28 / 04 / 2024

okmeydanında kentsel dönüşüm ne zaman başlıyor

okmeydanında kentsel dönüşüm ne zaman başlıyor

Okçulak Tekkesi'ndeki tapu dağıtım törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, hak sahiplerine tapularını dağıttı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nda kentsel dönüşümün başlatılacağının da müjdesini verdi.

Okmeydanı'na Şanzelize modeli cadde yapılacak!

Hayata geçirilmesi planlanan projeyle ticaret merkezleri, yeşil alanlar, otoparklar, seyir terası, Fransa'daki Şanzelize Caddesi'ne benzer kafeleri ve alışveriş merkezlerini barındıracak caddeleriyle cazibe merkezi olmaya hazırlanıyor...

Okmeydanı Fetihtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Evler tahliye ediliyor mu?

İstanbul Okmeydanı’nda Beyoğlu Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar devam ediyor. Bugün de çalışmalar nedeniyle vatandaşlar evlerini terk ederken, bazıları da memletlerine dönmek zorunda kalıyor. 

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm tepkisi!

Okmeydanı 3550 Ada hak sahipleri, mahallelerinde yapılmak istenen kentsel dönüşümle ilgili halk kürsüsü kurdu ve bir açıklama yaptı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Okmeydanı kentsel dönüşüm çalışmalarında gerginlik!

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm projesinde evlerini tahliye etmek isteyen vatandaşlara silah çekildiği iddia edildi

Mardin’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar başladı!

Mardin’in Yeşilli ilçesi Gül ve Tepebaşı mahallelerinde Ocak ayında “Kentsel Dönüşüm” kapsamında “metruk” denilen yapıların yıkımı başladı.

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm tam gaz!

2 yıllık görev süresinde yapılan çalışmalarını anlatan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi verdi. 

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

İzmir'de ada bazında kentsel dönüşüm şart!

İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, İzmir'de kentsel dönüşümün şart olduğuna dikkat çekti. "Ben hep ada bazında kentsel dönüşümü savundum" diyen Yeşil, "Projelerde ticari kaygı olduğunda insanlar tercih etmiyor. Bu nedenle daireler boş kalıyor" açıklamasında bulundu.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma yıl sonunda vurulacak!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin başlatılacağı Fetihtepe Mahallesine ziyarette bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, vatandaşların projeye ilişkin sorularını cevapladı. 

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başladı!

Murat Kurum, Okmeydanı'nda, Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız mahallelerinde kentsel dönüşüme başladıklarını belirtti. Kurum, 21 blok yapılacağını, içerisinde 6 farklı tipte toplam 771 konut, 50 iş yeri olmak üzere 821 bağımsız bölüm bulunacağını söyledi...

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm başladı! 

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılan otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle bölgeye araç giriş ve çıkışları kapatıldı...

okmeydanında kentsel dönüşüm ne zaman başlıyor Haberi

okmeydanında kentsel dönüşüm ne zaman başlıyor

Okçulak Tekkesi'ndeki tapu dağıtım törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, hak sahiplerine tapularını dağıttı. 


Okmeydanı'nda 50 yıldır yaşanan tapu sorunu Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan öncülüğünde çözüme kavuşturulmaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce de Okçular Tekkesi'nde gerçekleştirilen tapu dağıtım törenine katıldı. Düzenlenen tapu teslim töreninde 200 kişiye daha tapu sevinci yaşatan Başkan Demircan, Okmeydanı'nda kentsel dönüşümün başlatılacağının da müjdesini verdi. Tapu teslim töreninde konuşan Başkan Demircan, "Fetihtepe tarafında evvelce tapusunu almış vatandaşlarımız var. Orada tapu meselesi yoktu. İnşallah önümüzdeki 10, 15 gün içerisinde artık 2'nci safha dediğimiz uzlaşmalara başlayacağız.Belediyemizin firması, şirketi tapusunu almış vatandaşımızla oturup gelecekte yapılacak dönüşüm için kat karşılığı anlaşmalarına başlayacak" ifadelerini kullandı. 


Okmeydanı'nda bir yıldır devam eden tapu verme sürecinde, 20 bin...