21 / 05 / 2024

Ölmez otu

Ölmez otu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Özel çevre koruma bölgelerindeki tür ile habibat koruma ve izleme projelerini aralıksız sürdürüyor.

Ayder Yaylası'ndaki statü değişikliğine mahkemeden dur kararı! 

Ayder Yaylası’nın düşürülen koruma statüsüne yapılan itiraz kapsamında yürütmeyi durdurma kararı alındı ve  değişikliğin geri dönülmez sonuçlara neden olacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Bioteksan Biyolojik Ürünler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bioteksan Biyolojik Ürünler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tezölmez ve Sencer Hande Tezölmez ortaklığında kuruldu.

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Gülmez tarafından kuruldu.

Menkal Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Menkal Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Ölmez tarafından kuruldu.

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Ölmez tarafından kuruldu.

Ramar Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Ramar Mühendislik Limited Şirketi Küçükçekmece’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Ölmez tarafından kuruldu.

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gülmez tarafından kuruldu.

Tiny house alacaklar dikkat! Bu 4 altın kuralı sakın gözden kaçırmayın! Peş peşe açıklandı! 

Türkiye'nin ilk Tiny House üreticisi Yako Groups Yönetim Kurulu Başkanı Galip Ölmez, tiny house almadan önce dikkat edilmesi gerekenler, '4 Altın Kural' diyerek açıkladı. Peki Tiny house alacaklar nelere dikkat etmeli? 

Platin 34 İnşaat Otomotiv Turizm Film Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Platin 34 İnşaat Otomotiv Turizm Film Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Otu tarafından kuruldu.

BES'e özel düşük faizli kredi imkanı! Detaylar açıklandı

BES katılımcıları için ucuz kredi imkanı doğdu. Buna göre; BES'e katılmış olanlar ucuz kredi fırsatı ve birçok avantajdan yararlanacak. Konuyla ilgili detaylardan bahseden TÜRKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, milyonlar tarafından merak edilenleri paylaştı.

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Ünlü deprem uzmanından İstanbul için korkutan uyarı!

Fransız deprem bilimci Le Pichon, Kahramanmaraş Elbistan’daki ikinci depremin öngörülmez olduğunu belirterek beklenen İstanbul depremi için de şok açıklamalarda bulundu.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Ölmez otu Haberi

Ölmez otu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Özel çevre koruma bölgelerindeki tür ile habibat koruma ve izleme projelerini aralıksız sürdürüyor. Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesinde yapılan çalışmalarda 494 bitki türü, 12 sürüngen türü, 83 kuş türü ve 25 memeli türü tespit etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü “Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Habitat ve Tür Koruma izleme Projesi” çerçevesinde yöreye özgü bitki türleri tespit etti.  

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesinde doğa koruma planları geliştirmek ve doğal değerlere zarar verici tüm faaliyetleri disiplin altına almak, zengin biyolojik çeşitliliği koruyabilmek amacıyla ilgili Kamu Kurum ve Kuruluşları ile koordinasyon ve işbirliği halinde; su kaynakları, altyapı, tarımsal kirlilik, erozyon, biyoçeşitlilik vb. konularında Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Habitat ve Tür Koruma izleme Projesi...