29 / 04 / 2024

Ömer Dinçkök vergi

Ömer Dinçkök vergi

Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök'ün ortağı ve Akenerji'nin patronu Ömer Dinçkök kimdir? Ömer Dinçkök inşaat sektörüne ne zaman atıldı? İşte Ömer Dinçkök'ün biyografisi...

6 yıldır ödenmeyen 10 bin liralık vergi borcu için devlet kaç lira tahsil eder?

Devlet, kamusal harcamalarını finanse etmek için, kanunlarda belirlenen esaslara uygun olarak vatandaş ve kurumlardan (para) vergi alır. Peki, devlete vergi borcu olduğu halde ödemeyenlerin vergi ödemeleri artar mı?

Kanada’dan Türkiye’den ithal ettiği inşaat demirine ilişkin geriye dönük vergi değerlendirme kararı!

Kanada Sınır Hizmetleri Ajansı (CBSA), Temmuz 2021 ve Ağustos 2023 yılları arasındaki dönemde Türkiye’den ithal edilen inşaat demirine uygulanan vergilerin bazı hallerde geriye dönük olarak değerlendirilebileceğini duyurdu.

Deutsche Pfandbriefbank ABD'deki ticari gayrimenkul sıkıntılar için kâr tahminini revize etti!

Deutsche Pfandbriefbank (PBB), ABD ticari gayrimenkul piyasasının kötüleşmesi nedeniyle yıllık vergi öncesi kar tahminlerini önemli ölçüde düşürdüğünü duyurdu. Banka, sert bir kar uyarısı yaparak risk karşılıklarını artırdı ve bu gelişmenin ardından hisseleri %14 oranında değer kaybetti.

Vergi artışları bütçeye yansıdı! Temmuzda 450 milyar liralık vergi tahsilatı yapıldı!

Dolaylı vergilerde yapılan artırımların tahsilata yansıması ile 450,3 milyar liralık bir vergi gelirine ulaşılan temmuz ayında, bütçede aylık bazda 48,6 milyar lira fazla elde edildi.

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İmer tarafından kuruldu.

Alize Dinçök kimdir? Kaç yaşında?

Akmerkez GYO yönetim kurulu üyesi Alize Dinçök kimdir? Alize Dinçök kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

AB ve Apple arasında 14 Milyar Dolarlık Vergi Mücadelesi

AB rekabet düzenleyicileri, bir alt mahkemeyi geçersiz kılmak ve Apple'a İrlanda'ya ödenmemiş 13 milyar avroluk (14,3 milyar dolar) gibi rekor bir vergi ödemesi için Salı günü bloğun en yüksek mahkemesine başvurdu.

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Vergi borcu olanların akılları karışık! Vergi borcu nasıl ödenir? İnternetten vergi borcu nasıl ödenir?

Vergi borcu olan vatandaşların akıllarına takılan birtakım sorular bulunmaktadır. Onlardan biri de vergi borcunun nasıl ödendiğidir. İşte bu konuya dair diğer detaylar!

Kriptolarda yeni dönem! Artık vergi alınacak! Bitcoin’de 13 Eylül'den bu yana ilk...

Avrupa Parlamentosu kripto para birimleri ve Bitcoin (BTC) için yıldırım hareketi başlattı. AP, sanal para birimi vergi kararını onayladı.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Kalu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kalu Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Gözde Hamide Ulu Kaşıkçılar ve Ömer Kaşıkçılar ortaklığında kuruldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Ömer Dinçkök vergi Haberi

Ömer Dinçkök vergi

Ömer Dinçkök kimdir?

Ömer Dinçkök, 1948 yılı İstanbul doğumlu. Robert Kolej Yüksek Okulu İş İdaresi ve İktisat Bölümü'nü bitiren Ömer Dinçkök bugün Akenerji'nin patronu. 


İngiltere'de lisansüstü eğitim yapan Ömer Dinçkök,iş yaşamına 1971 yılında atıldı. Ömer Dinçkök, sanayi ağırlıklı olarak faaliyet gösteren Akkök Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı. 


Ömer Dinçkök, 1987-89 arasında TÜSİAD yönetim kurulu başkanlığı yaptı. 1987'de İstanbul Sanayi Odası'nda (İSO) meclis üyesi oldu, 11 yıl boyunca yönetim kurulu üyeliği yaptı. 1992'de TOBB Sanayi Konseyi'nde başkanlık görevine seçildi. 


Türk Eğitim Vakfı (TEV) yönetim kurulu başkan vekili, ABD'de Wilberforce University mütevelli heyeti üyesi. İngilizce biliyor. 


Ömer Dinçkök, evli ve üç çocuk babası.


Bugün İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nın resmi internet sitesinde açıklanan bilgilere göre “Vergi rekortmenleri ilk 100” listesinde Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı  ve Akmerkez'in ortağı...