanı Dönüşüm Projesi fuarın en çok ilgi gören projelerinden oldu.

Türkiye inşaat sektörü Afrika'da çok güçlü!

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde ''Türkiye'nin Afrika Politikası'' söyleşisinde konuşan Afrika Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekil Cemalettin Kani Torun, Türkiye inşaat sektörünün Afrika'da çok güçlü olduğunu söyledi..

Rehber Teknoloji Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rehber Teknoloji Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Koçoğlu ve Mustafa Okçular ortaklığında kuruldu. 

Konutta üretim hedefi geçmişin çok üstünde!

Konut sektöründe önemli değişimler yaşanıyor. Büyük projelerin yerini butik küçük projeler alırken ikinci el konut satışları birinci eli geçmiş durumda. Gelecek üç yıl için konutçuların üretim hedefleri geçtiğimiz üç yılın çok üzerinde...

Hatay Yayladağı'nda Kalker Ocağı Kırma Tesisi yapılacak!

Hatay İli, Yayladağı İlçesi, Yukarıokçular Mahalle'si tarafında yapılacak olan Kalker Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi'nin Kapasite artış projesinin ÇED toplantısı 21 Temmuz Salı günü yapılacak.

Ali Ağaoğlu’na Kabataş Lisesi Eğitim Vakfı’ndan mask hediyesi!

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na kendisinin maskını takdim etti. Ali Ağaoğlu; “Yıllar önce öğrencisi olduğum okuldan böyle anlamlı bir hediye almak beni çok mutlu etti” dedi.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüme ihtiyaç var!

Fetihtepe ve Okçular Vakfı’nda yapılan toplantılarda mahallelerinde park, okul, otopark gibi sosyal donatı alanlarının olmayışından şikâyet eden vatandaşlar, “ Ne gerekiyorsa biran önce yapalım biz kentsel dönüşüm için hazırız” dedi.

Okmeydanı Okçular Vakfı tapu töreni Haberi

Okmeydanı Okçular Vakfı tapu töreni

Okmeydanı’nda 50 yıldır birikmiş sorunların çözülmeye başlandığını, gelinen noktada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tapu vermek için çıkarttığı ilk kanunlailk adımı attığını belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde,büyükşehir belediye başkanımız ve ekibi,Okmeydanıplanlamalarını yaparken, her zaman bizim hamiliğimizi, hocalığını ve önderliğimizi yapmış, bu işi buralara getirmemizde çok büyük emekleri olmuştur,” dedi.


Beyoğlu Belediyesi, Okmeydanı’nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor.Bir yıldır devam eden tapu verme sürecinde şu ana kadar bölgede bulunan 21 bin malikten 5 bine yakın kişiye tapusu teslim edildi. 10 bin 500 kişi de tapularını almak için müracaat ederken, 2015 yılı sonuna kadar tapuların yarısının hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.


Okmeydanı Okçular Vakfında düzenlenen üçüncü tapu dağıtım törenindekonuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet...