05 / 05 / 2024

Ömer Çelik 2023 turizm hedefi

Ömer Çelik 2023 turizm hedefi

Ömer Çelik, 2023 hedeflerinin 50 milyon turist, 50 milyar gelir olduğunu söyledi. Bakan Çelik, Adana'da yaptığı açıklamada, son 10-12 yıl içinde Türkiye'nin kültürel varlıkları koruma ve kültürel faaliyetler açısından artış yaşandığını belirtti.

O ilde yaşayanlar dikkat! Kaçak yapı denetimleri başladı! 106 kaçak yapıya toplam 7 milyon ceza...

Edirne İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ali Çelik 2023 – 2024 yapılmış ve yapımı devam eden işlemlerle ilgili meclise bilgiler vererek kaçak yapılaşma ile ilgili olarak, 106 adet izinsiz yapıya il encümeni kararı ile 7 milyon 168 bin TL para cezası kesildiğini belirtti.

Ticaret Bakanı Bolat açıkladı! Fırsatçılara resmen ceza yağdı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2023 yılının başından bu yana toplam 176 milyon Türk Lirası idari para cezası uygulandığını, otomotiv, gıda ve diğer temel ihtiyaçlar kapsamında vatandaşları mağdur edenlere uygulanan para cezasının da 361 milyon TL'ye ulaştığını kaydetti.

EYT tarihi hakkında AK Parti'den resmi açıklama! Seçimler etkileyecek mi? İşte yanıt!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, EYT düzenlemesinin Meclis'e sunulmasına ilişkin, "Seçim bekleniyormuş veya seçimden sonraya kalacakmış gibi bir şey söz konusu değil, irade ortaya çıkmıştır" dedi.

Emekli aylıklarında isyan ettiren hesap! Zamlı maaşları en düşük emekli maaşına geriledi!

EYT düzenlemesiyle ilgili son açıklama AKP Sözcücü Ömer Çelik'ten geldi. Ömer Çelik Ocak ayı bitmeden tamamlanacağı söylenen sürecin, Şubat ayı içinde en geç Mart ayı içinde tamamlanacağını ifade etti.

EYT’de mutlu son mu? EYT için beklenen tarih açıklandı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, milyonların büyük bir heyecanla beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle ilgili merak edilenleri cevaplandırdı. İşte çok sayıda EYT’liyi heyecanlandıran o açıklama…

Asgari ücret kaç TL olacak? EYT'de son durum ne? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

Asgari ücret ve EYT konusu gündemdeki yerini koruyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında televizyon programında konuyla ilgili önemli ifadeler kullandı.

Hükümetten EYT mesajı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "EYT meselesiyle ilgili çalışma tamamlanmak üzere. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok kısa zamanda son hali sunulacak" dedi.

Çlk Orman Ürünleri İnşaat Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çlk Orman Ürünleri İnşaat Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çelik tarafından kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy’de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora Ve Serdar Göktürk ortaklığına kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy'de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora ve Serdar Göktürk ortaklığında kuruldu.

Asgari ücrete ara zamla ilgili sıcak gelişme! AK Parti'den açıklama geldi

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacak mı?" sorusuna yanıt veren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Her türlü talebi değerlendiriyoruz" dedi.

AK Parti'den dikkat çeken asgari ücrete ek zam çıkışı! Kritik toplantı sonrası Ömer Çelik açıkladı

Asgari ücrete ek zam tartışmaları hükümetin yetkili isimleri tarafından sıkça gündeme getiriliyor. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'in son dakika asgari ücrete zam açıklamasının akabinden AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten de dikkat çeken açıklamalar geldi.

AK Parti'den asgari ücrete ikinci zam açıklaması!

Milyonlarca çalışan ve işvereni ilgilendiren asgari ücrete zam tartışmasıyla ilgili AK Parti'den dikkat çeken iki açıklama geldi. "2022 Haziran ayında asgari ücrete zam mı gelecek?" sorusunu parti sözcüsü Ömer Çelik cevapladı.

Ömer Çelik 2023 turizm hedefi Haberi

Ömer Çelik 2023 turizm hedefi

Bakan Çelik, Adana'da yaptığı açıklamada, son 10-12 yıl içinde Türkiye'nin kültürel varlıkları koruma ve kültürel faaliyetler açısından Türkiye Cumhuriyeti tarihini geride bıraktığını belirterek, "Nitekim bunun için ayrılan pay bütçede çok büyük bir miktardadır. Türkiye'nin kültürel mirasını ortaya çıkarmada da çok büyük bir performans ortaya koyduk. Yine bundan 10 yıl önce 13 milyon turist gelen ülkeye bugün yabancı ziyaretçi sayısı 34 milyondur. Yerli ziyaretçi ile 37 milyonu bulmuştur. Bu yıl bu rakamın 40 milyon olduğunu tahmin ediyoruz. Biz şuanda turist çekme bakımından dünyada 6., Avrupa'da 4. sıradayız. Dünyadaki elde ettiğimiz gelir bakımından da ilk 10'a girmiş durumdayız" dedi. 2023 hedeflerinin 50 milyon ziyaretçi, 50 milyar gelir olduğunu belirten Bakan Çelik, "2023 hedefleri içinde bu rakamı tutturmak için var gücümüzle çalışıyoruz....