05 / 05 / 2024

okul tadilat ve onarım ihalesi

okul tadilat ve onarım ihalesi

İstanbul Özel İdaresi İmar Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı Etüt Proje Müdürlüğü, Bahçelievler ve Bakırköy'de 3 adet lise onarım işi ihaleye sunuluyor.

Sos Tadilat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sos Tadilat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yener Yiğit Çelik tarafından kuruldu.

Silivri Bekirli Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Silivri İlçesi, Bekirli Mahallesi, 367 parsel ile Kurfallı Mahallesi, 1920 parselin arasındaki kadastral boşluğun bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Adler Tadilat Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adler Tadilat Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Kartal tarafından kuruldu.

TÇMB'den müteahhitlere ve ev alacaklara uyarı!

TÇMB deprem kuşağında olan Türkiye’de hem inşaatı yapanlar hem de konut alanlar için ‘kalite ve güvenlik’ unsurunun öncelikli olmasıyla ilgili uyarı yaptı. TÇMB özellikle okul, hastane ve öğrenci yurtlarının brüt beton tekniğiyle yapılmaları için öneride bulundu.

Balıkesir'de 14.7 milyon TL'ye icradan satılık okul binası ve akaryakıt istasyonu!

Burhaniye İcra Dairesi Müdürlüğü, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Geriş Mahallesi, Çayırlar mevkii, 441 ada, 233 parselde yer alan 4 bin 746 metrekarelik arsa üzerindeki okul binası ve akaryakıt istasyonunu 14 milyon 732 bin 595 TL'ye icradan satıyor...

Bolu Bilim Koleji binası ve arsası 10.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Bolu 4. İcra Dairesi, Bolu ili, Merkez ilçesi, Karaköy Mahallesi 1764-1765 parselde yer alan okul binası ve arsasını 10 milyon 784 bin 151 TL'ye icradan satıyor... 

Decoyap Bodrum 22-25 Ocak 2020’de!

İnşaat sektörü turizmin göz bebeği Bodrum’da bir araya gelecek. Ege’nin iki yakasını birleştiren ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum’ 22-25 Ocak 2020’ tarihleri arasında yapılacak.

Mahmut Özer yeni okul yatırımlarını değerlendirdi!

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in başkanlığında yapılan toplantıda okul kapasiteleri ve yeni okul yatırım ve inşaatları masaya yatırıldı.

İstanbul’daki 50 iskele onarılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul genelindeki 50 iskelede tadilat ve bakım çalışması için ihaleye çıkıyor. 

Kayseri-Mersin demiryolu hattının tadilatı mecliste!

Kayseri-Mersin arasında bulunan demiryolu hattının tadilatı ve yük taşımacılığı ücretleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çankaya'da yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı yapılaşmaya katkı sunarken yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanları kazandırılıyor. Bölge okul alanları ve yeni park yapımına ayrılıyor.

Ömür Barış Dekorasyon Tadilat Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömür Barış Dekorasyon Tadilat Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Barış Kokrmaz tarafından kuruldu. 

okul tadilat ve onarım ihalesi Haberi

okul tadilat ve onarım ihalesi



İstanbul Özel İdaresi İmar Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı Etüt Proje Müdürlüğü, Bahçelievler ve Bakırköy'de 3 adet lise onarım işi açık artırma usulüyle 8 Temmuz 2013'te ihaleye çıkacak. İhale İstanbul İl Özel İdaresi 1 Nolu toplantı Salonu Hırka-i Şerif Mah.Adnan Menderes (Vatan) Bulvarı No:64 34091-Fatih/İstanbul adresinde yapılacak. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılacak ve ihaleyi alan firma onarıma başlayacak. İşin süresi ise yer tesliminden itibaren 90 takvim günü olarak...