17 / 05 / 2024

okullar renkli mi olacak

okullar renkli mi olacak

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen ve öğrenci motivasyonunu arttırmak için rengarenk okullar inşa edecek. Gri, iç karartan, betonarme yapılar tarihe karışacak

MEB açıkladı! 1 Nisan'da okullar tatil mi?

31 Mart Pazar günü seçimlerde oy kullanılacak sandıkların okullara kurulacak olması ve oy sayma işlemlerinin yapılacak olması nedeni ile 1 Nisan 2024'de okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Konu ile ilgili yapılan açıklama kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan resmi açıklama yapıldı.

Özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine zam gelecek mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı!

Son zamanlarda artan fiyatlar vatandaşların gündeminden düşmüyor. Okulların açılması ile birlikte gözler şimdi de özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine çevrildi. Peki özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine zam gelecek mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin konu ile ilgili açıklamalarda bul

Okullar ne zaman kapanıyor? 2023 karneler ne zaman verilecek, yaz tatili iptal mi? 2023 MEB okulların kapanış tarihi!

2022-2023 öğretim yılında, Milli Eğitim Bakanlığı'nın akademik takvimine göre, okulların kapanacağı tarih ve karnelerin öğrencilerle buluşacağı zaman dilimi merak ediliyor. Peki, 2022-2023 okullar ne zaman kapanıyor?

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu? 29 Mayıs 2023 okullar tatil mi? Öğretmenler idari izinli sayılacak mı?

Seçimin ertesi günü yani 29 Mayıs 2023 pazartesi günü okulların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Çocuklar 29 Mayıs'ta okula gidecek mi, öğretmenler idari izinli sayılacak mı? İşte detaylar...

29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Seçimin 2.turundan sonra okullar açık mı?

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden sonra okullar açık olacak mı? 29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, değil mi? İşte detaylar!

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi?

Türkiye 13. Cumhurbaşkanını seçmek için 28 Mayıs'ta ikinci kez sandığa gidecek. Peki, Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? İşte detaylar

Öğrenciler dikkat; Okullar ne zaman yaz tatiline girecek? Tarih değişti mi?

Deprem sonrası okullar iki hafta tatil edilmişti. Ayrıca seçimler nedeniyle de öğrenciler fazladan birer gün daha tatil kullandılar. Peki bu durum yaz tatiline yansıyacak mı? Yaz tatili süresi kısalacak mı? İşte detaylar...

18 Mayıs 2023 tatil mi? 18 Mayıs yarım gün mü? 18 Mayıs okullar tatil mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kısa bir süre sonra kutlanacak. Bundan dolayı da 18 Mayıs tatil mi, okullar yarım gün mü? 18 Mayıs tatil mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

15 Mayıs okullar tatil mi? Seçim sonrası resmi tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? Seçimden sonraki gün tatil mi?

15 Mayıs okullar tatil mi edildi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? İşte detaylar!

15 Mayıs 2023 tatil mi? 15 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi?

15 Mayıs tatil olacak mı olmayacak mı sorusu seçimlere az bir zaman kala vatandaşlar tarafından sorgulanmaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

4.8'lik deprem sonrasında Bolu'da eğitime ara verildi! Okullar tatil mi oldu? Yarın okullar açık mı? İşte detaylar...

Bolu Valiliği cuma günkü derslerin 4.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ara verildiğini duyurdu.  Yarın okullar açık mı? Okullar tatil mi oldu? İşte detaylar...

2023 okullar 13 Şubata kadar tatil mi? 7 Şubat İstanbul, Ankara ve İzmir’de okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi?

Okullar yarın tatil mi? 2023 okullar 13 Şubat’a kadar tatil mi soruları merakla soruluyor. İşte bu konuya dair detaylar!

okullar renkli mi olacak Haberi

okullar renkli mi olacak

MİLLİ Eğitim Bakanlığı (MEB) yeni tip projelerle okullarda fiziki koşulların iyileştirilmesi için harekete geçti. İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığınca yapılan çalışma sonunda; minimum enerji kullanan, modüler, ekonomik, insan sağlığına uygun, çevreci ve sanatsal yönden mimari model oluşturacak yeni okul projeleri hazırlandı.


'Eğitim Öğretimde Dönüşüm' programıyla en geç 2017 yılı ortalarında okul öncesi ve ilkokulda yüzde 100, orta-genel ve mesleki eğitimde yüzde 90 okullaşma oranı, tüm eğitim kurumlarında tekli eğitim ve derslik başına 24 öğrenci hedefine ulaşılması amacıyla eğitim-öğretim tesislerinde modernizasyon ve dönüşümün zorunlu olduğu bildirildi.


Yeni...