03 / 05 / 2024

okmeydanı tapu problemi

okmeydanı tapu problemi

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözmesinin ardından hak sahipleri hızla tapularını almaya devam ediyor. Münire Şimşek’in oğlu, “Bu tapu belediyemize ve devletimize olan güvenimizin eseridir” dedi.

Okmeydanı'nda 50 yıldır çözülemeyen tapu sorunu çözüme kavuştu!

Yarım asırlık tapu sorununda mutlu sona gelindi. Okmeydanı'nda 50 yıldır çözülemeyen tapu sorunu, Beyoğlu Belediyesi'nin girişimleriyle çözüme kavuştu ve artık mülk sahipleri tapularına kavuşuyor.

Okmeydanı'nda yaklaşık 80 bin kişiye tapuları verilecek!

İstanbul Okmeydanı'nda yaşanan tapu sorununa çözüm arayışlarına başlandı. Bölgede yaşayan yaklaşık 80 bin kişiye tapuları verilecek...

Bakan Kurum Adalar'a 12 müjdesini açıkladı! Tapu problemi kalmayacak...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı  Murat Kurum Adalara 12 müjdesini açıklayarak '' Adalar’da hiçbir tapu problemi olmayacak! Sorunu kökten çözmüş olacağız!” dedi.

Tapu satış başvurusu nasıl yapılır? Tapu başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde alıcı ve satıcılar genellikle en büyük problemi satış aşamasında yaşıyorlar. Peki, Tapu satış başvurusu nasıl yapılır? Tapu başvurusu için gerekli belgeler nelerdir? Tapuda süreç nasıl işler? İşte tüm detaylar...

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Piyalepaşa’dan startı verilen Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nin 1.Etap Daire Tapusu Teslim Töreni’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda ilk Kentsel Dönüşümün hikayesinde daire tapularını verme aşamasına geldik.” dedi.

Sultanbeyli’de tapu sevinci!

İstanbul’un hızla gelişen ilçeleri arasında yer alan Sultanbeyli’de tapu sevinci yaşanıyor. 110 yıllık mülkiyet problemi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü desteğiyle nihayete erdi ve bazı parseller için tebligatlar halka ulaştı.

Ünye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Ünye’nin 3 mahallesinde yaklaşık 40 seneden beri devam eden tapu problemi çözüldü.

Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek adına planlanan ve hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor.

Okmeydanı'nda beklenen dönüşüm başlıyor!

2014 yılında tapu sorunu çözülmeye başlanan Okmeydanı'nda tapular verilmeye başlanınca bölge halkı 'dönüşüm ne olacak?' diye merakla beklemeye başladı. Nihayet Okmeydanı'nda beklenen dönüşüm başlıyor. 

Tapu sorunu çözülen Okmeydanı cazibe merkezi oldu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okmeydanı'na yapılan bütün bu güzellikler, büyük Okmeydanı dönüşümünün bir nevi habercisidir" dedi.

Küçükçekmece'de önce tapu problemi çözülmeli!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ''Küçükçekmece Kent Meydanı olarak bilinen iki noktada da çalışmalarımız var. Atatürk Mahallesi’nde de çalışmalar yapılıyor. Henüz bir proje oluşturmadık. Önce tapu probleminin çözülmesi gerekiyor.''dedi.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Okmeydanı’nda tapu sorununun çözümü sonrasında kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, yasa üzerinde çalışıldığını belirterek, “Okmeydanı’nda dönüşüm 24 bin haneyi ilgilendiriyor, 5 bin 585 bina var” dedi.

Okmeydanı’nda tapuların yüzde 40’ı tamam!

Okmeydanı'ndakiyarım asırlık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, işlemlerini tamamlayarak tapularını almaya hak kazanan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor.

Okmeydanı'nda 11 tapu daha sahibini buldu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Okmeydanı Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Demircan 11 ailenin daha tapularını teslim etti...

Okmeydanı'nda 18 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı’nda işlemlerini tamamlayarak tapu almaya hak kazanan vatandaşların sevincine ortak olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Tapu alanlar heyecanlı, henüz almayanlar ise merakla bekliyor,” dedi.

okmeydanı tapu problemi Haberi

okmeydanı tapu problemi

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözmesinin ardından hak sahipleri hızla tapularını almaya devam ediyor. Evinde tapu sürpriziyle karşılaşan 82 yaşındaki Münire Şimşek’in oğlu, “Bu tapu belediyemize ve devletimize olan güvenimizin eseridir. Misbah başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Beyoğlu sakinlerinin tapu sevinci devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözmesiyle birlikte tapusunu almak için belediyeye koşan hak sahipleri yıllar sonra tapu almanın sevincini yaşıyor. Zaman zaman vatandaşlara sürprizde yapan Başkan Demircan, tapusu çıkan yaşlı ve engelli vatandaşlara ayrıcalık tanıyarak tapularını evlerinde teslim edilmesini sağlıyor.


“TORUNLARIMA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TAPUMU TESLİM EDECEĞİM”

Yıllardır Okmeydanı’nda oturan ve bizim halimiz ne olacak diyerek yaşayan 82 yaşındaki Münire Şimşek’e yapılan sürpriz duygusal anlar yaşattı....