04 / 05 / 2024

okmeydanında tapuların hepsi dağıtıldımı

okmeydanında tapuların hepsi dağıtıldımı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 'Yeni Okmeydanı’nı tanıttı. Vatandaşın onayının ardından hayata geçirilecek dönüşümde eve karşılık ev, dükkana dükkan verilecek. Okmeydanı'nda tapu krizi geçtiğimiz günlerde aşılmıştı...

Murat Kurum 939 konutluk Okmeydanı kentsel dönüşüm için müjdeyi verdi: Ekimde teslim edilecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret ederek 10. ay itibariyle teslimlerin başlayacağını açıkladı. 

Ankara'da kentsel dönüşüm mağduru aile 17 yıldır tapularını alamadı!

2004 yılında eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in başlattığı kentsel dönüşüm çerçevesinde kendilerine tapu sözü verilen Şeremet ailesi, henüz tapularını alamadı.

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesinde yıkımlar başladı!

İstanbul Okmeydanı'nda vatandaşların uzun zamandır beklediği kentsel dönüşüm projesi sonunda başladı. Proje çerçevesinde gerekli önlemler alınarak yıkımlar başladı. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Beyoğlu’nda Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanı haline getirmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni döneme geçildi. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yeni gelişme!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor. Proje kapsamında iş yeri sahipleriyle uzlaşmalar başlarken, hak sahipleri için kira yardımı ve kiracılar için taşınma desteği ödemeleri başladı...

Okmeydanı kentsel dönüşüm çalışmalarında gerginlik!

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm projesinde evlerini tahliye etmek isteyen vatandaşlara silah çekildiği iddia edildi

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap'ta anahtar teslimi yapıldı!

İBB, KİPTAŞ ve Beyoğlu Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabında konutlar hak sahiplerine teslim edildi. 

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma Kasım'da vuruluyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'ndaki projelere ilişkin açıklamalar yaptı. Yıldız, "Okmeydanı’nda dönüşüme Fetihtepe mahallemizden başlamayı düşünüyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız Kasım ayında ilk kazmayı vuracak şekilde planlamasını yapıyor" dedi...

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma yıl sonunda vurulacak!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin başlatılacağı Fetihtepe Mahallesine ziyarette bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, vatandaşların projeye ilişkin sorularını cevapladı. 

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başladı!

Murat Kurum, Okmeydanı'nda, Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız mahallelerinde kentsel dönüşüme başladıklarını belirtti. Kurum, 21 blok yapılacağını, içerisinde 6 farklı tipte toplam 771 konut, 50 iş yeri olmak üzere 821 bağımsız bölüm bulunacağını söyledi...

Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm rızaya dayalı yapılacak!

AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, Okmeydanı’nda kentsel dönüşümün rızaya dayalı olarak gerçekleştirileceğini ifade etti. 

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Piyalepaşa’dan startı verilen Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nin 1.Etap Daire Tapusu Teslim Töreni’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda ilk Kentsel Dönüşümün hikayesinde daire tapularını verme aşamasına geldik.” dedi.

10 soruda Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi!

Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek adına planlanan ve hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 50 yıllık mülkiyet sorunu çözüme kavuşuyor. İşte, 10 soruda Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi... 

okmeydanında tapuların hepsi dağıtıldımı Haberi

okmeydanında tapuların hepsi dağıtıldımı


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ‘Yeni Okmeydanı’ planını açıkladı. Demircan’a göre, bugün hayal olan proje, seçimden sonra, vatandaşın da onayıyla gerçeğe dönüşecek, Okmeydanı İstanbul’un en gözde merkezi olacak. Okmeydanı’nda 50 yıldır kangren olmuş mülkiyet sorununu çözdüklerini vurgulayan Demircan, “Şimdi ne olacak, kentsel dönüşümü ne zaman başlatıyorsunuz’ şeklinde sorular alıyorduk. Biz de bir anket yaptık ve “Kentsel dönüşüm istiyor musunuz, bu dönüşümü belediyenin yapmasını ister misiniz” diye sorduk. Yüzde 95 oranında “Evet” yanıtını aldık.  


VATANDAŞ UYGUN GÖRDÜĞÜ TAKTiRDE


Çok sayıda mimarlık ofisine Okmeydanı projeleri çizdirdiklerini vurgulayan Demircan, “Alternatif projeler hazırlıyoruz. Bu projeleri vatandaşlarımıza sunacağız. Uygun görürlerse dönüşüme başlayacağız. 


100 BiN KiŞiYE EV SAHiPLiĞi YAPACAK


Demircan 'Yeni Okmeydanı’nı şöyle anlattı: “Okmeydanı’nda 100 bin kişinin yaşayacağını öngördük. Arazinin yüzde 56’sını tarihi alanlar, konut, spor,...