15 / 05 / 2024

Ömer Barata vartaş

Ömer Barata vartaş

İnşaat sektörünün en büyük firmalarının temsilcileri, Aziz Kocaoğlu, Konak, Karabağlar ve Karşıyaka Belediye başkanları ve uzmanlar İzmir Swiss Otel Büyük Efes’te düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi'nde buluştu.

Vartaş Konsept Modern Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vartaş Konsept Modern Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Barata imzasıyla kuruldu.

Ömer Faruk Barata:2015 yılı gayrimenkul sektörü için dönüm noktası olacak!

Kentsel dönüşümde simge olan Fikirtepe'de bölgenin büyük ticari ve konut projelerini geliştiren Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, dönüşümde sürecin hızlandığını kaydetti.

Ömer Faruk Barata: Kentsel dönüşümde cesur adımlar atılmalı!

Kentsel dönüşümde daha cesaretli adımlar atılması gerektiğini belirten Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, "Kentsel Dönüşüm demirden leblebi, çiğneyip lokmasını yutabilene helal olsun" dedi.

Ömer Barata: Kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

Kentsel dönüşümün sembol bölgesi İstanbul Fikirtepe’deki en büyük projeyi yürüten Vartaş’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, 4 yıldır devam eden sürecin hızlandırılması gerektiğini kaydetti..

Kentsel dönüşümde daha cesur olunmalı!

Kentsel Dönüşüm’ün sembol bölgesi İstanbul Fikirtepe’deki en büyük projeyi yürüten VARTAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, 4 yıldır devam eden sürecin hızlandırılması gerektiğini kaydederek, “Daha cesur adımlar atılmalı” çağrısında bulundu.

Vartaş Grup Misland'ı satın aldı!

2003 yılında gayrimenkul sektörüne giriş yapan VARTAŞ Grup, Misland'ı da satın alarak Elazığ'da da dev bir yatırıma imza attı. Ömer Faruk Barata'nın uzun yıllardır memleketi Elazığ'a yatırım yapma düşüncesi vardı.

Vartaş 30 Ocak'ta basın toplantısı düzenliyor!

Kentsel Dönüşüm’ün öncü kuruluşlarından VARTAŞ, yine çok önemli bir gelişmeye ev sahipliği yapıyor. VARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata’nın katılımıyla düzenlenecek olan basın toplantısı Sheraton İstanbul Maslak Hotel'de gerçekleşecek.

Vartaş Yeni Sahra'da 2 bin konut inşa edecek!

Babasının vefatından sonra 11 yaşındayken çalışma hayatıyla tanışan Vartaş’ın patronu Ömer Faruk Barata, Fikitepe’nin ardından Yeni Sahra’yı da dönüştürmek üzere kolları sıvadı. Barata, yeni projede 2 bin konut yapacak.

Vartaş kentsel dönüşüm kapsamında Yeni Sahra'da 2 bin konut inşa edecek!

11 yaşındayken çalışma hayatıyla tanışan Vartaş’ın patronu Ömer Faruk Barata, Fikitepe’nin ardından Yeni Sahra’yı da dönüştürmek üzere kolları sıvadı. Barata, yeni projede 2 bin konut yapacak.

Vartaş İnşaat Alman ortağı Stern ile Elazığ'a yatırıma gidiyor!

Vartaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, Elazığ’da Mis Holding tarafından hayata geçirilen ancak çeşitli ekonomik sıkıntılar nedeniyle işletmesi aksayan Misland AVM ve çevresindeki araziyi satın aldıklarını açıkladı...

Vartaş İnşaat Alman ortakla Elazığ'da 800 konut inşa edecek!

Vartaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, Elazığ’da Mis Holding tarafından hayata geçirilen ancak çeşitli ekonomik sıkıntılar nedeniyle işletmesi aksayan Misland AVM ve çevresindeki araziyi satın aldıklarını açıkladı...

Vartaş İnşaat Misland AVM ve çevresindeki araziyi satın aldı!

Vartaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, Elazığ’da Mis Holding tarafından hayata geçirilen ancak çeşitli ekonomik sıkıntılar nedeniyle işletmesi aksayan Misland AVM ve çevresindeki araziyi satın aldıklarını açıkladı.

Renovia İstanbul Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıktı!

‘Kentsel Dönüşüm’ün öncü firmalarından VARTAŞ, Alman ortağı Stern ile yürüttüğü Renovia İstanbul projesini Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıkardı. Ömer Faruk Barata “5 yıl içinde sektörün 10 büyük firması arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi...

Ömer Barata vartaş Haberi

Ömer Barata vartaş

Sektörün devlerinin buluştuğu İzmir Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi’nde konuşan VARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Barata, “Türkiye’nin dönüşümde sembol merkezi olan İstanbul Fikirtepe’de ciddi özveride bulunarak 2 yılda 12 bin kişiyle tek tek görüştük 2 bin 400 kişiyle el sıkıştık. Kalan 57 kişinin çoğu 3-5 metrekare yeri olan hak sahipleri. Bu noktada kamunun mutlaka devreye girmesi gerekiyor” dedi.


İnşaat sektörünün en büyük firmalarının temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak, Karabağlar ve Karşıyaka Belediye başkanları ve uzmanlar İzmir Swiss Otel Büyük Efes’te düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi'nde buluştu. 

‘Yüksekten Uçanlar’ katıldı

Açılış konuşmalarının ardından CNBC-E Genel Yayın Yönetmeni Servet Yıldırım’ın yönettiği, “Yüksekten Uçanlar" başlıklı panelde Rönesans Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu üyesi Murat Özgümüş, Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk...