03 / 05 / 2024

Ömer Faruk Apaydın

Ömer Faruk Apaydın

Risestanbul İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Şamil Okutan, Ömer Faruk Apaydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Kasım'da kuruldu.

Hs Apaydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs Apaydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Apaydın tarafından kuruldu.

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ali Apaydın tarafından kuruldu.

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ömer Faruk Unal tarafından kuruldu. 

Kripto paralar balon mu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ömer Faruk Çolak, bugünkü köşesinde kripto paraları kaleme aldı. İşte Ömer Faruk Çolak'ın 'Kripto parada havalar bozuldu' başlıklı yazısı...

Ömer Faruk Akbal'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı iletti.

Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları Manastır Kalesi için devrede!

Trabzon'da 13'üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kale'nin sahibi olan Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları bu kez Gümüşhane Torul'da bulunan Manastır Kalesi için harekete geçti. 

Faruk Akbal: 2021’de yabancıya satışta 50 bin bandını geçeceğiz!

Konut satışlarını değerlendiren GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, "Bu yıl 50 bin adet bandını geçerek 7.5-8 milyar dolarlık bir döviz girdisini sağlamayı hedefliyoruz” dedi

Ümraniye Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli atıldı!

Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilecek olan Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı.

Ömer Faruk Akbal: Uluslararası doğrudan yabancı yatırımları teşvik edilecek!

Yeni Ekonomi Programı, 2021 - 2023'ün uygulanabilir ve ulaşılabilir hedeflere odaklandığını anlatan GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, ''Türkiye'nin 2023 hedefleri gerçekçi ve sürdürülebilir ekonomimizin göstergesi'' dedi.

GİGDER'in yeni pazar hedefleri toplantısı yarın!  

GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Akbal'ın hedeflenen yeni pazarlar ve planlanan projeleri anlatacağı basın toplantısı yarın saat 10:30'da online olarak gerçekleştirilecek.

Atıf Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Atıf Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Aydın, Ahmed Aydın, Mahmut Mustafa Aydın ve Ömer Faruk Aydın ortaklığında kuruldu.

Ömer Faruk Kavurmacı için karar çıktı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanması TUSKON'a yönelik davada, “FETÖ’ye üye olma” suçlamasıyla yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı ile babası Mustafa Şevki Kavurmacı hakkında karar çıktı.

Ömer Faruk Apaydın Haberi

Ömer Faruk Apaydın

Risestanbul İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Şamil Okutan, Ömer Faruk Apaydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu. 


Risestanbul İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk apart otel, motel, kamping, gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek, gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şüfa hakları, vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek, 2-Her türlü gayrimenkul alım-satımı ve konusu ile ilgili komisyonculuk...