28 / 04 / 2024

olgun atila kimdir

olgun atila kimdir

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila; Bornova'daki projeleri anlattı. Atila, “Hayatın her alanına dokunan projelerimizle Bornovalıların yaşam standardını yükselttik. İki yılda 70 milyon liralık yatırım yaptık” dedi.

Olgun Atila: İzmir Bornova'yı geleceğe hazırlıyoruz!

Yenigün Gazetesi Haber Koordinatörü Özgür Coşkun'un sorularını yanıtlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, gençlere ve çocuklara yönelik yatırımları anlattı.

Bornova'da yaşam standartları yükselecek!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila görevdeki birinci yılını değerlendirdi ilçede yaşam standartlarını yükseltme hedefiyle çalıştıklarını söyledi.

Olgun Atila kimdir?

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila kimdir? Olgun Atila, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Olgun Atila, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Olgun Atila..

Olgun Atila: Bornova'da klasik anlayışın dışına çıkacağız!

Belediyeyi daha dinamik hale getirip, hızlı, üretken bir şekilde halkın taleplerine yanıt vermek için planlama çalışmasına başladığını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kapısını açık tutuyor.

Olgun Atila'dan ' Ege Üniversitesi Millet Bahçesi' açıklaması!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege Üniversitesi koruluğuna millet bahçesi yapılacağını ilan etmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

Atila Aydıner kimdir?

Atila Aydıner'in 2019 yerel seçimlerinde yeniden AKP'den Bayrampaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Atila Aydıner kimdir? Atila Aydıner bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Bornova'da imar masası kurulacak!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İmar Barışı ve getirdiği yenilikler konusunda önemli açıklamalarda bulundu. 

Bornova Evka-4 Yapı Kooperatif üyeleri tapularına kavuştu!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Evka-4 Yapı Kooperatifi ortaklarının 25 yıllık tapu hasretine son verdi. Başkan Atila, “Mutlu ve huzurlu yaşamanızı diliyorum” dedi.

Bornova Stadı bugün açılıyor!

Sağlıklı nesilller yetiştirmek için spora büyük önem verdiklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Sporun her alanına yatırım yapıyoruz. Bornova Stadı’nı bugün CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile açacağız” dedi.

Bornova Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Bornova Belediyesi'nin projesini hazırladığı Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temel çalışmaları başladı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusundan projeler hayata geçirdiklerini belirtti.

Olgun Atila Bornova'daki projeleri anlattı!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila; Bornova'daki projeleri anlattı. Atila, “Hayatın her alanına dokunan projelerimizle Bornovalıların yaşam standardını yükselttik. İki yılda 70 milyon liralık yatırım yaptık” dedi.

İzmir Doğanlar Stadı'nın ikinci aşamasında sona gelindi!

Çiftay Yeşilova, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı makamında ziyaret etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçedeki stat ve tesislerle ilgili bilgi vererek Doğanlar şehir stadının ikinci aşamasının bitmek üzere olduğunu söyledi.

İzmir Bornova'da imar affı mı çıktı?

'İmar affı' dedikodusu nedeniyle Bornovalı vatandaşlar kaçak yapılarına elektrik bağlatmak için Gediz EDAŞ'a su bağlatmak için İZSU'ya akın etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bize gelen bir imar affı yok." dedi.

Olgun Atila 2016 yatırım projelerini anlattı!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bizim kentimizde para değil iyilik geçiyor. Varolan olumsuzlukları paylaşarak azaltmayı, iyilikleri çoğaltmayı hedefliyoruz” dedi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Yenigün TV'nin konuğu oldu.

İzmir Bornova'daki inşaat projesinin ruhsat sorunu mecliste tartışıldı!

CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel’in daha önce ruhsat alamadığı konut projesine Olgun Atila döneminde ruhsat verildiğinin ortaya çıkması, Bornova Meclis üyeleri arasında tartışma yarattı

Pınarbaşı Cumhuriyet Meydanı yenileniyor!

Pınarbaşı’nda bulunan Cumhuriyet Meydanı yenileniyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyip, proje hakkında bigi aldı.

Bornova EVKA-3'teki üç okula tol ve otopark!

Bornova Belediyesi EVKA-3’te üç okulun bulunduğu bölgede, trafiği rahatlatacak yol ve otoparklar yaptı.Başkan Olgun Atila, devam eden çalışmaların büyük bir bölümünü okullar açılmadan tamamladıklarını belirtti.

olgun atila kimdir Haberi

olgun atila kimdir

İki yılda yapılan projeleri Belediye Başkanı Olgun Atila şöyle anlattı; "İki yılda 70 milyon liralık fiziki yatırım yaptık. Sadece İzmir’de değil Türkiye’de ilçe belediyeleri arasında en çok yatırım yapan belediyeler arasında en üst sıralarda yer aldık. Doğanlar’daki Yeni Bornova Stadyumu’nun birinci ve ikinci etaplarını tamamladık. Altındağ’daki Atatürk Spor Kompleksi’ni bitirdik. Atatürk Mahallesi Kültür Merkezi’nin inşaatı sürüyor.

Doğanlar ve Pınarbaşı mahallerimizdeki kütür merkezlerimizin projesini tamamladık. İhtiyaç duyulan mahallelerimizde 10 adet modern muhtarlık ofisinin yapımı bitti. İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 57. Topçu Tugayı önünden Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’ne bağlanan yol kullanıma açıldı. Son iki yılda yaklaşık 34 kilometre yol asfaltlanırken, 42 kilometre parke kaplama yol yapıldı. Bakım, onarım ve tadilat işleri aralıksız sürerken, pek çok noktada köprüler, otoparklar, bağlantı yolları, yeni...