12 / 05 / 2024

Oktay Mert

Oktay Mert

ENN Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Bahçelievler İzzet Çalışlar Caddesi'nde, Oktay Mert Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Özmert Mimarlık Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmert Mimarlık Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çömert ve Tarık Özcan ortaklığında kuruldu.

Has Mert İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Mert İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Isa Yusuf Alpte Gülle imzasıyla kuruldu.

Özü Mert Metal Hırdavat Mamülleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özü Mert Metal Hırdavat Mamülleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Niyazi Mert Demir imzasıyla kuruldu.

Ali Ağaoğlu'dan oğlu Mert'e sürpriz doğum günü partisi!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, oğlu Mert’e sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.Hiçbir şeyden haberi olmayan Mert, hazırlanan bu sürpriz karşısında çok sevindi.

Akif Çağatay Kılıç'tan Metin Oktay Tesisleri'ne destek!

Gençlik ve Spor Bakan Akif Çağatay Kılıç, İzmir'in Torbalı ilçesindeki Metin Oktay Tesisleriyle ilgili, "Altınordu, tesis ve altyapıya yaptığı yatırımlarla örnek bir kulübümüz. Torbalı'daki Metin Oktay Tesislerinin geliştirilmesi ile ilgili gerekli incelemelerimizi yapacağız" dedi.

Çankaya Metin Oktay'daki metruk binalar çözüm bekliyor!

Ankara Çankaya'daki Metin Oktay Mahallesi Hınıs Caddesi üzerinde bulunan ve bir kooperatife ait iki metruk bina madde bağımlıların mekanı haline geldi. Çevre sakinleri yaklaşık 15 yıldır metruk halde duran binalara çözüm bekliyor.

Mert Life Residence projesinde 24 ay 0 faiz!

Esenyurt’un en işlek ve en değerli lokasyonunda inşa edilen, Mert Life Residence toplam 18 kat 252 konut, 22 ticari üniteden oluşuyor. Proje Ocak ayında teslim edilecek.

Mert Boysanoğlu: 2017'de konut sektörü canlanacak!

Mert Boysanoğlu, "İstanbul Maltepe, Dragos, Kozyatağı ve Fulya'da konut projeleri gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bunun dışında farklı lokasyonlarda da büyük çaplı kentsel dönüşüm projeleri üzerinde çalışmalarımız devam ediyor" diye konuşuyor.

Oktay Kaynarca, Ataşehir Water Garden AVM'de oto yıkama açtı!

'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 'Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, televizyondan kazandığı parayla oto yıkama ve vale işine yatırım yapmaya devam ediyor. Ataşehir Water Garden AVM'nin vale ve oto yıkama işini aldı

Mert Asfalt Makina İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Asfalt Makina İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Talat Dönmez imzasıyla kuruldu.

Oktay Mermer: Kentsel dönüşüm acilen uygulanmalı!

Pusula Haber gazetesi yazarı Oktay Mermer, bugünkü yazısında kentsel dönüşüm konusuna değindi. İşte Oktay Mermer'in o yazısı...

Mert Boysanoğlu, MESA'nın yeni genel müdürü oldu!

MESA’da Yönetim Kurulu Üyesi Mert Boysanoğlu, MESA Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Mert Boysanoğlu, üstlendiği Genel Müdürlük ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de yürütmeye devam edecek.

Mert Boysanoğlu kimdir?

MESA Yönetim Kurulu Üyesi Mert Boysanoğlu, MESA Genel Müdürü oldu. Peki, Mert Boysanoğlu kimdir? Mert Boysanoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Oktay Mert Haberi

Oktay Mert

ENN Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 11 Şubat 2015'te, Oktay Mert Müdürlüğü'nde kuruldu.


ENN Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.- Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. 2.- Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin...