17 / 05 / 2024

oktay nayman mimarlık

oktay nayman mimarlık

Mimar Oktay Nayman kimdir? Mimar Oktay Nayman bugüne kadar hangi projelere imza attı? Oktay Nayman, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Oktay Nayman'ın biyografisi ve projeleri..

Cn Yapı İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cn Yapı İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Metin Nazlı ve Oktay Çavrar ortaklığında kuruldu.

Özmert Mimarlık Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmert Mimarlık Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çömert ve Tarık Özcan ortaklığında kuruldu.

Bitarz Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bitarz Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Karagöl tarafından kuruldu.

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çakal tarafından kuruldu.

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi bugün Sancaktepe2de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çakal tarafından kuruldu.

Oz Proje Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oz Proje Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Özer tarafından kuruldu.

Demirli Güç Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirli Güç Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Demirli ve Sevde Dilay Öztürk ortaklığında kuruldu.

Bir Ok Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir Ok Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çelik tarafından kuruldu.

Bi Em Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bi Em Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Emre Oktay ve İbrahim Kakşi tarafından kuruldu.

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Göçmez ve Oktay Kargın tarafından kuruldu. 

Oktay Ekşi Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktay Ekşi Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Ekşi tarafından kuruldu.

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çoban ve Yüksel Gürdamar ortaklığında kuruldu.

Eos Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eos Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Karslıoğlu, İlker Rodin Sayı ve Oktay Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu. 

oktay nayman mimarlık Haberi

oktay nayman mimarlık

Oktay Nayman kimdir?

Oktay Nayman, İstanbul Teknik üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 1960 yılında mezun oldu. Kısa bir süre Almanya'da çalıştıktan sonra 1962 yılında Danimarka'lı mimar Jorn Utzon'un ofisine katıldı. 


Utzon'la 1969 yılına kadar süren çalışmaları süresinde onun Sydney Opera Binası, Kuveyt Parlamento Kompleksi, Bagsvaerd Kilisesi gibi tanınmış projelerinde tasarım mimarı olarak görev yaptı. 


1969-73 Yılları arasında Londra'da Colin St. John Wilson & Partners firmasında yeni British Museum Kütüphanesi Projesi üzerinde çalıştıktan sonra, Nayman Gavin Associates firmasında kurucu ortak oldu. 


1977-80 yıllarında ABD'de Washington, New York State ve Iowa State üniversitelerinde tasarım öğretmenliği yaptıktan sonra 1980'de Boston'da Zeybekoglu Nayman firmasının kurucu ortağı oldu. 1991'den beri mesleki çalışmalarını İstanbul'da sürdürmektedir.


Mimar Oktay Nayman projeleri..

Hawler Uluslararası Havaalanı Ana&VIP Terminali (2009)

Westown Uydukent Projesi (2008 - Sürüyor)

Salih Mene Evi (2008)

Regnum...