29 / 04 / 2024

Ömer Dumankaya

Ömer Dumankaya

DKY Kentsel Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Ömer Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Savaş Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Prıntcıple Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Prıntcıple Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da Ömer Dumankaya tarafından kuruldu.

Aykut Dumankaya evlendi!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya’nın oğlu Aykut Dumankaya, Serra Ertürk ile Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Ömer Dumankaya'dan yeni şirket!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Dky Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu.

DKY Kentsel Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

DKY Kentsel Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Ömer Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Savaş Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

İbrahim Dumankaya Vakfı kuruldu!

İşadamı İbrahim Dumankaya adına, ağırlıklı olarak eğitim üzerine çalışma yapacak bir vakıf kuruldu. İbrahim, Ömer, Savaş, Ali, Orhan Dumankaya tarafından vakfedilen vakfın ikametgahı İstanbul oldu.

Dumankaya yarı fiyatına daire satıyor!

Dumankaya İnşaat, hayata geçirdiği "Fifti-Fifti" adlı yeni finansman modelini tanıttı. Proje konut yatırımının yarısını ödemeyi taahhüt ediyor. Yeni kampanyanın reklam yüzü sunucu Saba Tümer oldu.

Dumankaya İnşaat'ın yeni tanıtım yüzü Saba Tümer oldu!

Dumankaya "Konut sektörünün en büyük haberi için habere geri dönüyor. 14 Eylül'ü bekleyin!" diyerek Saba Tümer'i yeni reklam yüzleri olarak tanıttı.

Dumankaya reklam filminde Saba Tümer oynayacak!

Dumankaya reklam filminde Saba Tümer oynayacak. Reklam filminde, Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir ve Halkalı'daki 3 projesinde geçerli olacak olan fifti fifti kampanyasından bahsedilecek.

DKY İnşaat Kartal'da 2 proje yapacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya “2016’da Kartal’da sahile yakın bir bölgede biri 175, diğeri 700 konuttan oluşan iki konut projesine başlayacağız” dedi.

Ömer Çamoğlu kimdir?

Mimar Ömer Çamoğlu, 1978’de kurduğu Çamoğlu Mimarlık firması ile Ağaoğlu Bakırköy 46, Dumankaya Trend - Kurtköy, Capital Hill - Kemerburgaz ve Aşçıoğlu Selenium Panorama gibi markalı projeleri tasarlamıştır. Peki Ömer Çamoğlu kimdir? İşte cevabı...

Dumankaya Design'da 5 bin 900 TL peşinatla!

Dumankaya Design'da alanları 35 ile 41 metrekare arasında değişen stüdyo dairelerin fiyatları 59 bin TL'den başlıyor

Dumankaya Dizayn'da 5 bin 900 TL peşinatla! 776 TL taksitle!

Dumankaya Dizayn'da başlatılan kampanyayla daireler 5 bin 900 TL'den başlayan peşinatlarla satılıyor…

Dumankaya Design'da 59 bin TL'ye! Bugün son!

Dumankaya İnşaat'ın Tuzla Aydınlı'da gerçekleştirdiği projelerden biri olan Dumankaya Design'da zamsız son gün bugün

Ömer Dumankaya Haberi

Ömer Dumankaya

DKY Kentsel Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Ömer Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanlığı, Savaş Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı,  Ali Dumankaya, Orhan Dumankaya ve Ali Tümer Akyüz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.


DKY Kentsel Yapı Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Şirket başta iş geliştirme ve kentsel dönüşüm süreçlerinde destek sağlamak amacı ile her türlü inşaat, gayrimenkul geliştirme ve kurucularca müştereken kararlaştırılacak diğer ilgili sektörlerde güçlü bir piyasa aktörü olmak amacıyla kurulmuştur. Şirket aynı zamanda aşağıdaki faaliyetlerde de bulunabilir; a) Yurt içi ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat, taahhüt, montaj işleri yapmak, kendi nam ve hesabına arsalar, araziler satın almak; b) Bu arsalar ve araziler üzerinde ve ayrıca başkalarına ait...