29 / 04 / 2024

ömer çelik kaçak yapı açıklaması

ömer çelik kaçak yapı açıklaması

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Antalya'da kaçak siteler, kaçak oteller gördük. Hatta bu kaçak otelin açılış davetiyesi bize gönderilmiş. Antalya'da Kaçak ne varsa yıkacağız. Hiçbir kaçağa göz yummayacağız" dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

O ilde yaşayanlar dikkat! Kaçak yapı denetimleri başladı! 106 kaçak yapıya toplam 7 milyon ceza...

Edirne İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ali Çelik 2023 – 2024 yapılmış ve yapımı devam eden işlemlerle ilgili meclise bilgiler vererek kaçak yapılaşma ile ilgili olarak, 106 adet izinsiz yapıya il encümeni kararı ile 7 milyon 168 bin TL para cezası kesildiğini belirtti.

Asgari ücret kaç TL olacak? EYT'de son durum ne? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

Asgari ücret ve EYT konusu gündemdeki yerini koruyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında televizyon programında konuyla ilgili önemli ifadeler kullandı.

AK Parti'den dikkat çeken asgari ücrete ek zam çıkışı! Kritik toplantı sonrası Ömer Çelik açıkladı

Asgari ücrete ek zam tartışmaları hükümetin yetkili isimleri tarafından sıkça gündeme getiriliyor. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'in son dakika asgari ücrete zam açıklamasının akabinden AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten de dikkat çeken açıklamalar geldi.

Ömer Çelik, Filistinlilerin evlerini gasbeden İsrail'i kınadı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Filistinlilerin evlerini gasbeden İsrail'i kınadı...

Ömer Çelik: Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduk!

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduklarını söyledi.

Ömer Ünal kaçak binalar için turizm belgesi mi aldı?

İddialara göre Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yaptığı kaçak binalar için önce turizm belgesi aldı, daha sonra da imar barışından faydalanmak için 100 bin TL’ye yakın para yatırarak yasal hale soktu. 

Ömer Çelik:Külliye'nin kaçak olması söz konusu değil!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik Adli Yıl açılışının Saray'da yapılmasıyla ilgi konuştu. Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi milletin evidir. Orada herhangi bir şekilde kaçak durum söz konusu değildir." ifadelerini kullandı. 

Ömer Çelik'ten kentsel dönüşüm vurgusu!

Kartal'da bina çökmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kentsel dönüşüm vurgusu yaptı.

Belediyelerin kaçak hafriyat dökümünü engellediği vakalar TBMM'de!

2015-2018 yıllarında belediyelerin kaçak hafriyat dökümünü engellediği vakalar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kaçak kazılar ve alınan tedbirler meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, tarihi alanlardaki kaçak kazılara ve önlenmesi için alınan tedbirlere ilişkin 3 soru hazırladı. Gürer sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Ömer Çelik: Antalya'da hiçbir kaçak yapıya göz yummayacağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Antalya'da kaçak siteler, kaçak oteller gördük. Hatta bu kaçak otelin açılış davetiyesi bize gönderilmiş. Antalya'da Kaçak ne varsa yıkacağız. Hiçbir kaçağa göz yummayacağız" dedi.

Ömer Çelik: Akün ve Şinasi'de şimdilik satış yok!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Akün ve Şinasi'de şimdilik satışın olmadığını söyledi...

ömer çelik kaçak yapı açıklaması Haberi

ömer çelik kaçak yapı açıklaması


 Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Antalya'da kaçak siteler, kaçak oteller gördük. Hatta bu kaçak otelin açılış davetiyesi bize gönderilmiş. Antalya'daki bütün bu yerlerin mülkiyeti devlete dolayısıyla vatandaşlara aitti. Kaçak ne varsa yıkacağız. Hiçbir kaçağa göz yummayacağız" dedi.


Bakan Çelik, partisinin İl Danışma Meclisi'ne katıldıktan sonra, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i makamında ziyaret etti.


Çelik, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türel'in geçen 5 senede yapılamayan işleri 8 ayda bitirecek şekilde planlama yaptığını söyledi. Çelik, Antalya için parlak bir dönemin başladığını kaydetti. 


Bayramın ikinci gününde üç, dört günlüğüne gizlice Antalya'ya geldiğini anlatan Çelik, Türel ile kot pantolon giyerek kenti gizlice gezdiklerini ifade etti.


Gündüz ve gece kentte incelemelerde bulunduğunu belirten Çelik, şöyle konuştu:


"Helikopterle havadan baktık. Antalya bizim için mücevher gibi korumamız gereken bir yer....