05 / 05 / 2024

Ömer Dinçkök hisseleri

Ömer Dinçkök hisseleri

Dinçkök kardeşlerin anlaşmazlığı mahkemeye taşındı. Türk iş dünyasının en önemli gruplarından Akkök Holding hissedarları Ali Raif Dinçkök ve Ömer Dinçkök kardeşler, aralarındaki sorunu mahkeme çözecek...

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İmer tarafından kuruldu.

Alize Dinçök kimdir? Kaç yaşında?

Akmerkez GYO yönetim kurulu üyesi Alize Dinçök kimdir? Alize Dinçök kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Borsada kan kaybı sürüyor! Hangi hisseler değer kaybetti? Hangi hisseler prim yaptı?

Borsa İstanbul günü yüzde 0,95 oranında kayıpla kapattı. Endeks 4 bin 896 puana gerilerken, en çok değer kaybına uğrayan bankacılık hisseleri oldu.

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Gca Yapı İnşaat Otomotiv Lojistik Limited Şirketi kuruldu! 

Gca Yapı İnşaat Otomotiv Lojistik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Can, İhsan Atalay ve Ömer Gök ortaklığında kuruldu.

Borsadaki yüksek dalgalanmanın nedeni ne? Bundan sonra ne olacak?

Borsadaki sert düşüş geçtiğimiz Ağustos ayında bankacılık hisseleri özelinde yaşanan büyük dalgalanmayı hatırlattı. Peki bundan sonra ne olacak? Borsaya gelen küçük yatırımcı için yeni adres var mı?

Bankacılık hisseleri yine zıpladı! Borsa İstanbul'da neler oluyor?

Haftaya yükselişle başlayan Borsa İstanbul’da bankacılık endeksinde de yüzde 9.8 oranda yükseliş yaşandı. Haftanın ilk işlem gününde tüm sektör endeksleri yükselirken, en çok kazandıran yatırımlar ise bankacılık hisseleri oldu.

Borsa yatırımı hala cazip mi? Yatırımcı ne yapmalı?

Borsa İstanbul’da temmuz ortasında bankacılık hisselerinde başlayan ralli yerini sert düşüşlere bıraktı. 14 Temmuz ve 12 Eylül arasındaki süreçte yüzde 150’nin üzerinde değer kazanan bankacılık hisseleri son iki günde üst üste taban oldu. Son üç günde ise bankacılık endeksinde kaydedilen düşüş yüzde

Bankacılık hisseleri uçuyor. en çok hangi banka kazandırdı?

Borsadaki yükselişi 1 ay öncesine kadar kenardan izleyen bankacılık hisselerinde sert yükseliş sürüyor. Peki, bu yükseliş sürecek mi? Bankacılık hisseleri yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Hangi bankanın hissesi ne kadar kazandırdı? Bankacılık hisselerini kim alıyor?

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu. Karlılık rakamlarıyla dikkat çeken bankaların borsada işlem gören hisseleri yüzde 3,71 değer kaybetti. Bankacılık hisseleri önceki gün yüzde 8 yükselmişti.

Korel İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korel İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ömer Dinçel tarafından kuruldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Kalu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kalu Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Gözde Hamide Ulu Kaşıkçılar ve Ömer Kaşıkçılar ortaklığında kuruldu.

Ömer Dinçkök hisseleri Haberi

Ömer Dinçkök hisseleri

Türk iş dünyasının en önemli gruplarından Akkök Holding hissedarları Ali Raif Dinçkök ve Ömer Dinçkök kardeşler, aralarındaki sorunu mahkeme çözecek.



Türk sanayisinin önde gelen gruplarından Akkök Holding hissedarları Ali Raif Dinçkök ve Ömer Dinçkök kardeşler arasında bir süredir var olan yönetime dair anlaşmazlıklar iyice su yüzüne çıktı. Akkök Sanayi Yatırım Geliştirme A.Ş’nin 31 Ekim 2013 olağanüstü genel kurulunu takiben olağanüstü genel kurulun iptali için açılan davayı yeni davalar izliyor. Başta Akkök Holding olmak üzere iki kardeşin ortak oldukları şirketlerin 2013 genel kurullarına da bu anlaşmazlık damgasını vurdu. Aksa Akrilik ve Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 genel kurul görüşmelerinde Ömer Dinçkök temsilcisi aracılığı ile hemen hemen her maddeye red oyu verip, muhalefet şerhi koyup mahkemeye taşıyacağını ilan etti. Ömer Dinçkök, 30...