23 / 07 / 2024

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adresi

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adresi

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Haşim Acısu Yönetim Kurulu Başkanlığında 200 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi' nde kuruldu.

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi açıldı!

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi bugün Bağcılar'da 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Acısu tarafından açıldı.

Rimal Global Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rimal Global Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andy H Sakka, Cevat Babakaloğlu, Essa Saad S A Al-Kaabi ve Gamaleldin Ali Altıum Ali ortaklığında kuruldu.

Aile gayrimenkul yatırım fonu kurulacak!

Omurga Yapı "Omurga Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu” için dörtte bir talep topladı. Omurga Gayrimenkul Portföy, fon portföyünü oluşturduğunda borsa® halka arz edecek. Şirket ikinci fonunu ise bu sene ihraç etmeye hazırlanıyor...

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları nasıl kurulur?

2016 yılı ekonomik verilerine göre Türkiye Gayri Safi Milli Hasılası'nın yüzde 8.2’si gayrimenkul yatırımlarına dayalı olan inşaat sektörü oluşturuyor. Peki, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları nasıl kurulur?

Inıtıum Global Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Inıtıum Global Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Rüstem Şimşek tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Haşim Acısu Yönetim Kurulu Başkanlığında 200 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi' nde kuruldu.

Uhv Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uhv Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Sait Uluçay, Burhan Başar, Mahmut Koçum, Ramazan Bingöl ve Aydın Çelik tarafından 3 milyon 450 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu.

Propa İnşaat gayrimenkul yatırım fonu kuruyor!

Propa İnşaat, gerçekleştirdiği projeler içerisinde kendi bünyesinde tuttuğu ve gayrimenkul yatırımları sonucunda oluşturduğu gayrimenkul portföyünü yapılandırarak ‘Gayrimenkul Yatırım Fonu’ kurma çalışmalarına başladı.

Propa İnşaat ''Gayrimenkul Yatırım Fonu'' kuracak!

Propa İnşaat ve Ticaret AŞ, gayrimenkul yatırımları sonucunda oluşturduğu gayrimenkul portföyünü yapılandırarak ‘‘Gayrimenkul Yatırım Fonu’’ kurma çalışmalarına başladı.

Propa İnşaat 'Gayrimenkul Yatırım Fonu' kuracak!

Propa İnşaat ve Ticaret AŞ, 1973’ten bugüne gerçekleştirdiği projeler içerisinde kendi bünyesinde tuttuğu ve gayrimenkul yatırımları sonucunda oluşturduğu gayrimenkul portföyünü yapılandırarak ‘‘Gayrimenkul Yatırım Fonu’’ kurma çalışmalarına başladı.

Gayrimenkul yatırımında İstanbul Avrupa'da 7'nci!

Gayrimenkul yatırımı için Avrupa'nın en iyi 10 şehri arasındaki İstanbul 4'üncü sıradan 7'inci sıraya geriledi. Nitelikli gayrimenkul eksikliği ve politik istikrara ilişkin endişeler gayrimenkul yatırımlarının önündeki en büyük riskleri oluşturuyor...

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Leon Hananel, Toni Hananel tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim 2013 tarihinde Beyoğlu, Karaköy, Bankalar Caddesi'nde kuruldu

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Salem Sadek Ben Tahia tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Fatih, Gençtürk Caddesi'nde kuruldu

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adresi Haberi

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adresi

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Haşim Acısu Yönetim Kurulu Başkanlığında 200 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu. 

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Emlak Alanında: Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konut iş yerleri,resmi  daireler, bankalar sağlık ve eğitim kurumları sanayi tesisleri sosyal ve  turistik tesisler tatil köyleri, villa yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde değerleme hizmeti analiz ve fizibilite çalışmaları sunmak gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydalarını belirli bir tarihteki  muhtemel değerlemenin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslar arası alanda kabul görmüş değerleme raporları hazırlamak.  Gayrimenkullerle...