11 / 05 / 2024

ölüdeniz ihale

ölüdeniz ihale

Muğla'da yer alan Ölüdeniz ve de Akçapınar Plajı'nın özel şirkete kiralanmasının ardından açılan dava sonucunda mahkeme, yürütmenin durdurulmasına hükmetti. Ölüdeniz ve Akçapınar Plajı ihalesinin yürütmesi durduruldu.

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Deprem için riskli yerler tek tek açıklandı: Marmara, Ölüdeniz, Yedisu... Kumburgaz fayı da 7 şiddetinde kırılabilir!

Prof. Dr. Süleyman Pampal ve Doç. Dr. Bülent Özmen, deprem haritasıyla ilgili bilgi vererek, deprem riskli olan yerleri tek tek sıraladı. İşte ayrıntılar...

O ilde 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla iş yeri ve arsa satılıyor! İhale günü açıklandı! 

Rize Ardeşen Belediye Başkanlığı, Rize ili, Ardeşen ilçesi, Cumhuriyet ve Merkez mahallelerinde yer alan 1 adet arsa ile 9 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediye o ilde arsa satacak! İlana ilişkin tüm detaylar belli oldu!

Kırklareli iline bağlı Pınarhisar Belediye Başkanlığı, yayımladığı ilanla arsa satışı yapacağını duyurdu. Satışı yapılacak arsaya yönelik tüm ayrıntılar paylaşılırken, ihale tarihinin 30 Ekim 2023 olduğu öğrenildi.

Telefon fiyatına konut imarlı arsa sahibi olabilirsiniz! Kendi arsasına ev yapmak isteyenler dikkat!

Merakla beklenen Eylül 2023 ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü 90 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. İşte o ihale ilanı...

Dünyaca ünlü Belcekız Plajı Rizeli iş insanına kiralandı! 

Ölüdeniz'in ihtişamlı plajı Belcekız, Rizeli iş insanına kiralandı. Kamusal alanın geleceği endişe veriyor. İşte ayrıntılar...

Ahmet Ercan o faya dikkat çekti: Türkiye'nin güneyini etkiler!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, stres artışı uyarısı yapılan Ölü Deniz Fay kırığı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıklamasında yaşanacak depremin Türkiye'nin güneyini de etkileyeceğini söyledi.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Küçükçekmece'de 800 bin TL'ye konut hissesi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eylül ayı ihale ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Küçükçekmece'de konut hissesi satıyor. 

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya konut imarlı arsa hissesi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son Yayımlanan ilanlar arasında Ankara'daki konut imarlı arsa da yer alıyor.

Milli Emlak o ilde 55 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere müjde!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da konut imarlı arsa satıyor.

ölüdeniz ihale Haberi

ölüdeniz ihale

Ölüdeniz ve Akçapınar Plajı'nın özel şirkete kiralanmasının ardından açılan dava sonucunda mahkeme, yürütmenin durdurulmasına hükmetti.


Muğla El Sanatları Ticaret ve Limited Şirketi adına avukat Umut Şimşek, 23 Mayıs'ta Muğla 1. İdare Mahkemesi'ne "Plajların özel sektöre kiralanmasının yürütmesinin durdurulması ve iptali" istemiyle dava açmıştı.


Şimşek, dilekçesinde, "Kiralamanın kamu yararına uygun olmadığı, Muğla Büyükşehir Belediyesinden mal kaçırma saikiyle hareket edildiği, taraflar arasındaki protokolün 2021 yılına kadar geçerli olduğunu" ileri sürerek ihalenin iptali, öncelikle de yürütmenin durdurulmasını istemişti.


Konuyu görüşen Muğla 1. İdare Mahkemesi, "Yürütmenin durdurulması" kararını verdi. Kararda, 15 gün içinde karşı tarafın savunmasını vermesi de...