29 / 04 / 2024

Ömer Gümüşay kim

Ömer Gümüşay kim

Aksaray'da Brisa'nın fabrika açması kiralık evlere olan ilgiyi arttırdı. Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Ömer Gümüşay, kiralık eve ilginin arttığını belirtti.

Aksaray'da ev fiyatlarının ucuzlaması beklenmemeli!

Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Ömer Gümüşay daire alacakları uyardı. Gümüşay, ''Evler Aksaray'da ucuzlamaz. Ev ve daire almak isteyenler alımlarını yapsın'' dedi.

Ömer Gümüşay Aksaray Müteahhitler Birliği yeni başkanı oldu!

Aksaray müteahhitler birliği 6. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Ömer Gümüşay’ın tek liste ile aday gösterilmesi ile yeni başkan Ömer Gümüşay oldu. Kuzucular otelde yapılan genel kurula müteahhitler yoğun ilgi gösterdi.

Ekonomik güven endeksi Kasım ayında 95,3 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre ekonomik güven endeksi, Kasım ayında aylık bazda yüzde 1,3 geriledi ve 95,3 değerini aldı.

Ford’dan Fiesta modeline kasım ayı indirimi! İşte güncel Ford Fiesta fiyat listesi...

Ford, kasım ayı kapsamında ilk tüm modellerinin fiyat listelerini güncellemeye başlarken, ilk olarak Fiesta’nın yeni fiyatını paylaştı. Bu kapsamda, Ford Fiesta’nın 1.0 motorlu modeline 190 bin TL zam ve 1.5 motorlu modeline ise 60 bin 900 TL indirim yapıldı.

Seat İbiza kasım ayına özel 55 bin TL indirimle satışa çıktı! İşte Seat İbiza’nın güncel fiyatı...

Seat, İbiza’nın beklenen kasım ayı fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listesine bakıldığında İbiza’nın 1.0 Evo 80 HP modeline kasım ayına özel 55 bin TL indirim yapıldığı ve diğer modellerin fiyatının aynı kaldığı görüldü.

Akbank'tan emeklilere Kasım ayı müjdesi: Emekli promosyon rakamları güncellendi

Akbank, Kasım ayıyla birlikte emekli vatandaşlarına yönelik sevindirici bir haberle gündeme geldi. Banka, emekli promosyon rakamlarında önemli bir güncelleme yaptığını resmi olarak duyurdu. Bu güncelleme, emekli vatandaşlarının ekonomik durumunu olumlu yönde etkilemeyi hedefliyor. İşte Akbank'ın gün

Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! Boğa sezonu başladı mı?

Uzun bir süredir düşüşte olan kripto para piyasasında olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! yaşanırken, boğa sezonunun başlayabileceği yorumları yapılıyor. İşte güncel kripto par fiyatları…

Perakende satış hacmi Kasım ayında yıllık bazda yüzde 12,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, perakende satış hacmi 2022 yılının Kasım ayında yıllık bazda yüzde 12,1 artış gösterdi.

Avrupa şimdilik stabil tuttu! Kasım ayında yükselmedi

Dünya üzerinde işsizlik yayımaya devame derken Avrupa'da da işszilik oranları belirlendi. Avrupa Birliği'nin istatistik ofisi Eurostat'ın verilerine göre kasım ayında işszilik oranı yüzde 6,5 olarak tespit edildi

ABD Kasım ayı enflasyon verileri açıklandı! Altın ve dolar fiyatları ne oldu? Piyasalarda son durum!

Piyasaların merakla beklediği ABD Kasım ayı enflasyon verileri açıklandı. Verilerin açıklanamsı ile gözler altın ve döviz piyasasına çevrildi. Peki altın ve dolar fiyatları ne oldu? İşte piyasalarda son durum...

SON DAKİKA… İstanbul’da Kasım ayının zam şampiyonu belli oldu!

İTO İstanbul için ekonomiye dair verileri açıkladı. Buna göre kasım ayında fiyatı daha önceki aya göre en fazla artan ve en çok azalan harcama kalemlerini tek tek duyurdu.

Gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! 

Son dakika gümüş fiyatlarını yakından talip eden yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağını resmen açıkladı.

Kasım ayı enflasyonu ne kadar oldu? İşte zam oranlarını etkileyecek o rakam…

Enflasyon rakamları küçük büyük herkesin en önemli gündem maddelerinden biri durumunda. Kasım ayı enflasyon oranının açıklanması için de geri sayım başladı. İşte 2022 yılının Kasım ayı enflasyon oranının açıklanacağı tarih ve beklenen rakam…

Gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağı belli oldu! Elinde gümüşü olanlar hemen bakın!

Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar için açıklama geldi. Gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu. Elinde gümüş olanlar hemen bakın!

Skoda Scala’ya kasım ayı bitmeden 40 bin lira zam! İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda’nın sportif ve enerjik tasarımıyla dikkat çeken otomobili Scala’nın kasım ayı fiyatları güncellendi. Skoda Scala’ya kasım ayında 40 bin lira zam geldi. İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi…

Ömer Gümüşay kim Haberi

Ömer Gümüşay kim

Aksaray'da bu yıl 4 bin 500 ila 5 bin arasında yeni konut yapılmasını beklediklerini ifade eden Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Ömer Gümüşay, "Bir aydır daire satışları yavaş gidiyor. Ben Aksaray'da daire satışı konusunda sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum." dedi. 


Son günlerde Brisa'nın açılması ile birlikte satılık evden daha çok kiralık eve ilginin arttığını aktaran Gümüşay, kiralık ev fiyatlarının paralel olarak artış gösterdiğini ifade etti. Kredilerin düşme eğilimi göstermesinin de daire satışlarının artması konusunda ümit vaat ettiğini kaydeden Gümüşay, "Aksaray'da daha çok site tipi evler talep görüyor. Bu yıl en çok ilgiyi 4+1 evler görüyor. Bunun yanında 2+1 ev isteyenlerde oluyor. 


1+1 evler ise satın almadan çok kiralamak için isteniyor." dedi. Sıfır dairelerin bulunduğu konuma göre 150 bin lira ila 500 lira arasında değiştiğini...