08 / 05 / 2024

oktay öz

oktay öz

Essenora Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Öz İstanbul Gaziosmanpaşa, kamu, özel sektör ve sivil toplum işbirliğiyle dev bir . 'Riskli alan' ilan edilen 4 milyon metrekarelik alan için kentsel dönüşüme hazırlanıyor.

Oktay Öz: Sorun datalara geri dönüş sağlamıyoruz!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Atik Grup Genel Müdürü Oktay Öz toplantıda geri dönüş ve takip konusunun önemine vurgu yaptı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan ‘nakit avans’ iddialarına yanıt: ‘Çıkan haberler doğru değil’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bankaların kredi kartlarından nakit avans çekilmesini durdurduğu iddialarına katıldığı bir canlı yayında cevap verdi. Oktay, "Çıkan haber gerçeği yansıtmıyor. Dar gelirli yurttaşlarımızı ilgilendiren bir durum değil” ifadelerini kullandı.

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Öz tarafından kuruldu.

Bayzemin İnşaat Makina Endüstriyel Zemin Çözümleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayzemin İnşaat Makina Endüstriyel Zemin Çözümleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Oktay Özbay tarafından kuruldu.

Çorlu Belediyesi’nden halka usulsüz arsa satışı uyarısı!

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, halkı usulsüz arsa satışı konusunda uyardı. Önerler, Şahpaz ve Maksutlu Mahallelerinde ortaya çıkan tacirlerin arsa niteliği taşımayan vasıfsız araziler üzerinde geçersiz çizimler yaptığı ortaya çıktı. 

Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Sarayı restore edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Saraylarının restore edileceğini açıkladı. 

Azd Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Azd Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azad Oktay Özçelik  Mesut Özel tarafından kuruldu.

Berk Oktay Zekeriyaköy'den ev aldı!

Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Berk Oktay çifti, kirada oturdukları evden çıkma kararı aldı. Berk Oktay, Zekeriyaköy'den 3 milyon Türk Lirası bedelle ev aldı. 

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak lüks villayı satışa çıkardılar!

Urla’daki lüks bir sitede yer alan villanın satışını kolaylaştırmak isteyen dolandırıcılar Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak ilan yayınladı. Oktay Kaynarca söz konusu dolandırıcılar için mahkemeye başvurdu. 

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un  Zekeriyaköy'e taşınacakları iddia edildi.

Topkapı, Yıldız ve Dolmabahçe sarayları restore edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda; Topkapı, Yıldız ve Dolmabahçe Sarayları başta olmak üzere bazı tarihi yapılarda restorasyon çalışmalarının yapılacağını açıkladı. 

Fuat Oktay'dan Beyrut Limanı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Cam başta olmak üzere Beyrut'un yeniden ayağa kaldırılmasıyla alakalı inşaat malzemeleri yardımı yapacağımızı ifade ettik. Beyrut Limanı'nın ayağa kaldırılması ile alakalı çok ciddi bizim müteahhitlik, biliyorsunuz inşaat tecrübemiz var" dedi...

Fuat Oktay: İnsan onuruna uygun mahalleler hayata geçirmekte kararlıyız!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Gelir seviyesinden bağımsız olarak tüm vatandaşlarımız için her açıdan güvenli evleri ve insan onuruna uygun mahalle ortamlarını hayata geçirmekte kararlıyız" dedi...

oktay öz Haberi

oktay öz

Essenora Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Öz İstanbul Gaziosmanpaşa, kamu, özel sektör ve sivil toplum işbirliğiyle dev bir kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Bakanlar Kurulu kararıyla 'riskli alan' ilan edilen 4 milyon metrekarelik alan için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gaziosmanpaşa Belediyesi öncülüğünde hummalı bir çalşma sürüyor. Bölgenin master plan çalışmaları ise Kentsel Yenileme Merkezi ve ünlü mimar Norman Foster tarafından yürütülüyor.

758 KONUT YER ALIYOR 


4 milyon metrekarelik kentsel dönüşüm alanının dışında yer alan 60 bin metrekarelik alanda başlayan Essenora projesi, Gaziosmanpaşa'nın dönüşümüne öncülük ediyor.

ATİK&AKIN, ENGA, YİMTA ortaklığı tarafından kurulan Essenora A.Ş.'nin geliştirdiği Essenora projesinde 6 kule bloğu ve 5 adet kat bahçeli villa bloğunda toplam 758 daire yer alıyor. Türkiye'nin en büyük ilçesi Gaziosmanpaşa'nın, yepyeni bir çağa adım attığını vurgulayan Essenora Yönetim Kurulu...