06 / 05 / 2024

Olimpa Park 20 yıl vade kampanyası

Olimpa Park 20 yıl vade kampanyası

33 GYODER üyesi, 75 konut projesi ile destek veriyor. GYODER üyeleri arasında yer alan Fuzul Yapı da, Olimpa Park ve Vadiyaka projeleri ile “Gayrimenkulde ikinci güç birliği” kampanyasına dahil oldu.

Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışta! Yeni proje!

Summa Turizm Yatırımcılığı tarafından hayata geçirilen Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışa çıkıyor. Kısıklı Park projesi yemyeşil korusu, oyun alanları ve çepeçevre peyzajıyla dikkat çekiyor.

Ayvalık Tabiat Parkı ihaleye çıkıyor!

Balıkesir’de Ayvalık Tabiat Parkı 20 yıllığına kiralanması için ihaleye çıkıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı ihaleyi 11 Şubat’ta gerçekleştirecek.

Tabiat parkı ve milli parklar artık 20 yıllığına kiralanabilecek!

Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamulaştırma Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında, tabiat parkı ve milli parklarda 29 yıl süreyle yatırımcılara kiraya verilen alanların kira süreleri 20 yıl olarak yeniden düzenlendi.

Tabiat parkı ve milli parklar 20 yıldan uzun kiralanamayacak!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, tabiat parkı ve milli parkların yatırımcılara kiralanma süreleri sözleşme düzenlendikten itibaren 20 yılı geçmeyecek...

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim!

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Yüzde 5 peşinatla 0,98 faizle ödemelerin yapıldığı projede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. 

Deluxia Park Residence'ta 20 bin 595 TL'den başlayan peşinat!

Deluxia Park Residence projesi Teknik Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede 20 bin 595 TL'den peşinatla ya da 60 ay sıfır faizle konut sahibi olunabiliyor...

Park Mavera 3'ün inşaatı yüzde 20,361 tamam!

TOKİ'nin İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda hayata geçirdiği Park Mavera 3 projesinin inşaatı yüzde 20.361 oranında ilerledi.

Sakarya Hendek Park'ın temeli yarın atılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Hendek'te inşa edeceği yeni parkın temeli yarın saat 12:00'de atılacak. Dev park 20 dönüm alan üzerinde inşa edilecek.

Olimpa Park ve Vadiyaka projelerinde 20 yıl vade kampanyası!

33 GYODER üyesi, 75 konut projesi ile destek veriyor. GYODER üyeleri arasında yer alan Fuzul Yapı da, Olimpa Park ve Vadiyaka projeleri ile “Gayrimenkulde ikinci güç birliği” kampanyasına dahil oldu.

Park Mavera 2 Evleri 20 yıl vade kampanyası!

İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de inşa edilen Park Mavera 2 projesi, Makro-Akyapı Ortaklığı tarafından Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Park Mavera 2 Evleri, 20 yıl vade kampanyası...

Vadistanbul Park'ta yüzde 20 peşinatla daire sizin!

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadistanbul Park'ta yüzde 20 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede konut fiyatları 787 bin 660 TL'den başlayarak değişiyor.

Sakura Park’ta yüzde 20 indirim, hemen teslim, hemen tapu!

Yalova’da yaşamın başladığı ilk ve tek country projesi Sakura Park’ta yıl sonuna kadar geçerli yüzde 20 indirim fırsatı. Ağustos ayı fiyatlarının geçerli olacağı kampanyada 799 bin TL’den başlayan fiyatlarla villa sahibi olmak için son gün 31 Aralık.

Olimpa Park 20 yıl vade kampanyası Haberi

Olimpa Park 20 yıl vade kampanyası

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal; 1 Şubat’ta başlayan ve 2 ay sürecek GYODER’in destek verdiği uzun vadeli ve düşük faizli konut satış kampanyasına katıldıklarını açıkladı.


Kampanyayı değerlendiren Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “Yüzde 5 peşinatla ilk kez 20 yıl vade ile satılan kampanyaya Fuzul Yapı, Olimpa Park ve Vadiyaka projeleri ile katıldık. Orta gelirliler için büyük bir fırsat. Gayrimenkul sektörü için Şubat ve Mart ayları çok hareketli bir dönem olacak” dedi.


Akbal, “GYODER üyelerinin gayrimenkulde ikinci güç birliği kampanyası, orta gelirlinin ev sahibi olabilmesi için çok güzel bir kampanya. İnşaat firmaları için de stokları eritmek için de önemli bir fırsat” diye konuştu.


Eyüp Akbal;  “Başakşehir’de inşa ettiğimiz Olimpa Park ve Vadiyaka projeleri ile  kampanyaya katılarak ekonomiyi...